• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
insallah.ama sen olce bilirsin.adetin hangi gunu atesin kac ogrenmis olursun:34:

neyse kızlar oğlan durmuyor beni bilgisayar başında görünce ilgi istiyor rahat durmuyor
herşeyin hayırlısı
ama içim soğusun biran önce..........
hepinizi öptüm hayırlı günler.......
cnm inşallah hayırlı vakitte ikinci bebişinin demüjdesini alırsın bu arada bnm evlilik yıldönümüde 30 haziran :) paşamın haberini 25 haziranda almıştım tam yıldönümü süprizi olmuştu 2 yıl önce ama bnm eşimde aynı tedbirli gidiyo ben olsun bırak diyorum ama ıııı sanırım bizleri düşünüyolar sonuçta ikinici bebişte ilgimiz sevgimiz yorgunluğumuz kat kat artıcak eminim koçişlerde bebişleri istiyolardır cnm dur bak biz onları kandırırız:):) senin ilki kaç yaşında Rabbim bağışlasın hepsini mart annesi olmayı hayırlısysa nasiip etsin inş:)

kızlar ateş ölçmeye ne zaman başlamak gerekiyor nasıl yapcezz:44:
hmm ben hamiş klamadan önce ölçmüştüm cnm ve kesinlikle çok tutarlı oluyo her sabah 6 gibi falan dil altından ölçüp not et eğer istersen notlarını yaz yardımcı olmaya çalışırım yumurtlama gününde diğer günlere oranla bi düşüş yaşanıyo ve yumurtlama bittikten sonra terrar yükseliyo regl gününde düşmediyse yüksek devam ediyosa süper hamişlik oalbilir demek:)ama düştüğü gün regl geliyo malesef bunu okakdr çok yaşadımki:(ama hamile olduğum ay ergl günümde ateşim hala çok yüksekti ve ben titriyodum yaa okadar üşüyodumki sonra Allahıma hamdolsun mutlu haberi aldım inş ikinciyide en ii zamanda nasipp eder çok uzattım kusura bakma cnm ama yardımcı olmak istedim nacizane

canim hosgeldin.ALLAH bebisini sana bagislasin.benim kizda kucuk 5 gun sonra 18 aya giriyor.ama ne biliyim belirsizlik icindeydim:44:.zaten kizimda tedavi falan gordum.2 dusuk yapdim:43::43:.korttum acikcasi:14:.cunki aralarinda maksimum 3 yas olsun istiyorum:34:.ALLAH nasip ederse.hemde kizim bebekleri cok seviyor:16:.bebeeee diyip peslerinden kosuyor.:55:evde oyuncak bebekleri opuyor:1::1:kiyamiyor insan.

canim bende yeni oyrendim onu.adet doneminden baslaya bilirsin.o zamanda kac derece oldugunu bilmek icin:44:.dil altindan olcuyoruz.yumurtlama gunu 0.2 derece gibi dusus oluyor.sonra gittikce artiyor.ve eyer atesin inmezse hamissin:46:.ben 2 gundur basladim.yarin sabah 3 gunum.bakalim nolucak hayirlisi:32:.senide ekliyorum listeye:34:
cnm bende batı veriim sana aslında buay çalışma yok ama böyle heyecanlı oluyo:):) belki bi kaçamakla olur ha:)hayırlısı ama bundan sonra kandırıcam inş bnm bat 14 haziran ama adetim hala düzelmedi doğumdan sonra bu 3.reglim henüz sanırım ondan hadi hayırlısı buarada sen emziriyomusun cnmmm

sürmelii cnm diloş emiyomu hala buarada bidahaki yaza taşıncakmışsınız tam zamanı ii olur inş gelmiştir bebiş cnm çalışıyomusun bide onu sorcaktım dilayı öp yerime annesi

nurberra yok canim calismiyorum ben dilosu emziriyorum daha:16:
8. aya falan ins evimizi ayiriyoruz o yuzden hamileligimi kendi evimde gecirmek istiyorum:49:

Son düzenleme:
cnm inşallah hayırlı vakitte ikinci bebişinin demüjdesini alırsın bu arada bnm evlilik yıldönümüde 30 haziran :) paşamın haberini 25 haziranda almıştım tam yıldönümü süprizi olmuştu 2 yıl önce ama bnm eşimde aynı tedbirli gidiyo ben olsun bırak diyorum ama ıııı sanırım bizleri düşünüyolar sonuçta ikinici bebişte ilgimiz sevgimiz yorgunluğumuz kat kat artıcak eminim koçişlerde bebişleri istiyolardır cnm dur bak biz onları kandırırız:):) senin ilki kaç yaşında Rabbim bağışlasın hepsini mart annesi olmayı hayırlısysa nasiip etsin inş:)

hmm ben hamiş klamadan önce ölçmüştüm cnm ve kesinlikle çok tutarlı oluyo her sabah 6 gibi falan dil altından ölçüp not et eğer istersen notlarını yaz yardımcı olmaya çalışırım yumurtlama gününde diğer günlere oranla bi düşüş yaşanıyo ve yumurtlama bittikten sonra terrar yükseliyo regl gününde düşmediyse yüksek devam ediyosa süper hamişlik oalbilir demek:)ama düştüğü gün regl geliyo malesef bunu okakdr çok yaşadımki:(ama hamile olduğum ay ergl günümde ateşim hala çok yüksekti ve ben titriyodum yaa okadar üşüyodumki sonra Allahıma hamdolsun mutlu haberi aldım inş ikinciyide en ii zamanda nasipp eder çok uzattım kusura bakma cnm ama yardımcı olmak istedim nacizane

cnm bende batı veriim sana aslında buay çalışma yok ama böyle heyecanlı oluyo:):) belki bi kaçamakla olur ha:)hayırlısı ama bundan sonra kandırıcam inş bnm bat 14 haziran ama adetim hala düzelmedi doğumdan sonra bu 3.reglim henüz sanırım ondan hadi hayırlısı buarada sen emziriyomusun cnmmm

sürmelii cnm diloş emiyomu hala buarada bidahaki yaza taşıncakmışsınız tam zamanı ii olur inş gelmiştir bebiş cnm çalışıyomusun bide onu sorcaktım dilayı öp yerime annesi

çok sağol canım çok güzel açıklamışsın bende başlayayım ölçmeye benim oğlum 3 yaşını bitiriyor haziran 27de ilk evlilik yıldönümümüzden bir gün önce doğdu meleğim hediyemmm inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde bebiş haberleri alırız hepimiz:49:

nurberra yok canim calismiyorum ben dilosu emziriyorum daha:16:
8. aya falan ins evimizi ayiriyoruz o yuzden hamileligimi kendi evimde gecirmek istiyorum:49:

inş cnm ya hayırlısyla kendi evinde iki bebişle artık koşturursun :)sağlıkla inş işte eymende hala emiyo ve çok düşkün hamiş kalınca kesmesi Allah yardımcımız olur inş tatlım

çok sağol canım çok güzel açıklamışsın bende başlayayım ölçmeye benim oğlum 3 yaşını bitiriyor haziran 27de ilk evlilik yıldönümümüzden bir gün önce doğdu meleğim hediyemmm inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde bebiş haberleri alırız hepimiz:49:

rica ederim cnm ne kadar güzel bi vakitte gelmiş maaşallah sağlıkla büyüsünler hepsi bakalım hamiş haberi ilk kiden gelicek bizde bi çalışmalara başlarsak:)

inşallah hayırlı bi şekilde bırakırsınız korunmayı bizim biraz tartışmalı oldu hallettik sanıyordum halledememişiz biraz üzüldüm dün gece ama şimdi iyiyiz
kavga sonrası barışmak daha bi tatlı oluor sanki birbirimizin değerini anlyoruz:16::16::16::16:

kızlarrrrrrrrr adetime daha 2 hafta var

ve ben ishal olmuşum kuru kuruya ishal karın agrım yok..

