• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

@zuzu3838 Angelnursee Angelnursee kızlar ben aynı saatte uyutmaya alıştırmaya karar verdim. Eşim okula gidecek ve öğleden sonraki uykuda direnç beni öldürüyor ikisine birden baş çıkmam çok zor oluyor. Sabah 11 öğleden sonra 4 te iki defa olmak üzere uyutmaya başlayacagim . Böylelikle klasik koşullanma olacak ve saat gelince sallamadan uyumayı öğrenecekler inşallah yanı 🤗😀😀😀
Yani o da var ben de hep ayni saatte uyutmaya calisiyorum en azindan bi duzene otursun artik degil mi? Saati gelince gozleri ovusturmaya başlıyor zaten kendisi. Ben su an kendim bakiyorum esim de sehir disinda ve ben yiprandim simdiden. Uyanikken asla oyuncak oynamak istemiyor. Yurutece bindiriyorum ondan da sıkılıyo en son kaloriferin demirlerini cekip agzina goturmeye calisiyodu ve cikmayinca sinirlenip agladi 🙈 surekli hareketli degisik seyler istiyor,sıkılıyor ve ben artik neyle oayalayacagimi bulamiyorum. İki bebekle daha zordur eminim Allah kolaylik versin.

Yani o da var ben de hep ayni saatte uyutmaya calisiyorum en azindan bi duzene otursun artik degil mi? Saati gelince gozleri ovusturmaya başlıyor zaten kendisi. Ben su an kendim bakiyorum esim de sehir disinda ve ben yiprandim simdiden. Uyanikken asla oyuncak oynamak istemiyor. Yurutece bindiriyorum ondan da sıkılıyo en son kaloriferin demirlerini cekip agzina goturmeye calisiyodu ve cikmayinca sinirlenip agladi 🙈 surekli hareketli degisik seyler istiyor,sıkılıyor ve ben artik neyle oayalayacagimi bulamiyorum. İki bebekle daha zordur eminim Allah kolaylik versin.
Benimkiler oynuyor canım yürüteç çok seviyorlar ben sadece ikisi birden beni isteyip kucağıma tirmaninca çok daralıyorum. Havalar isinsa dışarı çıkarsak. Allah hepimize Kolaylı versin.

Benimki 11den once yatmiyo gece. Zar zor on bucuga cektim simdi de ona cekmeye caliscam. Simdi onbucukta yatiyo sabah onda kalkiyo. Aralarda cok uyaniyo tabi mama icin o sorunu ben de çözemedim. Gunduz de artik iki bucuk- üçsaate bir yatiriyorum. Yatmak istemezse zorla yatiriyorum yani yataktan kalkmasina izin vermiyorum yoksa cok yorulup uyku duzeni bozuluyor
Tey benimkiler 1 de 2 de uyuyordu ailemin yanına gittim 9 a kadar çektik. Hatta kızım bir ara orda 7 de bile gece uykusuna yatardı oğlum bu konuda inatçı onu en fazla 9 a çekmeyi başardık. 10 u geçmesinde ben razıyım . Yaşları gelsede şu takıntılı dirençli hallerinden kurtulsak

Bugün 7 de uyandılar buyurun burdan yakın 😭 yeni uyuttum bakalım bir haftaya kadar çözmem lazım. Babaları okullar açılınca yok.

@zuzu3838 Angelnursee Angelnursee kızlar ben aynı saatte uyutmaya alıştırmaya karar verdim. Eşim okula gidecek ve öğleden sonraki uykuda direnç beni öldürüyor ikisine birden baş çıkmam çok zor oluyor. Sabah 11 öğleden sonra 4 te iki defa olmak üzere uyutmaya başlayacagim . Böylelikle klasik koşullanma olacak ve saat gelince sallamadan uyumayı öğrenecekler inşallah yanı 🤗😀😀😀
Canim o cok ise yariyor bizimkide saatliydi hep ama ne varki uykusu gelsede kendi kendine uyumuyor malesef oglum hamak kullniyoruz cok rahat ama nasil besige alistrcam bilmiyorum bu disler bizi mafetti disten dolayi hamak almistik cok rahtlatyor ama simdi de nasil vazgecrcem dye ugrasyrum :-)

