• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Birsey degil insallah faydasi olur guzelim yaa
Herkese gunaydinlaaar nasilsiniz
Dun esimle bayaa bir konustk dedimki ben seni kandirmasini da bilirdim ama senin rizanla olsun istiyorm oglumu kardessiz birakmak istemiyorum, o da bir ara 5-6 cocuk yapmak lazim felan dedi ama ciddimiydi bilmem ben olur yapalim dedim hatta gider evlatlik alir yine de oglumu kardessiz birakmam felan dedim sesi cikmadi birsey demedi ikinci olmaz demedi ama olur da demedi bakalm kismet

canım bu demek oluyorki düşünüyor benim eşimde öyleydi bikaç gün geçsin tekrar konuşursun
yada arada şakayla karışık takıl yumuşat
ikna olur merak etme

canım bu demek oluyorki düşünüyor benim eşimde öyleydi bikaç gün geçsin tekrar konuşursun
yada arada şakayla karışık takıl yumuşat
ikna olur merak etme

Bence o da isitiyor ama ben yatacam felan ya cekiniyor herhalde ben zorlanacam diye
Hayirlisi allahtan insallah hepimize nasip eder

Bence o da isitiyor ama ben yatacam felan ya cekiniyor herhalde ben zorlanacam diye
Hayirlisi allahtan insallah hepimize nasip eder

Birde bu ara coklukla ne guzel smdi bir oglumuz daha olms olacakti diyor 4 aylik olacakti diyor kaybettigimizi dusunerek bende ne yapalm yiyecek ekmegi yokmus yine olur diyorum

demekki oda istiyor canım ama dediğin gibi çekiniyor
benim eşimde öyleydi çok istiyordu ama çekindiği bazı şeyler vardı
emin ol bikaç güne oda ikna olur

demekki oda istiyor canım ama dediğin gibi çekiniyor
benim eşimde öyleydi çok istiyordu ama çekindiği bazı şeyler vardı
emin ol bikaç güne oda ikna olur

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsn canm ya
İnsallah ister ama ramazani gecirelim diyorum cin takvimine baktim eylulde hamile kalirsam kizm olurms
Gerci saglikla kucagima alayimda kiz erkek hic farketmez benim icin

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsn canm ya
İnsallah ister ama ramazani gecirelim diyorum cin takvimine baktim eylulde hamile kalirsam kizm olurms
Gerci saglikla kucagima alayimda kiz erkek hic farketmez benim icin

bende ramazanı geçirmeyi düşünüyorum aslında bana kalsa hemen olsun diyorumda
eşim karar versede hemen şimdi olmasını istemiyor
ona kalsa seneye bu zamanlar yapalım diyor ama ben okadar beklemek istemiyorum hemen hamile kalacağım belli değil çünki
bende biraz kilo verip başlamak istiyorum

bende ramazanı geçirmeyi düşünüyorum aslında bana kalsa hemen olsun diyorumda
eşim karar versede hemen şimdi olmasını istemiyor
ona kalsa seneye bu zamanlar yapalım diyor ama ben okadar beklemek istemiyorum hemen hamile kalacağım belli değil çünki
bende biraz kilo verip başlamak istiyorum

İnsallah kilolarini kolaylikla verirsin ben hirs yaptim 63.5 ten 56.5 e indm aslnda 1-2 kg daha versem super olacak boym 157
Evet bende seneyi beklemek istemem hem yasim gidiyor hemde dedigin gibi ne kadar surede hamile kalacagimiz belli degil ki

Bahar yada yaz bebesi olsn eger ki yine dogumu hazirana denk getirirsem 6 yas olacak aralari ama yaz bebesi kolay oglumda yaz bebesiydi

Son düzenleme:
gunaydın kızlar bızde dun esımle konustuk bıraz oda pek hazır degılmıs ıtıraf ettı
dusunmeden olmasın dedı
benım rahatsızlıklarım hamılelık ve sonrsında artacak romatızmalıyım hareket edemez hale gelıyorum bu yuzden korkuyor cesaret edemıyor
bır sene daha gecsın falan dedı ama daha tam sonuca ulasamadık
bakalım bıraz dusuneyım tekrar konusalım dedı
hayırlısı olsun
o oyle dıyınce bende sogudum nıyeyse
o ısteklı olsa hemen hadı yapalım dıcektım :) ne garıbım cok kolay gaza gelıyorum

gunaydın kızlar bızde dun esımle konustuk bıraz oda pek hazır degılmıs ıtıraf ettı
dusunmeden olmasın dedı
benım rahatsızlıklarım hamılelık ve sonrsında artacak romatızmalıyım hareket edemez hale gelıyorum bu yuzden korkuyor cesaret edemıyor
hayırlısı olsun
o ısteklı olsa hemen hadı yapalım dıcektım :) ne garıbım cok kolay gaza gelıyorum
canım ya bütün erkekler aynı inan bana
bizden daha cesaretsiz oluyorlar
çocuk konusunda ama oldumuda dillerinden kucaklarından düşürmezler
biz kızım evliliğimizin 4.yılında istedik daha doğrusu doktor bana senin bebek için tedavi olman şart deyince ben heme istedim eşim bir yıl daha bekleyelim demişti
ozamanda şimdide aynı erkeklere bakarsak hiç çocuk olmsada cesaret edip isteyemiyorlar

