iyi aksamlar anneler
iyi akşamlar tatlım ve iyi akşamlar tüm yol arkadaşlarımmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar anneler
ii akşamlar cnm nasılsın
hayırlısyla ikinci bebişini sağlıkla kucaklarsın inş
aynennnnnn ya kopya resmen insan anneye hiç mi benzemez:)işte kız bebişler yani ben anneme çok benzediğim için özeniyorum beişleri görünce annelerine benzeyen:)kzıa hevesleniyorum birazda ondan ya şaka bi yana hayırlısıyla sağlıkla olsunlarda ben buay bişi beklemiyorum çalışmaya başlamadık ama şu regl bi geçsin ondan sonra kısmet artık:)
canım çok geçmiş olsun miniğine .....
ii cnm çok şükür bende oğluşu uyuttum muhteş yüzyılı izlerken:) sonra baktım diziden bana fayda yok ders çalışıyorum inş:) çok geçmiş olsun güzel kızına Allah şifa versin cnmsagol canim iyiyim cok sukur.muhtesem yuzyila bakiyorum.reklama girdi.
kizim bu gun cok huysuzdu.usutmus biraz.oksuruyor:2:.yarin doktora goturucem insallah.sende ne var ne yok
ii cnm çok şükür bende oğluşu uyuttum muhteş yüzyılı izlerken:) sonra baktım diziden bana fayda yok ders çalışıyorum inş:) çok geçmiş olsun güzel kızına Allah şifa versin cnm
nerdeeeee.benim kizim tipki babasi.bana hic benzemedibende diyorum oglum olursa bana benzer herhalde
olur valla bazen de öyle oluyo oğullar annesine benziyo ama bi çocuk tıpkı anneye yada babaya benziyorsa diğeri de muhakkak öbürüne benziyo hep öyle gördüm inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar ama insan da kendisine benzetilmesinden hoşlanıyo canıııımmm bana pek diyen olmadı ama
evet canim haklisin.saglili olsunda.insan istiyor iste benzesin.benim kizin resmi var albumumde bu arada
evet canim haklisin.saglili olsunda.insan istiyor iste benzesin.benim kizin resmi var albumumde bu arada
maaşallh barekallah cnm çok tatlı yaa Rabbim korusun hepsini
Amin canim.ALLAH korusun miniklerimiziogulbali canim hayirli yolculuklar
yumurtlama gunlerini takip ediyormusun canim.ates olcuyormusun:26:
herkese iyi geceler..
bugun cok yorgunum sirtimin agrisindan duramiyorum
namaz kilip yatacagim kizlar opuldunuz
damlacim iyi yolculuklar gittigin yerden tez gel emiii
cnm buay için bişi yapmıyorum dediğim gibi çalışma olmadı ama inş hayırlsıyla reglim gelsin gitsin çalışıcam:)ben ilk hamişlikte ölççmüştüm nazlm ve çok bilgi veriyodu reglin geleceğini anlıyodum mutlaka düşüyodu ateşim ve bekliyodum ogün regli hep aklımda hamiş olabilecekmiyim fikri ve stresi vardı şimdi allaha şükür daha rahat bi çalışma dönemi geçircez:) sen ölçüyomusun cnm eğer ölçümlerini yazarsan fikir verebilirim
ii gec cnm bende namaza kalkıcam şimdi tüm gün haşatım çıkıyo:)yatarım sonra kaçtım bende
nazlm ii geceler sanda cnm grşz