Canim o cok ise yariyor bizimkide saatliydi hep ama ne varki uykusu gelsede kendi kendine uyumuyor malesef oglum hamak kullniyoruz cok rahat ama nasil besige alistrcam bilmiyorum bu disler bizi mafetti disten dolayi hamak almistik cok rahtlatyor ama simdi de nasil vazgecrcem dye ugrasyrum :-)
Canım bende bebek iki tane biri 1 saat üstüne uyandı tosuncuk daha uyuyor 🙄 Allah'tan kızımin uykusu oğluma göre geç geliyor. Uyanır şimdi ama aynı saatte uykuları gelir 12.30 da geri uyutacam. Hamak aslında beşik gibi niye ısrar ediyor ki . Aha tosun uyandı 😅 geliyorum. 😀😀Beşiğin içini daralt canım Hamak gibi yap yani

Canım bende bebek iki tane biri 1 saat üstüne uyandı tosuncuk daha uyuyor 🙄 Allah'tan kızımin uykusu oğluma göre geç geliyor. Uyanır şimdi ama aynı saatte uykuları gelir 12.30 da geri uyutacam. Hamak aslında beşik gibi niye ısrar ediyor ki . Aha tosun uyandı 😅 geliyorum. 😀😀Beşiğin içini daralt canım Hamak gibi yap yani
Ay kuzum vallaha ben birtaneyle basedemiyorum Allah yardimcin olsun ya :-) :-) ay evet birde oyle deneyim

Ay kuzum vallaha ben birtaneyle basedemiyorum Allah yardimcin olsun ya :-) :-) ay evet birde oyle deneyim
Bak benim kız bir ara battaniye istiyordu. Önce battaniye de daldırıp çaktırmadan ayağımda sallamaya alıyordum fark etmiyordu. Sonra geçti kızım her şekilde uyudu vallahi 😅😅🙄 sonra aynısını ayaktan Beşiğe yaptık. Ayakta uyutup İlk beş dakika içinde Beşiğe koyup salladık anne yanına sonra alıştı. Hamakta daldırıp nasıl yatağa alabilir acaba 🤔

Bak benim kız bir ara battaniye istiyordu. Önce battaniye de daldırıp çaktırmadan ayağımda sallamaya alıyordum fark etmiyordu. Sonra geçti kızım her şekilde uyudu vallahi 😅😅🙄 sonra aynısını ayaktan Beşiğe yaptık. Ayakta uyutup İlk beş dakika içinde Beşiğe koyup salladık anne yanına sonra alıştı. Hamakta daldırıp nasıl yatağa alabilir acaba 🤔
Besige koyunca uyaniyor canim yaa cok debedik

Geçmiş olsun kan sulandırıcı iğne kullanmanız gerekiyor.normalde bu pırtılaşma testi normal çıkan fakat gebelikte kalbi duran bebeklerde ne olursa olsun kan sulandırıcı başlıyorlar
benimde tüm testlerim sorunsuz çıkmıştı ama doktorum ısrarla gerek yok demişti kan sulandırıcıya ve bende 9 haftada bebeğimi kaybettim:(

Kesilikle canim ya alemler :-) :-) senin bebislerin kilo boy nasil canim
Oğlum ayından önde gidiyor hep aslında kızım da fena değil de kız için uzun 🧿🧿 oğlum 7.5 aylıkken 12 kilo 78 cm kızım 10 kilo 77 cm di çok şükür güzel ilerliyorlar 🧿🧿 seninki canım??

Oğlum ayından önde gidiyor hep aslında kızım da fena değil de kız için uzun 🧿🧿 oğlum 7.5 aylıkken 12 kilo 78 cm kızım 10 kilo 77 cm di çok şükür güzel ilerliyorlar 🧿🧿 seninki canım??
Canım maşallah nazar değmesin. Senin kızı benim kızla karşılaştıramiyorum. Kilosu da boyu da çok iyi. Biraz genetik galiba biz anne baba minyonuz. Benim kızım 8,5 aylıkken 71 cm idi yani sen ne yediriyorsun ahahaha 🤣🤣 ya şaka bir yana siz de kaliplisinız galiba

