Hamile kalmak isteyip de umutsuzluk içinde olanlar lütfen okusun.

Hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰 Bir sorum olucak normalde hsg çekilen ay hamile kalmaması gerekiyor sıkılan ilaçların zararı var düşük olma ihtimaliyle diye size bu söylenmedi mi yada araştırmadınız mı acaba şahsen ben bu ay çektirdim ve çok korkuyorum
Hayır hiç böyle şeylerden bahsedilmedi ama Ben bu dediklerinizi ordan burdan forumlardan duydum. Allah’ıma çok şükür hiç bir düşük riski kanama ağrı vs yaşamadım. Çok fazla her şeye de kulak asmamak gerek bence. Üni hastanesinde idim özelden daha çok güveniyorum devlete şahsen hiç kötü düşünmedim. Herkes hsg ye de çok şiddetli aman şöyle acıyor aman böyle acıyor diyordu, hsg çekilmiş bitmiş ben doktora soruyorum bu kadar mı devamı yok mu diye bitti dedi. Hiç acı çekmeden. Çünkü biliyordum herkesin her dediğine kulak asmamayı. Mesela şimdi de normal doğuma aman şöyle kötü aman böyle zor diyorlar. Ben ise gayet rahatım rahme tutunduracak olan Allah yaşatacak olan Allah kolaylığı verecek de Allah. Ayrıca kullanılan ilaçlar öyle zararlı ilaçlar değil ki bi bi boya onu da attı galiba vücut hemen. Bi de antibiyotik tarzı ilaç. İlişkinin olduğunu gün bırakmıştım zaten ilaçları çok kullanmadım öyle. Doktor öyle dedi yani. 2-3 gün kullandım

Bende yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım. Bundan 3 sene öncesine kadar 14 ay içerisinde 4 kere hamile kalıp 4 kere düşük yapmıştım. Psikolojim o kadar bozulmuştu ki her düşük öncesi kanamam başladığında Allah’a isyan ediyordum neden ben diye. Sonra bana bir şey oldu son düşüğümde çok şükrettim vardır sebebi Buda imtihan, demek ki daha güzeli gelecek dedim. Son düşüğümden 4 ay sonra 5. Kere hamile kaldım 6. Haftaya kadar hiç test yapmadım ve devamlı Meryem süresini dinledim ve anlamı beni çok etkilemişti. Sonra bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Herşey inanmak dua ve şükür 🙏 Allah herkesin gönlüne göre versin ama özellikle bebek isteyen herkese nasip etsin diye özellikle dua ederim.

Bende yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım. Bundan 3 sene öncesine kadar 14 ay içerisinde 4 kere hamile kalıp 4 kere düşük yapmıştım. Psikolojim o kadar bozulmuştu ki her düşük öncesi kanamam başladığında Allah’a isyan ediyordum neden ben diye. Sonra bana bir şey oldu son düşüğümde çok şükrettim vardır sebebi Buda imtihan, demek ki daha güzeli gelecek dedim. Son düşüğümden 4 ay sonra 5. Kere hamile kaldım 6. Haftaya kadar hiç test yapmadım ve devamlı Meryem süresini dinledim ve anlamı beni çok etkilemişti. Sonra bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Herşey inanmak dua ve şükür 🙏 Allah herkesin gönlüne göre versin ama özellikle bebek isteyen herkese nasip etsin diye özellikle dua ederim.
Tam da böyle işte canım. Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah

X