• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin kuzum. Sızın aileye de maşallah ne diyeyim 🤣🤣🤣 Evet kiloları boylarına göre çok normal benim kız ,71 cm 9 kilo mesela normal yani boya göre. Mesela senin kızın gibi 10 kilo olsa bu boyla obez gibi durur. Ama senin kızın boyu uzun kilosu boyuna göre normal. 🤣🤣 Anladım canım tahmin ettim bir yerden sonra gerçekten genetik. Benim kızım ilk 3 ay biberon maması çok güzel içiyordu bir anda biberonu reddetti. O sıra kilo alımı yavaşladı. Sonra ek gıda da toplarladi gibi . Benimki de sevdiği şeyleri güzel yiyor şuan Allah için gece sadece biberon kabul ediyor uyku arasinda 2 kere süt iciriyorum. Bu arada ben inek sütüne başladım 8,5 aylıkken. Kuzum sizin bebelerinizin hareketi nasıl benimki hiç durmuyor eli duriyorsa bacağı hareket halinde sürekli sürünüp koltuklara çıkmaya çalışıyor. O da haliyle kilo alımını etkiliyor
Doktor onayı ile mı başladın kuzum süte. Birde 2 yaşı bekleyin diyorlar. Benimkiler hareketli kızım bugün kendini yataktan aşağı attı gece mama için uyandı ben yapana kadar geldim ki yatağın dışında.hissettim sanki beşiğini kendi yatağıma yapıştırmıştim iki yatak arasında kalmış. Çok korktuk. Destekli kalkıyorlar. Neyi bulsalar tutunma derdine düştüler özellikle kızım . Örümcek ve masa sandalyesi ben yokken kurtarıcı bir iş yaparken. Allah'ım hepsine güzel ömür nasip etsin inşallah 🤗🤗🧿🧿

Bebekler beşikte güven eksikliği yaşıyor bence büyük içi ayak veya daha küçük beşikler daha güven veriyor. Umarım yaşları gelince hepimiz kurtulacaz direnin 4 ay kaldı 😅😅
size birsey siracaktim k.bakmayin rahatsz ediyrm sık sık ama progestani ben fitil olarak sabah oglen ve aksam olmak uzere 2 şer tane kullniyordum 3. ay bitti icin kullnmiyrum artk siz ne zaman kadar kulllndnz

Doktor onayı ile mı başladın kuzum süte. Birde 2 yaşı bekleyin diyorlar. Benimkiler hareketli kızım bugün kendini yataktan aşağı attı gece mama için uyandı ben yapana kadar geldim ki yatağın dışında.hissettim sanki beşiğini kendi yatağıma yapıştırmıştim iki yatak arasında kalmış. Çok korktuk. Destekli kalkıyorlar. Neyi bulsalar tutunma derdine düştüler özellikle kızım . Örümcek ve masa sandalyesi ben yokken kurtarıcı bir iş yaparken. Allah'ım hepsine güzel ömür nasip etsin inşallah 🤗🤗🧿🧿
Yok canım doktor 12. ay dedi. Benim kızım formül mama içmiyor gece bile. En son çareyi inek sutunde aradım. Ama bizim bir arkadaşın doktoru özelde iyi bir doktor. 9. Ayda baslayabilirsin inek sütüne demiş.

size birsey siracaktim k.bakmayin rahatsz ediyrm sık sık ama progestani ben fitil olarak sabah oglen ve aksam olmak uzere 2 şer tane kullniyordum 3. ay bitti icin kullnmiyrum artk siz ne zaman kadar kulllndnz
Ben 8. Haftadan pıhtı atınca bıraktım. Şöyle oldu jeli kullanırken bir sancı girdi. Gecesi pıhtı attı. Tahlil de verdim karaciğer enzimleri artmışti bir şeyleri keseceklerdi . O jel oldu birde folik asit içmeyi bırakmıştim.

Yok canım doktor 12. ay dedi. Benim kızım formül mama içmiyor gece bile. En son çareyi inek sutunde aradım. Ama bizim bir arkadaşın doktoru özelde iyi bir doktor. 9. Ayda baslayabilirsin inek sütüne demiş.
Alerji için deniliyor aslında yoğurt falan tüketiyorlar . Alerji yoksa beklemenin mantığı yok bende yaşları gelince vereceğim. İyi yapmışsın canım bebiş için o an yapacağın seçeneklerde ne varsa kullanacaksın. 🤷

Ben 8. Haftadan pıhtı atınca bıraktım. Şöyle oldu jeli kullanırken bir sancı girdi. Gecesi pıhtı attı. Tahlil de verdim karaciğer enzimleri artmışti bir şeyleri keseceklerdi . O jel oldu birde folik asit içmeyi bırakmıştim.
alismisim ya birakinca bi tuhflik bosluk sksiklik beni koruyn sey oymus gibi gldi sizede oldumu

Ben jeli sevmiyordum sevindim yani. Ben diğer iğne olarak 32. Haftaya kadar kullandım canım
bende hic sevmiyordum hele kokusu bulanan migdemi 2 kat arttriyordu bende suan sadece oksapar ve elevit kullaniyrm kan sulandriciyi doguma kadr kullnckmisim eleviti ne zmn biraktirr bilmiyrm

Oğlum ayından önde gidiyor hep aslında kızım da fena değil de kız için uzun 🧿🧿 oğlum 7.5 aylıkken 12 kilo 78 cm kızım 10 kilo 77 cm di çok şükür güzel ilerliyorlar 🧿🧿 seninki canım??
Maasallah cok guzel canim :-) benim kuzu bir ay once 8400 kilo 73 boydu canim suan kac bilmiyorum mart 23 de kontrolumuz var . Canim sen d vitamnyle kan ilacini kullaniyormusun?

