Azosperm- Sertoli cell only sendromu tüp bebekle minik mucizem

Merhaba benim eşimde tese ameliyatı oldu çıkıp çıkmicağı belli değildi o risk herşeye değer inanın ameliyat sonucuna göre girdim ben de yumurta toplamaya boşa da çıkabilrdi. Herşeye değerdi evlat için 🤗 şimdi allah bağışlasın bir kızım var inşallah isteyen herkese nasip olsun
İnanın bende aynı düşüncedeyim o risk herşeye değiyormuş tüp bebek yapmamız gerektiğini öğrendikten 2 ay sonra eşim tese ameliyatına girdi ve kayınpederim ameliyattan 2 gün önce öğrendi gireceğini boşuna yapıyorsunuz Öyle hemen yapılır mı dedi hala da söyler ama benim o 2 ay içinde kafamın içinde dönenleri bu durumu yaşayanlar bilir anca üzerinden 1 sene geçti bu 1 sene içerisinde o 2 ay içinde gül hastası oldum 1 senedir o yaşadıklarımı yaşamadım aklımdan çıktı gitti tüp bebek süreci acaba orda bi yerlerde sperm var mıdır diye düşünmüyorum kısacası o risk herşeye değer

Merhaba rabbim sağlıcakla büyütmeni nasip eylesin inşallah analı babalı
Benim bir sorum olacak vitamin verip gönderdiler dediniz peki Bülent hoca ne yaptı eşimde azosperm hastası geçen sene haziran ayında de TURGUT Aydın hocayla tüp bebek yoluna girdik ben yumurtalarımı toplattım aynı gün eşimde tese ye girdi ama negatif sonuçlanmıştı çok şükür sizde sperm bulunmuş Sertoli Cell only olarak 10 sprem çıkışı olmuş okuyunca çok sevindim aradan zaman geçti artık tekrar başlamak istiyoruz Bülent hocayı düşünüyoruz Bülent hoca nasıl bi tedavi uyguladı 10 tane sprem bulunmuş onu merak ettim
Merhaba öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun bülent hoca azosperm hastalarına yorumlardan denk geldiğim kadarıyla bu üç ilacı veriyor hep klomen, menupin, nutfleks bu üç ilacı altı ay kullandı eşim onun dışında sigarayı bırakmadı yediklerine içtiklerine dikkat etmedi pek sadece kabak çekirdeği ve bitter çikolata yedi onların etkiyeceğini pek sanmıyorum ameliyatımız da uzun sürdü bazıları yarım saatte negatif diyip çıkıyorlarmış bülent hoca yaklaşık bir iki saat ameliyat etti zaten sonrasında çok zor bulduk ufak bir odak vardı genel olarak sperm üretimi hiç yok dedi biz de olumsuz olabilme ihtimaline karşılık yine de hazırlanıyoruz boşa gideceğini bile bile ama yine de insan bir umut arıyor haklısınız benim eşimin her şeyi normaldi genetik test hormonlar filan umarım siz de başırıyı bülent hocada yaşarsınız dualarım sizlerle.

Merhaba öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun bülent hoca azosperm hastalarına yorumlardan denk geldiğim kadarıyla bu üç ilacı veriyor hep klomen, menupin, nutfleks bu üç ilacı altı ay kullandı eşim onun dışında sigarayı bırakmadı yediklerine içtiklerine dikkat etmedi pek sadece kabak çekirdeği ve bitter çikolata yedi onların etkiyeceğini pek sanmıyorum ameliyatımız da uzun sürdü bazıları yarım saatte negatif diyip çıkıyorlarmış bülent hoca yaklaşık bir iki saat ameliyat etti zaten sonrasında çok zor bulduk ufak bir odak vardı genel olarak sperm üretimi hiç yok dedi biz de olumsuz olabilme ihtimaline karşılık yine de hazırlanıyoruz boşa gideceğini bile bile ama yine de insan bir umut arıyor haklısınız benim eşimin her şeyi normaldi genetik test hormonlar filan umarım siz de başırıyı bülent hocada yaşarsınız dualarım sizlerle.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun tese ameliyatına Ali Serkan hoca girdi bizimde 1 buçuk saat sürdü ama ali Serkan hoca bize biyopsiden bahsetmedi maalesef benimde bi bilgim yoktu bu konuyla ilgili ameliyattan sonra haberim oldu sorduğumda da ben genel olarak yapmıyorum dedi keşke bize danışsaydı istiyor muyuz istemiyor muyuz gen testi yapıldı sadece çok şükür ki gen testinde bi sıkıntı çıkmadı dün mfk başladık bi 3 ay sonra Bülent hocaya gidebiliriz o sıra da mfk yı denemek istedik hayırlısı inşallah başınızı ağrıttım çok sağolun

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun tese ameliyatına Ali Serkan hoca girdi bizimde 1 buçuk saat sürdü ama ali Serkan hoca bize biyopsiden bahsetmedi maalesef benimde bi bilgim yoktu bu konuyla ilgili ameliyattan sonra haberim oldu sorduğumda da ben genel olarak yapmıyorum dedi keşke bize danışsaydı istiyor muyuz istemiyor muyuz gen testi yapıldı sadece çok şükür ki gen testinde bi sıkıntı çıkmadı dün mfk başladık bi 3 ay sonra Bülent hocaya gidebiliriz o sıra da mfk yı denemek istedik hayırlısı inşallah başınızı ağrıttım çok sağolun
Estağfirullah olur mu öyle şey ben de aynı süreçlerden geçtim ne kadar zor olduğunu biliyorum inşallah işe yarar sizde de ankarada a life hastanesi varmış o hastane sadece erkek infertilite ile ilgileniyormuş bir araştırın isterseniz bülent hoca bulamasaydı oraya da giderdik muhtemelen burada duymuştum hastanenin adını mesul tül diye bir doktor varmış bir sorgulayın isterseniz

Estağfirullah olur mu öyle şey ben de aynı süreçlerden geçtim ne kadar zor olduğunu biliyorum inşallah işe yarar sizde de ankarada a life hastanesi varmış o hastane sadece erkek infertilite ile ilgileniyormuş bir araştırın isterseniz bülent hoca bulamasaydı oraya da giderdik muhtemelen burada duymuştum hastanenin adını mesul tül diye bir doktor varmış bir sorgulayın isterseniz
Bu bilgiler dahi çok işime yarayacağına eminim çok teşekkür ederim tekrardan ben istanbulda oturuyorum ama burda bülent hoca veya başka bi doktordan çare bulunmazsa diğer illerimize açılırız inşallah herşey rabbimden allah razı olsun tekrar

Back
X