• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
biraz açık oluck ama paylaşmak istiyorum
bizim için en elverişli gün dün gece ve bu geceydi
yarın sabah ben şehirdışına gidiyorum çünkü
dün gece bebek için çalışmalara başlamıştık ama eşimde bi zoraki isteksiz gibi bi hal vardı ve çok afedersiniz tam bo...ken çıktı
o an o kadar kötü oldum ki sana da yapıcağın bebeğe de lanet olsun dedim ağlaya ağlaya banyoya koştum kilitledim kapıyı
içten içe istemiyormuş demekki neden böyle yaaptığımı bilmiyorum isteyerek değil fian dedi
sen varolmuş bi bebeği yok etmişssin gibi içim acıyo dedim ilk defa ona senden nefret ediyorum dedim
2 saat boyunca ağladım gcenin ikisinde başım ağrıyo gözlerim şişti
çalışmalara devam edicez üzülme diyo ama ben bu kadar üzüldüğüm için bundan sonra ne istediğimi bilmiyorum ben ne istiyorum senden bi evladım daha olsun istiyorum gurur duyman gerekirdi dedim
kızlar İÇİMİ ÇOK ACITTI:14::14::14:

dün gece bebek için çalışmalara başlamıştık ama eşimde bi zoraki isteksiz gibi bi hal vardı ve çok afedersiniz tam bo...ken çıktı
o an o kadar kötü oldum ki sana da yapıcağın bebeğe de lanet olsun dedim ağlaya ağlaya banyoya koştum kilitledim kapıyı
içten içe istemiyormuş demekki neden böyle yaaptığımı bilmiyorum isteyerek değil fian dedi
sen varolmuş bi bebeği yok etmişssin gibi içim acıyo dedim ilk defa ona senden nefret ediyorum dedim
çalışmalara devam edicez üzülme diyo ama ben bu kadar üzüldüğüm için bundan sonra ne istediğimi bilmiyorum ben ne istiyorum senden bi evladım daha olsun istiyorum gurur duyman gerekirdi dedim

:47::47::47: bu kocalar neden böyle yapıyor yaa :47::47::47:

sorsaydın cnm neden istemiyormuş :44:

bence bu kadar sıkıntı yapma kendıne ınsallah hayırlı zamanda sen ıstemesende gelıyor bu bebısler.esin ayıp etmıs ama napcan atamazsın satamazsın :)
ınsallah tum aylar sızın bıdahakıne olur.

Damlacigim belki bilincsiz yapmistir daha evvel esin mi korunuyordu disari bosalma metodu ile belki eskiden kalma aliskanliktir
Bak o da calisacaz demis yipratma kendini
Belli ki onun isteksiz oldugu bir aksama denk gelmissiniz insan her zaman istemiyor ki iliskiyi de yada ne bileyim belki esinin kafasini yoran isle ilgili sikintisi vardir yada kafasini yoran baska birsey konsantre olamamsti bu yuzden isteksiz davranmistir
Seninki en azindan calsiriz diyor benimk gec cocuk isini ben baska dusunmuyorm diyordu bende hep iki bebelileri gorup oglum tek buyuyecek diye uzlup agliyordum

:47::47::47: bu kocalar neden böyle yapıyor yaa :47::47::47:

sorsaydın cnm neden istemiyormuş :44:

Yine demin konustugumuz konu ya bu adamlar neden istemez neden hazir degillermis bilmem alt tarafi yollayacagi birkac sperm (afedrsiniz cok acik oldu) yada tarlaya tohum atacak neyin cazi sazi bilmem biz doguracaz biz uykusuz kalacaz her derdi biz cekecez yine de isteyen biziz

Damlacigim merka etme esine de kalmaz Zaten rabbim ol dese istemediginiz zmanda bile cikar gelir bebis
Yasiniz genc onunuzde aylar yillar var olur cnm ya
Rabbim hepimize nasip etsin insallah

eskiden prezervatifle korunuyodu korunmayı bırakmadan önce
ameller de niyetlere göre olurmuş
düşüncesinde yokmuş demekki yapamadı
ben bu kadar üzüldükten sonra artık üzülmeyeyim diye devam edicez dedi
niye istemiyorsun diyorum istiyorum diyo ama laf olsun diye anlıyorum hissederek değil

isteksiz olduğu bi zamanı kabul etmiyorum kaç gündür o tarihin önemini söyledim ben ona
yaptığı çok onur kırıcıydı
oluruna bıraktım bu şartlarda var olan bebekten iyi bişey beklemiyorum inş. bu ay olmaz ben kendimi iyi hissedene kadar da olmaz Rabbim hayırlısını versin

neyse kızlar oğlan durmuyor beni bilgisayar başında görünce ilgi istiyor rahat durmuyor
herşeyin hayırlısı
ama içim soğusun biran önce..........
hepinizi öptüm hayırlı günler.......

canim hassas doneminize denk gelmis.bence uzme kendini bosuna.bir kac gune gecer sinirin.insan kocisine kus kalamiyor........:16::16:`

tek istediğim biran önce sinirimin geçmesi
bu bebeği bu kadar isterken inat yapmak istemiyorum ama içim soğumadan nasıl yaparım onu da bilmiyorumbiran önce rahatlamak istiyorum

nazlıma canım benim bat 26 haziran bana göre. takvime göre 23 haziran
28 haziran evlilik yıldönümümüz böyle bi günde müjde vermek istiyordum dün geceye kadar
heralde bu ay bu bebek gelmez......:44::44:

tek istediğim biran önce sinirimin geçmesi
bu bebeği bu kadar isterken inat yapmak istemiyorum ama içim soğumadan nasıl yaparım onu da bilmiyorumbiran önce rahatlamak istiyorum

canim gecicek elbet.benim esimde kizimi isterken o oyunlara girmisdiki:1:unutulucak hepsi canim.dua et.calismalarada hazir oldugun zaman basla.ne zaman tutacagini ALLAH bili.benimde bat tarihim 28 haziran.ama verimli tarihime daha 5 6 gun var.belki sendede oyledir?uzme kendini:20:

dün geceki tartışma başka güzel şeylere de vesile oldu galiba başka konulara da girdim tartışmaya başlayınca aslında tartışma değil ben konuştum o dinledi ama belki ii şeyler de oldu vardır Rabbimin bir hikmeti.............
hayırlısı olsun hakkımızda........
şimdi gerçekten istiyor bana güzel şeyleri bu kadar ağlattıktan sonra kabul ediyor ona kzııyorum......

dün geceki tartışma başka güzel şeylere de vesile oldu galiba başka konulara da girdim tartışmaya başlayınca aslında tartışma değil ben konuştum o dinledi ama belki ii şeyler de oldu vardır Rabbimin bir hikmeti.............
hayırlısı olsun hakkımızda........
şimdi gerçekten istiyor bana güzel şeyleri bu kadar ağlattıktan sonra kabul ediyor ona kzııyorum......

canim belkide gercekden bu tartismaya ihtiyaciniz vardi.bir birinizi daha iyi anladiniz:34:

evet canım öyle oluyo aylar boyu güzel güzel konuşsam tınlamıyor bi tartışıyoruz yola geliyor:1:

benimkide oyle.arada bir yapmak lazim yola gelsinler
:21::21::21:

valla bu sabah hiç aklımın ucundan geçmedi sinirden yarın da yola çıkıcaz artık gelince pazartesiden itibaren inş.

Back