Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

evet canım uzun zaman oldu valla..oğlum bir tamam çıkıyorum diyor..sonra yok yok azcık daha bekleyeceğim deyip sakinleşiyor..ben ama iyice sabırsızım artık saatler bile geçmiyor sanki..eşim 15 dk da bir arıyor zaten nasılsın diye:KK1::KK1:sancın var mı diyor az var diyorum.. suyun gelmedi dimi diyor:))
diyorum su gelse azıcık olmayacak akacak resmen anlaşılır diyorum yok sen bak dikkatli ol yine de diyor:KK1::KK1:

cnm psikolojini anlayabiliyorum suyum geldi gelecek diye ne uyuyabilirsin ne de rahat edebilirsin...rabbim hayırlı zamanını biliyordur cnm vardır bunda da bir hayır:KK49::KK49::KK49:

cnm psikolojini anlayabiliyorum suyum geldi gelecek diye ne uyuyabilirsin ne de rahat edebilirsin...rabbim hayırlı zamanını biliyordur cnm vardır bunda da bir hayır:KK49::KK49::KK49:

evet canım bende öyle diyorum..bekliyorum bakalım..oğlum ne zaman gelirse artık..
bu arada göğüs ucum acıyordu lansinoh krem aldırdım eşime onu sürüyorum..iyi gelirmiş doğumdan önce de sürmek gerekirmiş..bakalım başladım bende sürmeye

evet canım bende öyle diyorum..bekliyorum bakalım..oğlum ne zaman gelirse artık..
bu arada göğüs ucum acıyordu lansinoh krem aldırdım eşime onu sürüyorum..iyi gelirmiş doğumdan önce de sürmek gerekirmiş..bakalım başladım bende sürmeye

iyi yapmışsın cnm...haydi bakalım sabah akşam seni bekliyoruz kızımla tunamız doğsun diye....ama sen yokken de biz burada çok yanlız hissediyoruz kendimizi:KK31::KK31::KK31:iyiki varsınız:KK16::KK16::KK16:

iyi yapmışsın cnm...haydi bakalım sabah akşam seni bekliyoruz kızımla tunamız doğsun diye....ama sen yokken de biz burada çok yanlız hissediyoruz kendimizi:KK31::KK31::KK31:iyiki varsınız:KK16::KK16::KK16:

teşekkür ederiz teyzesi prensesin ve sana..sizde iyiki varsınız.:KK16::KK16::KK16:
ama bebeğimin kilosu biraz az gibi geliyor bana teyzesi 2900:KK43:( sence iyimi dr.çok iyi 2500 den sonrası iyi hiç korkma emince çabucak toparlar dedi..

teşekkür ederiz teyzesi prensesin ve sana..sizde iyiki varsınız.:KK16::KK16::KK16:
ama bebeğimin kilosu biraz az gibi geliyor bana teyzesi 2900:KK43:( sence iyimi dr.çok iyi 2500 den sonrası iyi hiç korkma emince çabucak toparlar dedi..

bence kilosu gayet iyi...bizim komşumuz doğum yaptı 38 haftalık bebek 2 kilo doğdu anne karnında bebek beslenememiş...evet anne sütünü alan bebek kendini çabuk toparlar hiç dert etme sağlıklı doğsunda:KK19::KK19::KK19:

bence kilosu gayet iyi...bizim komşumuz doğum yaptı 38 haftalık bebek 2 kilo doğdu anne karnında bebek beslenememiş...evet anne sütünü alan bebek kendini çabuk toparlar hiç dert etme sağlıklı doğsunda:KK19::KK19::KK19:

bende öyle diyorum canım..sağlıklı olsunda ..1 kilo doğan prematüre bebekler napsın değil mi:KK43:
belim çok ağrıyor bugün yaa.doğuramadım gitti:KK1::KK1:
canım oğluma markafoniden bi kaç parça bişey almıştım onlar geldi bugün çok tatlı ya..yorgan gibi tek alt pijama var sarı çok beğendim

bizimde ilk bebeğimiz minicik doğdu ve şimdi aylık oldu ele avuca gelıyor doğdugunda dokunmaya korkuyordumm...:) merak etme anne sütü aldıktan sonra çabucak büyür...

bizimde ilk bebeğimiz minicik doğdu ve şimdi aylık oldu ele avuca gelıyor doğdugunda dokunmaya korkuyordumm...:) merak etme anne sütü aldıktan sonra çabucak büyür...

maşallah meleğine.Allah uzun ömürler versin..inşallah güzelce emerde toparlar doğunca yavrum dediğin gibi

slm tatlı anne adayları............gunebkn rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini canım bebeğin kilosu da iyi maşallah bence sen hiç stres yapma sağlıkla doğsun inşallah hemen kendini toparlar annesi:).....kızlar ben dünden beri acayip baş ağrısı çekiyorum ne yapabılırım ilaç da alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.......

slm tatlı anne adayları............gunebkn rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini canım bebeğin kilosu da iyi maşallah bence sen hiç stres yapma sağlıkla doğsun inşallah hemen kendini toparlar annesi:).....kızlar ben dünden beri acayip baş ağrısı çekiyorum ne yapabılırım ilaç da alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.......