Maasallah cok guzel canim :-) benim kuzu bir ay once 8400 kilo 73 boydu canim suan kac bilmiyorum mart 23 de kontrolumuz var . Canim sen d vitamnyle kan ilacini kullaniyormusun?
D vitamini veriyorum da demir benimkilere cidden iyi gelmiyor doktor kabul etmese de 🤷 9 aylık olunca yani Mart 23 te tahlil istedi doktor. Oğluma hasta olunca yapıldı kan değeri maşallah güzeldi içmediği halde vermediğim için vicdanim arada rahatsız oluyordu. Ocean kullanıyorum d vitamini

saol cnm bilgilerin icin bide ben tup bebek doktrumn kontrolü altinda degilim aydan aya gidiyrum kontrole dogrumu snce bu aylik mi olmali 15 gunr bir mi gitmeliyim
Bende öyleydim canım normalde evham yapardim da bir sakinlik verdi Allah. Karşıma da ondan rahatı mezarda olan bir doktor çıkardı. O sakin onun sakinliği babada geçti 😅😅 düşün doğum için günü 8 Haziran da verdi 23 Haziran için dahada kontrole cagirmadi 😂😂😂 çok şükür sakın bir doğumla bitirdim .

Bende öyleydim canım normalde evham yapardim da bir sakinlik verdi Allah. Karşıma da ondan rahatı mezarda olan bir doktor çıkardı. O sakin onun sakinliği babada geçti 😅😅 düşün doğum için günü 8 Haziran da verdi 23 Haziran için dahada kontrole cagirmadi 😂😂😂 çok şükür sakın bir doğumla bitirdim .
benimkide cok sakin 😂 onun sakin oluşu beni de aslnda rahat olmam gerektigi yönünde uyariyor ama 😊😊 elinde degil insanin demekki aay darisi bana sakin bi dogumla insallah biran evvel agustos oluversin insallah😍

benimkide cok sakin 😂 onun sakin oluşu beni de aslnda rahat olmam gerektigi yönünde uyariyor ama 😊😊 elinde degil insanin demekki aay darisi bana sakin bi dogumla insallah biran evvel agustos oluversin insallah😍
Olur canım olur hiç merak etme zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksin. Kontrol günlerindeki heyecanı özlüyorum bazen. Hayırlısıyla al kucağına

D vitamini veriyorum da demir benimkilere cidden iyi gelmiyor doktor kabul etmese de 🤷 9 aylık olunca yani Mart 23 te tahlil istedi doktor. Oğluma hasta olunca yapıldı kan değeri maşallah güzeldi içmediği halde vermediğim için vicdanim arada rahatsız oluyordu. Ocean kullanıyorum d vitamini
Ay benimkide ayni kan ilaci ferrum verdim bir ay kabizlik huzursuzluk oldu. Ya d vitaminide uykusunu etkiliyor bir hafta vermedim cocugunuykusu fuzene girdi iki gundr tekrar basldim bozuldu gerckten d vitaminindenmis. Canim ocean kac damla kullniyosun bende onun iyi oldugnu duymustum

Ay benimkide ayni kan ilaci ferrum verdim bir ay kabizlik huzursuzluk oldu. Ya d vitaminide uykusunu etkiliyor bir hafta vermedim cocugunuykusu fuzene girdi iki gundr tekrar basldim bozuldu gerckten d vitaminindenmis. Canim ocean kac damla kullniyosun bende onun iyi oldugnu duymustum
Normalde üç damla oluyor canım bu ay doktor 4 damla yaptı benimkilere. Vallahi olur mu olur içinde olan bir maddeye etkisi vardır yapıyordur.

D vit uykuyu mu etkiliyormuş ay ilk defa duydum. Bende kan ve d vit ocean kullanıyorum. 3 damla standart d vit canım

Ay canım hatırlayıp sorduğun için teşekkür ediyorum. Çok sevindim. Ay genellikle koşuşturmali geçiyor. Kızım sürünüyor bir buçuk aydır . Onun dışında tırmanıyor. Haliyle yorucu oluyor çok da mizmizlasti. Dişi çıkmadı. Öyle canım sen ne yapıyorsun paşan nasıl
Bizde aynıyız canım üst dişler baya sıkıntı cıkamadı bir türlü. Ara ara gir özletme ya 🤗 uyku durumu nasıl kendı mı yatıyır hala canım

Back