-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.481
artık 8. aydasın canım karnının inmesi doğal.dediğin gibi belki de nehir hanım dönmüştür..sen benim karnımı bi görsen merdiven çıkarken bacaklarıma değiyoröyle valla günler yaklaştıkça daha da artıyor gibi geliyor bana...bu arada göbeğim baya bi aşağıya indi acaba kızım döndü mü diyorum:44::44::44:
iyiyim canım.sancılar ara ara geliyor yine..bekleyecek sanırım oğlum dediğin gibi.az kaldı sadece 1 haftam var çok şükür.canim merhaba,
nasilsin iyimisin? Sancilar ne alemde, saka maka tuna bey zamanini dolduracak insallah.. demek sancilar cok agrili, dedigin gibi düzenli gelseler daha da agrili olacak... insallah canim sag salim agrisiz bir dogum yaparsin. Darisida ondan sonra bizlere insallah... kendine dikkat et canim, sevgiler
tebrikler canim, hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah.
canim merhaba,
nasilsin iyimisin? Minik Asya´ya gecmis olsun, iyi ki simdi fark edilmis ve tedavisi var, yoksa ileride daha büyük problem falan olabilirdi.. Rabbim acil sifalar versin findiga.. dualarimiz seninle insallah.
hayirli olsun canim sanada
uff hiç uykum gelmiyor
bu aralar ben uyuyabiliyorum..daha doğrusu 3 gündür falan ..sancım gelince uyanıyorum sonra bitkin düşüp uyuyorum
artık 8. aydasın canım karnının inmesi doğal.dediğin gibi belki de nehir hanım dönmüştür..sen benim karnımı bi görsen merdiven çıkarken bacaklarıma değiyor
iyiyim canım.sancılar ara ara geliyor yine..bekleyecek sanırım oğlum dediğin gibi.az kaldı sadece 1 haftam var çok şükür.
bu aralar ben uyuyabiliyorum..daha doğrusu 3 gündür falan ..sancım gelince uyanıyorum sonra bitkin düşüp uyuyorum
valla cnm artık doğum yaptım desen de inanmayacağımtuna beye pek güven olmuyor
valla cnm artık doğum yaptım desen de inanmayacağımtuna beye pek güven olmuyor
valla öyle 1 haftası kaldı oğluşumun...kandıramaz ondan sonra bizi istese de
aynen öyle cnm sağsağlim kavuşmak nasip etsin rabbim hepimize inşallah
Kızlar oğlum canbebe fotoğraf yarışmasına katıldı destek için oy verebilirmisiniz teşekkürler aşağıdaki linke tıklayıp beğen diyorsunuz ve açılan sayfada oyla kısmından NURHAYAT ÇAKIR isimli fotoyu açıp sayfadaki beğeni tıkladığınızda oy vermiş oluyorsunuz
Facebook'ta Canbebe Bebek Odası Yarışması | Facebook
http://www.internetproje.com/canbebe...&ascode=6QRfvs
canım sıkıldı ya pufff
valla ben ne bulsam yizek gibiyim ama kendime mukayet oluyorum..canım ben sürekli tatlı istiyorum zaten hep içime doğan erkekti ama bide tatlı isteğime karşılık etrafımdakiler erkek diyor..ye tatlıyı doğur hakkıyı gibi:))))))))herşeyden öncesi sağlık allah bilir ama kız erkek farketmez...sen ne hissediyorsun peki?
dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum.((( benim meleğimin suçu neydi ki ?
dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum.((( benim meleğimin suçu neydi ki ?
neden ki?? neyse az kaldı yakında sıkılacak vaktimiz olmayacak inşallahbenim gün boyu sıkkındı..
evet canım takılma sen kolayca kurtulacak minik prenses bu dertten ferah tut içini..ve dediğin gibi sıkılmaya bile vaktim olmayacak yakında:)Cok sagolunkizlar ama sonradan sakin kafayla dusununce simdiki tipda fitik ameliyati nedeirkibide hergun dort sefer yavrum cok aci cekiyor taki kakasini ypana kasar birkere aksam 22densabag 5e kadar uyumadisureli agladi birkcsefer oldu Boyle hergun cekme dense bir déferez biterinslh
Gnbkn un bebegin oldugu zaman siklmya bile vaktin olmyacak az kaldi sabret
ben de hep oğlum diye seviyorum içime öyle doğuyor ama abla bide bi kaç arkadaş kızın olcak diyorlar :) 1,5 ay kaldı öğreniriz herhalde :)