amin canım inşallah...baş ağrısı için parol iç istersen bana ağrı kesici olarak sadece parola izin verdi doktor..geçmiş olsun

bende öyle diyorum canım..sağlıklı olsunda ..1 kilo doğan prematüre bebekler napsın değil mi:KK43:
belim çok ağrıyor bugün yaa.doğuramadım gitti:KK1::KK1:
canım oğluma markafoniden bi kaç parça bişey almıştım onlar geldi bugün çok tatlı ya..yorgan gibi tek alt pijama var sarı çok beğendim

güle güle giydir cnm bende modern kundak almaak istiyorum bebeği sıkmayan..cırt cırtlı $resim255122-1.jpg

sağol canım..yeni gördüm böyle bişeyi..sıcak tutması açısından iyi olur bencede..
bu arada yine belime ve karnıma müthiş bi sancı girdi..zor oturdum..ama şimdi geçti anlamadım gitti...[/QUOTE

geçmiş olsun cnm ya bugünleri bir atlatsaydın allahın izniyle ...bende şimdi eşime diyordum rahmimde alt tarafa doğru kasılmalar var diye benim ki cnmı bu kadar acıtıyorsa seninkini düşünemiyorum.

sağol canım..yeni gördüm böyle bişeyi..sıcak tutması açısından iyi olur bencede..
bu arada yine belime ve karnıma müthiş bi sancı girdi..zor oturdum..ama şimdi geçti anlamadım gitti...[/QUOTE

geçmiş olsun cnm ya bugünleri bir atlatsaydın allahın izniyle ...bende şimdi eşime diyordum rahmimde alt tarafa doğru kasılmalar var diye benim ki cnmı bu kadar acıtıyorsa seninkini düşünemiyorum.

sağol canım amin inşallah.valla baya zorlanıyorum..karnım taş gibi oluyor ağrı saplanıyor geçene kadar sürünüyorum sonra rahatlıyorum:KK43: azcık kaldı ama nasıl geçecek zaman bilmiyorum ki..yarını ve doğuracağım günü saymazsak 7 gün kaldı:KK1::KK1:nasıl ama hesap yöntemim

sağol canım amin inşallah.valla baya zorlanıyorum..karnım taş gibi oluyor ağrı saplanıyor geçene kadar sürünüyorum sonra rahatlıyorum:KK43: azcık kaldı ama nasıl geçecek zaman bilmiyorum ki..yarını ve doğuracağım günü saymazsak 7 gün kaldı:KK1::KK1:nasıl ama hesap yöntemim

hesap yöntemin güzelmiş:KK1::KK1::KK1:bende 5 haftam kaldı diyerek kendimi avutuyorum:KK34::KK34::KK34:

bende kesin doğuruyorum sandım.hatta ebe ameliyat ekibide hazırda zaten falan deyince tamam dedim.ama dr oğlum az daha kilo alsın diye bekletiyor...sancılarım geldiği zaman bi vuruyor ki resmen yatağa yapışıyorum sonra geçiyor..dayanıyorum oğlum için..o büyüsün biraz daha ben çekerim.ne kaldı şunun surasında..

sağol canım..inan bende hep sizleri düşündüm...sürekli aklımdaydınız merak ediyorlardır diye düşündüm hep..sancısız zaman iyi de sancı gelince kötü oluyor:KK43:( gece yarısı bile bekliyorum doğurdum doğurucam diye..ama beklemesi iyi dimi?az daha toparlar kendini yavrum..ben sürünüyorum o ayrı ama napalım oğlum için katlanırım..

amin canım sağol..valla dediğin gibi olablir..ama ben daha önce gelsin istiyorum.

sağol canım..9 günüm var.bekler mi beklemez mi bilemiyorum..ama sancı gelince pek hoş olmuyor valla:))dr da haklı oğlum toparlansın içerde ne kadar durursa kar diyor..bende bekliyorum elim mahkum.

sağol canım..benim sezeryan olacak canım..ama 38 haftayı bekliyoruz aslında ondan sancı çekiyorum..hemen olursa hemen alınır tabi ama toparlansın biraz daha bekliyoruz..şimdi 37 haftadayız.bakalım ne kadar gidecek böyle

canim merhaba,

nasilsin iyimisin? Sancilar ne alemde, saka maka tuna bey zamanini dolduracak insallah.. demek sancilar cok agrili, dedigin gibi düzenli gelseler daha da agrili olacak... insallah canim sag salim agrisiz bir dogum yaparsin. Darisida ondan sonra bizlere insallah... kendine dikkat et canim, sevgiler

Merhaba arkadaşlar,

Bende bugün öğrendim hamile olduğumu çok şaşkınım ve halada inanamıyorum,Allah'a binlerce şükür çok mutluyum ve isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu... :119:

tebrikler canim, hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah.

Gunbkn allh Yardimcin olSun bitanem insallh yasamazsin birdaha sanci da birsey hissetmeden olur insallh Bnm gibi birsey hissetmeden olur

Berraksucum az kaldi senin de heeee insallh tek nefesde

Kizlar morelim cok bozuk kizimda kasik fitigi cikti kendini daha yeni belli etti yavrum oyuzdenmisbagirmalari size ta diyemem egerki bebeginiz kakasini yapmadan once ayni kabiz olackms Gibi ikiniyorsa sonrada birden zorttttt diye sesli gazli yapiyorsadikkat edin en belirgin ozelligimiz buydu ameliyat olmasi gerekiyor yarim saate yakin suruyormus local anesteziyle olack uc saat sonrada normale donuluyormus yavrum daha cok kucuk gozumde. Sakinirkn nélerden gececek bebegim kiyamiyorumda ama diger yandanda cok agliyor hergun dort bes défa bu aciyi cekmedini gormekde uzuyor uykudan resmen ciglik cigliga kalkiyor Yémek yemeleri gibi uykularida onemli canimmm cok sikkin cookk

canim merhaba,
nasilsin iyimisin? Minik Asya´ya gecmis olsun, iyi ki simdi fark edilmis ve tedavisi var, yoksa ileride daha büyük problem falan olabilirdi.. Rabbim acil sifalar versin findiga.. dualarimiz seninle insallah.

anne olmak cok güzel allah tüm istiyenlere veriri inşlh. bende yeni hamileyim ve ilk bebişim :KK49:

hayirli olsun canim sanada

X