• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
bana da bir cesaret verin ya kızlar
kızım 4,5 yaşında 2.düşünüyorum ama kızım çok zor büyüdü ,ve eşim büyütürken yardımcı olamadı
şimdi her şeye sil baştan başlamak çok zor geliyor diğer yandan zaman geçiyor aralarında çok yaş farkı olacak
ben çalışıyorum da bakıcı izin o meseleler de çok zor

canim iyi aksamlar.masallah kizin buyuk.ben yap derim:34:ablalik yapacak.diger bebisinde zor buyuyecegini nerden biliyorsunki.ALLAHA dua et ve kizina kardes getir insallah:34:

bana da bir cesaret verin ya kızlar
kızım 4,5 yaşında 2.düşünüyorum ama kızım çok zor büyüdü ,ve eşim büyütürken yardımcı olamadı
şimdi her şeye sil baştan başlamak çok zor geliyor diğer yandan zaman geçiyor aralarında çok yaş farkı olacak
ben çalışıyorum da bakıcı izin o meseleler de çok zor

her bebek farklıdır ikinciler daha kolay büyüyyor diyor herkes
kızında baya büyükmüş ama çalışma konusunu bilemicem işte
daha önce çalıştığım için zorluğunu iyi biliyorum

bende calısan anneyım kızıma 3 yıl annem baktı ama artık annem yanımd degıl bıdaha olursa basının caresıne bak dedı.
bende napcam bılmıyorum
esım cocugu canta gıbı yanında tasımanı ıstemıyorum olursa oda evde buyusun dıyor ama eve kıme emanet edecegım mınıcık yavruyu.
of amannn,
aslında hıc dusunmeyıp yapacaksın allah bı kapı acıyo kolaylıgını verıyor dıyorum bazen

bende calısan anneyım kızıma 3 yıl annem baktı ama artık annem yanımd degıl bıdaha olursa basının caresıne bak dedı.
bende napcam bılmıyorum
esım cocugu canta gıbı yanında tasımanı ıstemıyorum olursa oda evde buyusun dıyor ama eve kıme emanet edecegım mınıcık yavruyu.
of amannn,
aslında hıc dusunmeyıp yapacaksın allah bı kapı acıyo kolaylıgını verıyor dıyorum bazen

cnm Allah bir yola koymuştur.
Allah varken gayle mi var :ssz:

bende napcam bılmıyorum
of amannn,

Rabbim kolayligini verir sen hic merak etme

herkese günaydın bayanlar uff benim için öğlen oldu hatta sabahın nurunda 6da kalkınca böyle hissediliyo:)paşamı yeni yatırdım ama memeden zor kopardım yaa adam illa memeyle uyucak en çok bu olayı düşündürüyo ikinci bebişle nasıl kesilcek ama Rabbim bi yoluna koyar elbet

Son düzenleme:
herkese günaydın bayanlar uff benim için öğlen oldu hatta sabahın nurunda 6da kalkınca böyle hissediliyo:)paşamı yeni yatırdım ama memeden zor kopardım yaa adam illa memeyle uyucak en çok bu olayı düşündürüyo ikinci bebişle nasıl kesilcek ama Rabbim bi yoluna koyar elbet

cnm zaten 3 aylik olunca karnindaki sutun aciyormus

canim ya.benim kizim hic meme bagimlisi deyildi.ama buyudukce birakmasi zor olur diyorlar.dogru.3 gundur kizim deli gibi meme istiyor.gece uyuyub sabah kalakan cocuk.2 gundur gece 3 kere uyaniyor.artik 2 olmali.ozaman mecburen biraktiricam.ama simdi uyukulu uykulu veriyor insan mecbur.:50:

surmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:32::32:

selam.......kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu:5::5:

Selam kizlar ben geldim sanirim kimse yok..:44:

nazlma cnm bende bilmiyorum kaynanam sutun acir cocuk emmez zaten diyor..

kizlar bugun hacet namazi kildim Allahimdan hayirli zamanda hayirli erkek evlat istedim..:16:

bugun kocami bekliyecegimmm:17: onemli gun :1:

Herkese gunaydinlaaar
Nasilsiniz, surmelicim allah kabul etsin cnm rabbim muradini nasip etsin

günaydın kızlar akşam eşimle konuştuk martta kadar olmaz diyor :ssz::ssz:
maddi açıdan toparlanmamız lazımmış kararsız kaldım kızlar ısrar etmek istemedim
ama bir yandanda okadar beklemek istemiyorum
maddi durum tam istediğimiz gibi değil
zamana bıraktım bende :6::6::6::6:

Back