annemin evlat ayırt etmesi

annem küçüklüğümüzde de beni kızım abimi oğluuuuummm diye severdi anlardım biraz ama büyüyüp hele de cocugum olunca daha iyi anladım. benim kız abimin erkek cocuklarımız var. abimle annemler altlı üstlü otururlar. yegenimde onların elinde büyüdü. ailenin ilk torunuydu bende aynı şekilde hergün onu görmeden edemezdim vs va normal şeyler bunlar. benim şimdi 2bucuk aylık bebeğim oldu. annemlerdeyiz şu anda. yegenim kıskanır diye asla bebeğime elini sürmezler .gelinimiz yanlış anlamasın diye anne kız oturup çay bile içemeyiz illa o da olmalı. ve o olunca da tüm ilgi o ve yegenimde olur. bebeğimi sormazlar.ağlar zırlar biraz da ben alayım kucagıma sen dinlen demez. mesela ben çalışıyorum gelinimiz çalışmıyor kendime veya bebeğime bişey aldıgımda annem onlae garibanmış moduna girip aa bende torunuma alırım(yegenimden bahsediyor) der ya da gelnimizden ötürü onun da yok ona da alalım der. yani bilmiyorum cok üzülüyorum bu duruma. ben neyse ama bebeğime bunu yapmalarıma cok içerliyorum. bu arada maddi olarak cok destek saglarlar annem her konuda arkamda durur vs ama iş abimle ben olunca abimi ayırt etmesi bana bunu hissettirmesi çok üzücü.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Maalesef klasik türk ailesi benim aile de böyle erkeğe düşkünlük var hep. Abimi oğluşuum diye severler şımartırlar bu arada 30 yaşında kendisi. Bana gelince beni umursayan yok. Tabi bu torunlara da yansıyor. Senin yerinde olsam ben de üzülürdüm ama hiç gerek yok kendime diyorum ki ben kendimi seviyorum kimseye ihtiyacım yok onu pohpohlasın dursunlar. Ailenin yaptığı yanlış bu arada ama onlara bunu asla anlatamazsın söylersen sana kıskanç muamelesi yaparlar. En güzeli mesafeli olmak canım. Git boşver hiç arama bile onlar seni arasın peşine düşsün torunum diye. Bence uzak durdugunda anlarlar biraz. Annen de gelinle arası bozulsun istemiyo kiskandirmak istemiyo keşke öyle yapmasa ama hep iyi tarafından bak neticede ailen. Sen kendine ve bebeğine iyi bak 💐

Ben seni çok iyi anlıyorum. Maalesef klasik türk ailesi benim aile de böyle erkeğe düşkünlük var hep. Abimi oğluşuum diye severler şımartırlar bu arada 30 yaşında kendisi. Bana gelince beni umursayan yok. Tabi bu torunlara da yansıyor. Senin yerinde olsam ben de üzülürdüm ama hiç gerek yok kendime diyorum ki ben kendimi seviyorum kimseye ihtiyacım yok onu pohpohlasın dursunlar. Ailenin yaptığı yanlış bu arada ama onlara bunu asla anlatamazsın söylersen sana kıskanç muamelesi yaparlar. En güzeli mesafeli olmak canım. Git boşver hiç arama bile onlar seni arasın peşine düşsün torunum diye. Bence uzak durdugunda anlarlar biraz. Annen de gelinle arası bozulsun istemiyo kiskandirmak istemiyo keşke öyle yapmasa ama hep iyi tarafından bak neticede ailen. Sen kendine ve bebeğine iyi bak 💐
bazen üzülüyorum onlara cok düşkünüm özellikle babama. babamda aynı kafada ben misafir olarak gelmişim gelinle sohbet ederler sanki o misafirmiş gibi. duramadım daha fazla yanlarında tuvalette agladım. gercekten sindiremiyorum ailemin bu davranışlarını. onlar için endişe ederim üzülüyorum asla kıyamam ama onlar bana kıyıyor. bebeğimle başka bi odadayım şimdi uyucaz bahanesiyle kalktım yanlarından.onlar salonda gülüş çığrış oturuyorlar

Şaka yollu laf sokabilirsin. Benim çocuğu seven yok ben gidiyorum. Benle ilgilenen yok ben gidiyorum yaa falan yap şakasına anlasınlar.
söyledim kabul etmedi yine aynı devam. bendd şimdi gidemiyorum dpgum iznindeyim gidecegim yer eksi derecelerde cok soguk ısınınca giderim demiştim. asla gitmek istemediğim kayınvalidemlere gitmek istiyorum şu an o dereceye getirdiler. kayınvalidemlerde de bekar kaynım var rahat edemem diye gitmiyodum

Ilk kez gelini tutup kizi dislayan birini goruyorum
Bizde de tam tersidir esimi yani ogullarini gozleri gormez ama kizlarini (gorumcem) ilah yerine koyarlar o oturun derse otururlar
Gorumce ve esi calisiyorlar ikisinin toplam maaslari 150 bin diyelim
Esimin de 40bin diyelim
Kv her yerde der ki kizimla damadim calisiyor ama bi oglumun maasi etmiyor 🥴 buda boyle bir ic giciklayici kesitti 🥴
Nasıl yani bir oğlumun maaşı etmiyor?
Över gibi mi yapıyor yoksa yeriyor mu?

Bizde erkekler arasında ayrım var diğer kaynıma geline bayılır. Her gün ağlar açlar ölüyorlar. Oysa gayet iyi durumdalar. Eşim de afedersiniz sürünse oo sen süpersin sen iyisin. Hani üvey evlat muamelesi.Mesela biz 12 saat yol gittik yorgunluktan ölüyoruz onları ziyarete. Neyse bize dedi bu odada uyumayın bu oda geniş kardeşin uyuyacak. Küçük odaya geçin. Kardeş dediği de her gün o evde yaşayan. Hikaye bu kadar bizde gitmiyoruz artık 🤗😀

Size sunu diyebilirim bebegin 2.5 aylik anlamaz diye dusunmeyin...kucagina almayan anneanne yerine siz bol bol sımsıkı sarilin inanin hissediyorlar

söyledim kabul etmedi yine aynı devam. bendd şimdi gidemiyorum dpgum iznindeyim gidecegim yer eksi derecelerde cok soguk ısınınca giderim demiştim. asla gitmek istemediğim kayınvalidemlere gitmek istiyorum şu an o dereceye getirdiler. kayınvalidemlerde de bekar kaynım var rahat edemem diye gitmiyodum
Ne olacak yaşadığınız şehir eksi derecedeyse çocuk evde duracak . Bir an önce evinize gidin

Back