kasık agrısı var , beyaz sümüksü akıntı var :52:

umutlansam mı sizce :1:

ogulbalımm benim kayınvalidemle k.pederimde dilaya ogulbalı der:9:

bu arada ösabah msjını görünce aramızdan ayrılacaksın sandı.. neyseki burdasın bebek çalışmalarına devam yani dimi:21:

evet canim bende emziriyorum daha.kizim memeyi cok seviyor.ama fazla duskun deyil.hamile kalinca doktorum problom yok dese 4 aya kadar emziricem insallah.zaten 2 yasi olacak.ondan sonra birakiriz.:44:

insallah canim.ama yumurtlama donemide ola bilir.calismaya devam et.:1:

surmeli.canim bizimde tasinmamiz lazim.simdiki evimiz 2 odali.3 oadaya.tasinib bebisi orda dogurmak istiyorum.cunki kizimi rahatsiz etmek istemiyorum.simdi misafir odasinda uyuyor.kendi odasi olmali

Surmelı gecmısdemısın kızzzzzzzzzz:1::1:

25 haziran ve 30 haziran ikiside benim icin onemli tarihler 25 haziran evlilik yildonumumuz kismetse 6 yili devirecez 30 haziranda da oglumu kucagima aldim annelik denen o guzel kutsal duyguyla taclandirdi oglum beni...birinci yildonumumuzu kutladik 5 gn sonra oglm dogdu

25 haziran ve 30 haziran ikiside benim icin onemli tarihler 25 haziran evlilik yildonumumuz kismetse 6 yili devirecez 30 haziranda da oglumu kucagima aldim annelik denen o guzel kutsal duyguyla taclandirdi oglum beni...birinci yildonumumuzu kutladik 5 gn sonra oglm dogdu

cnm 2007 mi seninde bende 2007daha dün gibi yaa seneler nasıl geçiyo Allah yuvlarımızı hep mutlu huzurlu eylesin bebişlerimizle inş

evet canim bende emziriyorum daha.kizim memeyi cok seviyor.ama fazla duskun deyil.hamile kalinca doktorum problom yok dese 4 aya kadar emziricem insallah.zaten 2 yasi olacak.ondan sonra birakiriz.:44:
bnmki acayip düşkün cnm işte ondan korkuyorum birazda onu mahrum etmek istemiyorum dediğin gibi 4aya kadar emzirilebiliyosa süper ozaman zaten 2 yaşalrını doldurmuş olurlar sorun olmaz ama 2 yıl onların hakkı

cnm benmde bugün dün yumurta akı gibi akıntım var ve bence bu yumurtlama sinyali sen çalışmayı sakın kesme sürmeli çünkü daha 2 haftan var cnm adetine hadi hayırlısı

kızlar hayırlısıyla tabiki en başta sağlıklı

olması öenmli inşallah ikinci bebişimde güzel bi kızım olur hayırlısyla:)oğluma bi kız kardeş gelir birlikte büyür oynarlar inş.oğluşum çok yanlız en çok onun için istiyorum bebişi Rabbim hepimize gönlüne göre versin ilk bebekte hep kalbimden erkek geçerdi erkek bebişlere karşı daha bi ilgim vardı ama ikisisninde tadı ayrı mutlaka inş bide kızım gelir:)ayyy heyecan oluyo insanda ya Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inş

ogulbalımm benim kayınvalidemle k.pederimde dilaya ogulbalı der:9:

bu arada ösabah msjını görünce aramızdan ayrılacaksın sandı.. neyseki burdasın bebek çalışmalarına devam yani dimi:21:

çok istiyorum bu bebeği ne kadar üzülsem de devam zaten bu olay iyi oldu şimdi ben istemiyorum diyorum eşim devam edicez dio:))

Back