• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
kızlar hayırlısıyla tabiki en başta sağlıklı

olması öenmli inşallah ikinci bebişimde güzel bi kızım olur hayırlısyla:)oğluma bi kız kardeş gelir birlikte büyür oynarlar inş.oğluşum çok yanlız en çok onun için istiyorum bebişi Rabbim hepimize gönlüne göre versin ilk bebekte hep kalbimden erkek geçerdi erkek bebişlere karşı daha bi ilgim vardı ama ikisisninde tadı ayrı mutlaka inş bide kızım gelir:)ayyy heyecan oluyo insanda ya Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inş

ben de aynı şekilde oğluma hamileyken erkek çocuklara içim giderdi hissediyordum ama şimdi oğluma bi kız kardeş istiyorum o da küçük kız olsun diyo çok güzel bi kız abisi olur benim paşamm inş.

çok istiyorum bu bebeği ne kadar üzülsem de devam zaten bu olay iyi oldu şimdi ben istemiyorum diyorum eşim devam edicez dio:))

cnm her şerde bi hayır vardır belki böyle olması ii oldu bazen bizim istemiyo gibi görünmemiz gerekiyo üzüldüğümüzü biliyolar ve bu kez onlar istiyo ii oluyoo:)

ben de aynı şekilde oğluma hamileyken erkek çocuklara içim giderdi hissediyordum ama şimdi oğluma bi kız kardeş istiyorum o da küçük kız olsun diyo çok güzel bi kız abisi olur benim paşamm inş.

aminn cnm inş güzzeller güzeli prenseslerimiz olur paşalarımızda abi olurlar oyy yerim ben o abileri

inşallah:16::16:
ya bide benim oğlum babasının kopyası şimdi bana benzeyen bi kızım olmasına heves ediyorum:9::9:
önce sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum tabi.........

kızlar hayırlısıyla tabiki en başta sağlıklı

olması öenmli inşallah ikinci bebişimde güzel bi kızım olur hayırlısyla:)oğluma bi kız kardeş gelir birlikte büyür oynarlar inş.oğluşum çok yanlız en çok onun için istiyorum bebişi Rabbim hepimize gönlüne göre versin ilk bebekte hep kalbimden erkek geçerdi erkek bebişlere karşı daha bi ilgim vardı ama ikisisninde tadı ayrı mutlaka inş bide kızım gelir:)ayyy heyecan oluyo insanda ya Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inş

Bende en cok oglm icin istiyorm o cok istiyor hep kardes ile ilgili planlar yapiyor kardesim olursa arabasinda gezdirirm mama veirirm bebeklik oyuncaklarimi ona veririm gibi

Bir kizim olsun isterim ama ikinciyi kaybedince artik olsun da saglikla kucagima alayimda ne olursa olsun diyorm

:nazar:Masallah suphanallah allah daha nice Rabbim daha nice 5-6 seneler 50 senelr gostersin insallah
Oglum da 5 yasini dolduracak ne cabuk buyududiyorum
amin cümlemize inş

Bende en cok oglm icin istiyorm o cok istiyor hep kardes ile ilgili planlar yapiyor kardesim olursa arabasinda gezdirirm mama veirirm bebeklik oyuncaklarimi ona veririm gibi

Bir kizim olsun isterim ama ikinciyi kaybedince artik olsun da saglikla kucagima alayimda ne olursa olsun diyorm

evt kesinlikle en önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat am aişte insan oğlu içinde kalıyo diğerinide merak ediyo inş gönlümüzdekileri sağlıkla versin mevlam maaşalalh oğluna ya kesinlikle seneler su gibi geçiyo hayırlı uzun ömürleri olsun hepsinin

amin cümlemize inş

evt kesinlikle en önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat am aişte insan oğlu içinde kalıyo diğerinide merak ediyo inş gönlümüzdekileri sağlıkla versin mevlam maaşalalh oğluna ya kesinlikle seneler su gibi geçiyo hayırlı uzun ömürleri olsun hepsinin

Amin inallah allah razi olsun
Bugun bir arkadasim geldi iki kizi var buyugu3 yasinda kucugu 4.5 aylik ben kaybetmeseydim benimki de 4-4.5 aylik olacakti dedim icimden, cok yakin arkadasm birlikte buyutecektik bebisleri ama malesef nasip olmadi yiyecek ekmegi yokmus benim kuzumun

selam
benım kızımda kardes hastası benımde kardesım olsun dıye gezıo ortalıkta
gobusumu sevıyo anne gobekmı bebekmı dıyor :)
nezaman olacak dıyor bende dua et allah ne zaman ısterse ozaman olacak dıyorum..habıre gordugu bebeklerın ısmını kardesıne koyuyor bakalım hayırlısı.

rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın

selam
benım kızımda kardes hastası benımde kardesım olsun dıye gezıo ortalıkta
gobusumu sevıyo anne gobekmı bebekmı dıyor :)
nezaman olacak dıyor bende dua et allah ne zaman ısterse ozaman olacak dıyorum..habıre gordugu bebeklerın ısmını kardesıne koyuyor bakalım hayırlısı.

rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın

Benim oglumda soruyor anne daha kardesim karnina gelmedimi diye
İsim de hazirlamis erkek yusuf eymen kiz zehra

Benim oglumda soruyor anne daha kardesim karnina gelmedimi diye
İsim de hazirlamis erkek yusuf eymen kiz zehra
bnm oğlumun ismide eymen :) ne güzel isimler bulmuş ya maaaşllah kız ismi zehra çok güzel gerçekten:)ikiside

bende bekliyodum bugun 2.yı ama regli oldum üzgünüz:(((

hayırlısı olsun en ksıa zamanda ikinci bebiş haberini alırsınız inş

Amin inallah allah razi olsun
Bugun bir arkadasim geldi iki kizi var buyugu3 yasinda kucugu 4.5 aylik ben kaybetmeseydim benimki de 4-4.5 aylik olacakti dedim icimden, cok yakin arkadasm birlikte buyutecektik bebisleri ama malesef nasip olmadi yiyecek ekmegi yokmus benim kuzumun
hayırlısyla ikinci bebişini sağlıkla kucaklarsın inş
inşallah:16::16:
ya bide benim oğlum babasının kopyası şimdi bana benzeyen bi kızım olmasına heves ediyorum:9::9:
önce sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum tabi.........

aynennnnnn ya kopya resmen insan anneye hiç mi benzemez:)işte kız bebişler yani ben anneme çok benzediğim için özeniyorum beişleri görünce annelerine benzeyen:)kzıa hevesleniyorum birazda ondan ya şaka bi yana hayırlısıyla sağlıkla olsunlarda ben buay bişi beklemiyorum çalışmaya başlamadık ama şu regl bi geçsin ondan sonra kısmet artık:)

Back