• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
ii akşamlar cnm nasılsın

sagol canim iyiyim cok sukur.muhtesem yuzyila bakiyorum.reklama girdi.
kizim bu gun cok huysuzdu.usutmus biraz.oksuruyor:2:.yarin doktora goturucem insallah.sende ne var ne yok:49:

hayırlısyla ikinci bebişini sağlıkla kucaklarsın inş

aynennnnnn ya kopya resmen insan anneye hiç mi benzemez:)işte kız bebişler yani ben anneme çok benzediğim için özeniyorum beişleri görünce annelerine benzeyen:)kzıa hevesleniyorum birazda ondan ya şaka bi yana hayırlısıyla sağlıkla olsunlarda ben buay bişi beklemiyorum çalışmaya başlamadık ama şu regl bi geçsin ondan sonra kısmet artık:)

nerdeeeee.benim kizim tipki babasi.bana hic benzemedi:50:bende diyorum oglum olursa bana benzer herhalde:1::1:

sagol canim iyiyim cok sukur.muhtesem yuzyila bakiyorum.reklama girdi.
kizim bu gun cok huysuzdu.usutmus biraz.oksuruyor:2:.yarin doktora goturucem insallah.sende ne var ne yok:49:
ii cnm çok şükür bende oğluşu uyuttum muhteş yüzyılı izlerken:) sonra baktım diziden bana fayda yok ders çalışıyorum inş:) çok geçmiş olsun güzel kızına Allah şifa versin cnm

ii cnm çok şükür bende oğluşu uyuttum muhteş yüzyılı izlerken:) sonra baktım diziden bana fayda yok ders çalışıyorum inş:) çok geçmiş olsun güzel kızına Allah şifa versin cnm

amin canim sagol.keske bende calissam.tenbelim.2 senedir Almanyadayim daha bir kitab bile acmadim:50:

nerdeeeee.benim kizim tipki babasi.bana hic benzemedi:50:bende diyorum oglum olursa bana benzer herhalde:1::1:

olur valla bazen de öyle oluyo oğullar annesine benziyo ama bi çocuk tıpkı anneye yada babaya benziyorsa diğeri de muhakkak öbürüne benziyo hep öyle gördüm inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar ama insan da kendisine benzetilmesinden hoşlanıyo canıııımmm bana pek diyen olmadı ama:1:

olur valla bazen de öyle oluyo oğullar annesine benziyo ama bi çocuk tıpkı anneye yada babaya benziyorsa diğeri de muhakkak öbürüne benziyo hep öyle gördüm inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar ama insan da kendisine benzetilmesinden hoşlanıyo canıııımmm bana pek diyen olmadı ama:1:

evet canim haklisin.saglili olsunda.insan istiyor iste benzesin.benim kizin resmi var albumumde bu arada:40:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum bavul hazırlamam lazım oğlanı yıkıycam uyutcam sabah 4de yola çıkıcaz inş. eşim kalıor oğlana bunu nasıl anlatıcam bilmiyorummm pzartesiden önce giremem heralde hepinizi öpüyorum Allah'a emanet........:54::54:

maaşallh barekallah cnm çok tatlı yaa Rabbim korusun hepsini

Amin canim.ALLAH korusun miniklerimizi:16::16:ogulbali canim hayirli yolculuklar:29::29:
yumurtlama gunlerini takip ediyormusun canim.ates olcuyormusun:26:

Amin canim.ALLAH korusun miniklerimizi:16::16:ogulbali canim hayirli yolculuklar:29::29:
yumurtlama gunlerini takip ediyormusun canim.ates olcuyormusun:26:

cnm buay için bişi yapmıyorum dediğim gibi çalışma olmadı ama inş hayırlsıyla reglim gelsin gitsin çalışıcam:)ben ilk hamişlikte ölççmüştüm nazlm ve çok bilgi veriyodu reglin geleceğini anlıyodum mutlaka düşüyodu ateşim ve bekliyodum ogün regli:( hep aklımda hamiş olabilecekmiyim fikri ve stresi vardı şimdi allaha şükür daha rahat bi çalışma dönemi geçircez:) sen ölçüyomusun cnm eğer ölçümlerini yazarsan fikir verebilirim

Son düzenleme:
herkese iyi geceler..

bugun cok yorgunum sirtimin agrisindan duramiyorum:5:

namaz kilip yatacagim kizlar opuldunuz:38:

damlacim iyi yolculuklar gittigin yerden tez gel emiii:54:

herkese iyi geceler..

bugun cok yorgunum sirtimin agrisindan duramiyorum:5:

namaz kilip yatacagim kizlar opuldunuz:38:

damlacim iyi yolculuklar gittigin yerden tez gel emiii:54:

ii gec cnm bende namaza kalkıcam şimdi tüm gün haşatım çıkıyo:)yatarım sonra kaçtım bende

nazlm ii geceler sanda cnm grşz

cnm buay için bişi yapmıyorum dediğim gibi çalışma olmadı ama inş hayırlsıyla reglim gelsin gitsin çalışıcam:)ben ilk hamişlikte ölççmüştüm nazlm ve çok bilgi veriyodu reglin geleceğini anlıyodum mutlaka düşüyodu ateşim ve bekliyodum ogün regli:( hep aklımda hamiş olabilecekmiyim fikri ve stresi vardı şimdi allaha şükür daha rahat bi çalışma dönemi geçircez:) sen ölçüyomusun cnm eğer ölçümlerini yazarsan fikir verebilirim

3 gundur olcuyorum canim.yarin 4 gun.27 regl oldum.3 gun once 36.3.son 2 gundur 36.2.

bana da bir cesaret verin ya kızlar
kızım 4,5 yaşında 2.düşünüyorum ama kızım çok zor büyüdü ,ve eşim büyütürken yardımcı olamadı
şimdi her şeye sil baştan başlamak çok zor geliyor diğer yandan zaman geçiyor aralarında çok yaş farkı olacak
ben çalışıyorum da bakıcı izin o meseleler de çok zor

Back