Canım maşallah nazar değmesin. Senin kızı benim kızla karşılaştıramiyorum. Kilosu da boyu da çok iyi. Biraz genetik galiba biz anne baba minyonuz. Benim kızım 8,5 aylıkken 71 cm idi yani sen ne yediriyorsun ahahaha 🤣🤣 ya şaka bir yana siz de kaliplisinız galiba
Canım ailede en kısa kayınbabam ile kardeşim. Biri 1.78 diğeri 1.81 benim babam annem uzun, kayınvalidem 1.72 annem yine 1.70 ben 1.68 . Eşim 1.88 kayinlarim yine uzun 😂😅🧿 yanı dediğin gibi genetik yatkınlık var zaten doktorda öyle dedi oğlum için çok mu kilolu dedim hayır kilo ile beraber boy da atıyor sadece kilo olsa sorun ama gelişimi çok güzel dedi. Canım benimkiler ilk üç ay hızlı kilo alımı olduğu zaman aldılar. Sütüm çok yagliydi üstüne mama saatli verdim geceli gündüzlu. Sütüm 5 ay yetti sonra bitti. Allah'tan ek gıda devreye girdi şimdi de veriyorum vallahi protein, karbonhidrat, vitamin dengeli bir şekilde 😅

Canım ailede en kısa kayınbabam ile kardeşim. Biri 1.78 diğeri 1.81 benim babam annem uzun, kayınvalidem 1.72 annem yine 1.70 ben 1.68 . Eşim 1.88 kayinlarim yine uzun 😂😅🧿 yanı dediğin gibi genetik yatkınlık var zaten doktorda öyle dedi oğlum için çok mu kilolu dedim hayır kilo ile beraber boy da atıyor sadece kilo olsa sorun ama gelişimi çok güzel dedi. Canım benimkiler ilk üç ay hızlı kilo alımı olduğu zaman aldılar. Sütüm çok yagliydi üstüne mama saatli verdim geceli gündüzlu. Sütüm 5 ay yetti sonra bitti. Allah'tan ek gıda devreye girdi şimdi de veriyorum vallahi protein, karbonhidrat, vitamin dengeli bir şekilde 😅
Rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin kuzum. Evet kiloları boylarına göre çok normal benim kız ,71 cm 9 kilo mesela normal yani boya göre. Mesela senin kızın gibi 10 kilo olsa bu boyla obez gibi durur. Ama senin kızın boyu uzun kilosu boyuna göre normal. 🤣🤣 Anladım canım tahmin ettim bir yerden sonra gerçekten genetik. Benim kızım ilk 3 ay biberon maması çok güzel içiyordu bir anda biberonu reddetti. O sıra kilo alımı yavaşladı. Sonra ek gıda da toplarladi gibi . Benimki de sevdiği şeyleri güzel yiyor şuan Allah için gece sadece biberon kabul ediyor uyku arasinda 2 kere süt iciriyorum. Bu arada ben inek sütüne başladım 8,5 aylıkken. Kuzum sizin bebelerinizin hareketi nasıl benimki hiç durmuyor eli duriyorsa bacağı hareket halinde sürekli sürünüp koltuklara çıkmaya çalışıyor. O da haliyle kilo alımını etkiliyor

Rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin kuzum. Sızın aileye de maşallah ne diyeyim 🤣🤣🤣 Evet kiloları boylarına göre çok normal benim kız ,71 cm 9 kilo mesela normal yani boya göre. Mesela senin kızın gibi 10 kilo olsa bu boyla obez gibi durur. Ama senin kızın boyu uzun kilosu boyuna göre normal. 🤣🤣 Anladım canım tahmin ettim bir yerden sonra gerçekten genetik. Benim kızım ilk 3 ay biberon maması çok güzel içiyordu bir anda biberonu reddetti. O sıra kilo alımı yavaşladı. Sonra ek gıda da toplarladi gibi . Benimki de sevdiği şeyleri güzel yiyor şuan Allah için gece sadece biberon kabul ediyor uyku arasinda 2 kere süt iciriyorum. Bu arada ben inek sütüne başladım 8,5 aylıkken. Kuzum sizin bebelerinizin hareketi nasıl benimki hiç durmuyor eli duriyorsa bacağı hareket halinde sürekli sürünüp koltuklara çıkmaya çalışıyor. O da haliyle kilo alımını etkiliyor

Back