• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
aslında kararsız değilimde eşim birazdaha zamanı var diyor
ben,m kızım 3.5 yaşında bize bir yükü kalmadı çok şükür
wc olayı çoktan bitti
sorun maddiyat oyüzden beklemedeyiz

aslında kararsız değilimde eşim birazdaha zamanı var diyor
ben,m kızım 3.5 yaşında bize bir yükü kalmadı çok şükür
wc olayı çoktan bitti
sorun maddiyat oyüzden beklemedeyiz

Bende malesef hala kocamin keyfini bekliyorum esimi cok seviyorum hamileligi cok riskli geciyor nasil riske atayim demisti yengesine gecen gun de bana uc sene daha cocuk yapmazsam beni topa tutarsin herhalde dedi dedim topa tutmam ama yas p zaman 38 olacak daha zor gecet hamileligim dedim ses etmedi

Bende malesef hala kocamin keyfini bekliyorum esimi cok seviyorum hamileligi cok riskli geciyor nasil riske atayim demisti yengesine gecen gun de bana uc sene daha cocuk yapmazsam beni topa tutarsin herhalde dedi dedim topa tutmam ama yas p zaman 38 olacak daha zor gecet hamileligim dedim ses etmedi

bende eşime kesin bir zaman söyle diyorum 2 yıl bekleyelimmi mesela dedim
yok okadar değil dedi
bekliyoruz işte çokta üzerine düşmüyorum rabbim bilir vakti zamanını

benim guzel kizim henuz 2 yasina bile girmedi, o yuzden 2. de pekgozum yok pek ama esim çok istiyor ve kizimin bi kardesi olsun istiyorum o yuzden 2.yi yapicam ama seneye ve sanki kizim buyudukçe bebek isticem gibime geliyor, melegimin bebeklik videolarina bakinca çok duygulaniyorum ve ister istemez 2.yi hayal ediyorum

BiZinde bugun tam bir sene oldu ikinci bebegimi kaybedeli... Ali erenim cennette bekliyor bizi insallah
İnsallah esimde bebek isterde melegim cennetten kardesini yollar abisi kardesssiz kalmaz burda

Benim esim hala ikinciyi istemiyor :(( bana temcit pilavi gibi konuyu acip durma ben ancak bir cocugun masrafini karsilayabilirim istemiyorum baska cocuk dedi hatta git sperm bankasindan spermle hamile kal sesimi cikarmam bakar buyutursun dedi

İkinci oglumu kaybedeli beri daha deli gibi ister oldum icimdeki yangin sonmuyor sanki yeni bir bebek o yangini hafifletir gibi geliyor ama anlatamiyorum esime...her hamile haberi aldigimda cocuk istegim daha da deprsiyor kayip zor allah dusmanima bile vermesin evlat acisi
Yas 35 herhalde biz tek cocukla devam edecez yolumuza rabbim buyuk insallah oyle olur ki esim benden cok ister kopekler gibi yanar tutusur cocuk diye

canım sıkma canını herseyın hayırlısını rabbım bılır ın ıstemesede olacagı varsa olacaktır
sende cok ısteme cok ıstemekte ımtıhana sebep olur,rabbım evladına uzun omur versın canım

HTML:
canım sıkma canını herseyın hayırlısını rabbım bılır ın ıstemesede olacagı varsa olacaktır
sende cok ısteme cok ıstemekte ımtıhana sebep olur,rabbım evladına uzun omur versın canım

Amin sagol canim. Bende kendine ugraslar bulacam bu dusunceyi kafamdan atmaya calisacam rabbim zaten hakkimizda hayirliysa nasip edeer onemli olan rabbimin istemesi ol demesi

HTML:

Amin sagol canim. Bende kendine ugraslar bulacam bu dusunceyi kafamdan atmaya calisacam rabbim zaten hakkimizda hayirliysa nasip edeer onemli olan rabbimin istemesi ol demesi

Sayfamiz cok gerilere dusmus kimse yokmuuuuu
Esim gecen aksam 1-2 sene sonra cocuk yapariz dedi is degistirmesi gerekebilirmis isleri kritikmis biraz yoluna koyalim dedi ama yapariz demesi bil bana yetti

Sayfamiz cok gerilere dusmus kimse yokmuuuuu
Esim gecen aksam 1-2 sene sonra cocuk yapariz dedi is degistirmesi gerekebilirmis isleri kritikmis biraz yoluna koyalim dedi ama yapariz demesi bil bana yetti

canım cok üzüldüm bebegını kaybetmene rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın=( benımde 7.5 aylık bı oglum var allah ona uzun ömür versın bende esımde ıkıncı cocugu düşünüyoruz ama daha cok erken ama ınan cok sabırsızım ıkıncı kez hamıle kalma heyecanı sürüklı ıcımde =) erken dıyorum ama zamanını kestıremıyorum allah bılır tabıkı ama bı sınır olcaksa o sınır ne olmalı ıkı cocuk arasında bılemıyorum sızın bı düşüncenız varmı yardımcı olurmusunuz bana

canım cok üzüldüm bebegını kaybetmene rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın=( benımde 7.5 aylık bı oglum var allah ona uzun ömür versın bende esımde ıkıncı cocugu düşünüyoruz ama daha cok erken ama ınan cok sabırsızım ıkıncı kez hamıle kalma heyecanı sürüklı ıcımde =) erken dıyorum ama zamanını kestıremıyorum allah bılır tabıkı ama bı sınır olcaksa o sınır ne olmalı ıkı cocuk arasında bılemıyorum sızın bı düşüncenız varmı yardımcı olurmusunuz bana

Ya bana kalsa keske oglum 2 yasindayken felan dusunmeye baslasaymisim ikinciyi eger kaybettigm dogsaydi tam 4.5 yas olacakti aralari ii olacakti ama bence 3-4 yas iyidir yas Araligi diye dusunuyorum
Biz yaptik ettik diyene kadar 6-7 yas olacak bile aralari

arkadaslar ikinci bebegime hamileyim :49: cok sukur aralarinda 2yas 8 ay olacak...Allah herkesin gonlune gore versin...Hamile tablosuna nasil dahil olucam bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim...

herkese selam.dmtay tebrikler canim.saglikla kavus bebisine iinsallah.ozey canim.her seyde vardir bir hayir.RABBIM istese o istemese bile gelir:48::48:

Son düzenleme:
maşallah maşallah hamişler çoğalmış özeycim senin adınada sevindim demekki eşinin kafasında 2.çocuk fikri varmışki 2 sene sonra yaparız demiş
inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna

bende durumlar aynı eşim ikna oldu tamamen ama önce kilo vermem gerekiyor ve diyetteyim inşallah kilomu verince bende istiyorum bebiş

kızlar Allah nasip ederse ilk bebeğimi 32 yaşında doğuracam geç kalanlardanım 2. çocuğu düşünmüyoruz yani yaş olarakda sanırım istemiyorum . İnşllah bebeğimi kucağıma mayıs gibi alacam toparlanmam fazla sürer bu yüzden ikinciyi düşünümüyorum.

merhaba herkese benımde 26 aylık bir kzım var mayıs haziran gibi hamile kalmak istiyorum ama bir taraftanda istemiyorum ev aldığım için kredi borcum var ve bu beni rahatsız ediyor.ben 3 çocuk istediğim için cok da geç kalmak istemiyorum.

selam kizlar nerdesinizzzzzzzzzzzz:16::16::16::16:

Back