İnsallah kilolarini kolaylikla verirsin ben hirs yaptim 63.5 ten 56.5 e indm aslnda 1-2 kg daha versem super olacak boym 157
Evet bende seneyi beklemek istemem hem yasim gidiyor hemde dedigin gibi ne kadar surede hamile kalacagimiz belli degil ki

Bahar yada yaz bebesi olsn eger ki yine dogumu hazirana denk getirirsem 6 yas olacak aralari ama yaz bebesi kolay oglumda yaz bebesiydi

bende şöyle 62 ye filan insem süper olucak
neler yaptın verirken spor filan yaptınmı ne kadar zamanda verdin
adette olamıyorumya oda kilo vermemi zorlaştırıyor benim

bende şöyle 62 ye filan insem süper olucak
neler yaptın verirken spor filan yaptınmı ne kadar zamanda verdin
adette olamıyorumya oda kilo vermemi zorlaştırıyor benim

Subat sonu basladm nisan sonu vermistim kilolarimi spora gittim bfit e birde diyetisyene gittim ek olarak
Adet olamamak da kotu ama civanpercemi al kaynat ic sokturur yada aslan pencesi aktara sor verir ben sormustum bana karisik bir bitki cayi vermisti o cay iyi gelmisti adet olmustum ben

dusunmeden olmasın dedı
hayırlısı olsun

Gunaydin hosgeldin cmm
Seni dusunuyor belli ki esin, bende de rahim agzi yetmezligi var hamile kalirsam ucuncu ay dikis atilacak yatacam esim buu baane ediyor bende esim beni dusunuyor diyr seviniyorum bir yandan ama bir yandan da yatacaksam ben yatacam ona ne oluyor diyorum.bazen hic anlamiyorm bu erkekleri sadece tarlaya tohum atacak nazlaniyor o bebegi tasiyacak biz doguracak o eziyeti cekecek biz , buyutene kadar geceleri uykusuz kalacak, her turlu bunalimi cekecek biz ama yine de erkeklere sorsan daha hazir degillermis neye hazir degillerse yani

bende oyle dusunuyorum yanı dımı sızene cekecek olan bızız onlar sadece bıze uzulcek bız hem cekecez hem cekecez :)

bende oyle dusunuyorum yanı dımı sızene cekecek olan bızız onlar sadece bıze uzulcek bız hem cekecez hem cekecez :)

Aynen oyle guzelim herseyi biz cekecez onlar hazir degil nasil oluyorsa bu lafi bizm dememis lazim hazir degiliz diye :))
Neyse rabbim hayirlisini nasip etsin

kılo konusunda benımde canım sıkkın ya hep 59 dum dogumdan sonbra bıle ama bu sene hep 61-62 kafayı yıcem az gıbı ama 2-3 kılo okadar farkedıyorkı
tekrar 59-58 olmak ıstıyorum makarna pılav kestım duzenlı beslenıyorum ama bısı degısmıyor anlamıyorum.kafam cok rahat herhalde ondan veremıyorum dıyorum bende.spora gıtmek cok zor ya ıstanbulda ,zaten okuldayım butun gun aksam bırde o yorgunlukla spora hıc gıdemem beslenme planı almalıyım bı dıyetısyenden herhalde.
kızıma hamıleyken 26 kılo almıstım verdım kendılıgınden gıttı ama bu kez hamıle kalırsam kılo almak ıstemıyorum dıyetısyen kontrolunde gecırcem ınsallah.
ozel hastanelerın dıyetısyenlerı bakıyor boyle seylerı takıp edıyor degıl mı?

kızlar berbat bi haldeyim dün geceden beri ikinci çocuk düşüncesi hevesi umutları herşeyi bıraktım :14::14:

kılo konusunda benımde canım sıkkın ya hep 59 dum dogumdan sonbra bıle ama bu sene hep 61-62 kafayı yıcem az gıbı ama 2-3 kılo okadar farkedıyorkı
tekrar 59-58 olmak ıstıyorum makarna pılav kestım duzenlı beslenıyorum ama bısı degısmıyor anlamıyorum.kafam cok rahat herhalde ondan veremıyorum dıyorum bende.spora gıtmek cok zor ya ıstanbulda ,zaten okuldayım butun gun aksam bırde o yorgunlukla spora hıc gıdemem beslenme planı almalıyım bı dıyetısyenden herhalde.
kızıma hamıleyken 26 kılo almıstım verdım kendılıgınden gıttı ama bu kez hamıle kalırsam kılo almak ıstemıyorum dıyetısyen kontrolunde gecırcem ınsallah.
ozel hastanelerın dıyetısyenlerı bakıyor boyle seylerı takıp edıyor degıl mı?

Cnm ben oglma 59 kg ile hamile kalmistim ikinci ogluma da 65 kg ile hamile kalmistm simdi 56.5 a indim ne kadar versek iyi ya zaten hamilelikte bir suru yuk biniyor vucuda
Aksamlari yeme yada az ye faydasini gorursn ben aksamlari az yiyordum bir ara faydasini gordum mesela bir kase corba yada o gun ne pisirmissem bir tabak ondan hee birde salata yogurt ozellikle yogurt cok faydali kilo vermede

damlacım bende aynen berbat bi ruh halim var..

benim sıpa 7de uyandı uyumam allah uyumam

gozundende uyku akıyor sıpanın

bacaklarım koptu ya sallamaktan :84:

senin neyin var:5:

Back