- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.321
Canim hangisine basladin devam sutleri var pinarin filan ondanmi? Ne kadr veriyorsun gundeİnek sutune ben de basladim. Benim kiz da hic durmaz altinda kurt kayniyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hangisine basladin devam sutleri var pinarin filan ondanmi? Ne kadr veriyorsun gundeİnek sutune ben de basladim. Benim kiz da hic durmaz altinda kurt kayniyo
3 uyku dene bakalım canım onda da aynılar mı? Yarım saatte bir kalktı dalamadı salladık durduk vallahı cok yoruluyorum 2 uykuda. Suan sallıyorum 3. Uykusu ınsallahOğlan 4.5 saat üstüne 9.15 ye uyudu biraz önce yırtılma derecesinde ağlayarak uyandı ben kızı yatırmaya çalışıyorum eşim salladı uyudu. İki üç gün oldu böyle ağlayarak uyanıyor sallıyoruz uyuyor. Kızım son gündüz uykusunu geç yaptı 4 saat oldu bakalım ne zaman gönlü olacak. Bencede sıkıntı 2 uyku vallahi bir normale dönsünler tekrar bende saati sasarsam ne olayım. Gece uykuları öyle bir şaştıki saat maat hak getire. Sabır
Biz o kadar bile alamıyoruz canım randevu aldım bakalım doktor ne dıyecek. Dün ilk defa verdim yedi benimki 7 tahıllı aldım kabızlıgı olan bebeklere öneririm sabah sıvı bir sekılde yapmıstı ilk defa ek gıdaya gectıgımızden beriCanim bende vermiyorum bayadr bizmde kilo alimimiz cok az 200 gr anca boyu guzel uzuyor ama cok harektli ilk adim arabasi aldik yuruyor onunla hic durmuyor doktor o yuzden zor aliyor normal dedi. Benimki kasik mamasini yemiyor ya hic sevmedi
Ben ilk doğdugunda pedia d vermiştim o da cok iyiydi. 3. Ayından beri de ocean kullanıyoruz memnunum canım. Kan ilacı da kabızlık yapmadı bızdeBu devletin verdigi varya canim d vit o hic gelmiyor ogluma ne zamn versem uyumk istemiyor ocean alcam
Canım işler öyle karıştı ki ikisini aynı anda yakalasam şükür. Benimkiler üç uyku yapınca çok iyiydi ya sabah 10 da ilk uyku 2 de ikinci uyku 5.30 ta 3. Uyku mis gece yatış 9 9.30 . Kızım gece 12.30 da uyudu battaniye ile ağlaya ağlaya. Sabah 9.30 da uyandı. Eee oğlum akşam normal saatinde uyuyunca 7.15 te uyandı sabah kız uyandı oğlum İlk uykusuna yattı. İkinci uykularıni daha doğrusu oğlumun ikinci uyku 1.30 da yaptı. 2 saat uyudu sabahta 45 dakika şimdi uyanır tamam o güzel. Kızım 1.15 geçe uyudu 4 e kadar tek uyku ile 2 saat 45 dakika sürdü daha uyumayaz herhalde dedim o da uyudu. Dedeleri aradi son uyku gecikti. Bende biraz ortalık topladım. Bakalım bugün kaçta yatacak kizim. Gece cinnet geçirecektim az daha3 uyku dene bakalım canım onda da aynılar mı? Yarım saatte bir kalktı dalamadı salladık durduk vallahı cok yoruluyorum 2 uykuda. Suan sallıyorum 3. Uykusu ınsallah
Hangi marka aldin canim sadece bu aymi alamadi?kac kilo canim oglusunBiz o kadar bile alamıyoruz canım randevu aldım bakalım doktor ne dıyecek. Dün ilk defa verdim yedi benimki 7 tahıllı aldım kabızlıgı olan bebeklere öneririm sabah sıvı bir sekılde yapmıstı ilk defa ek gıdaya gectıgımızden beri
Ay canim Allah yardimcin olsun ben birtanyle basedemiyorumCanım işler öyle karıştı ki ikisini aynı anda yakalasam şükür. Benimkiler üç uyku yapınca çok iyiydi ya sabah 10 da ilk uyku 2 de ikinci uyku 5.30 ta 3. Uyku mis gece yatış 9 9.30 . Kızım gece 12.30 da uyudu battaniye ile ağlaya ağlaya. Sabah 9.30 da uyandı. Eee oğlum akşam normal saatinde uyuyunca 7.15 te uyandı sabah kız uyandı oğlum İlk uykusuna yattı. İkinci uykularıni daha doğrusu oğlumun ikinci uyku 1.30 da yaptı. 2 saat uyudu sabahta 45 dakika şimdi uyanır tamam o güzel. Kızım 1.15 geçe uyudu 4 e kadar tek uyku ile 2 saat 45 dakika sürdü daha uyumayaz herhalde dedim o da uyudu. Dedeleri aradi son uyku gecikti. Bende biraz ortalık topladım. Bakalım bugün kaçta yatacak kizim. Gece cinnet geçirecektim az daha
Canım ben bu harekeli dönemde vermesinler de diyorum almayı geçtim. İki hafta sonra tahlil için götüreceğim. 1 ay oldu götürmeyeli ne aldılar verdiler bilmiyorum ama çok harekeliler buna karşılık vermesinler diye uğraşıyorum herkes yürüme işi başlayınca verir diyor. Kiloyu korusam yeter alıyordur senin oğlunda ama hareketten aldığını yakıyordur. Hep o folik asitler hep birde eşimin bir hafta içinde yedirdigi 3 kilo cevizden İlk sonuç aldık sonra çerezcuye götürdü beni sonuç iki tane afacanBiz o kadar bile alamıyoruz canım randevu aldım bakalım doktor ne dıyecek. Dün ilk defa verdim yedi benimki 7 tahıllı aldım kabızlıgı olan bebeklere öneririm sabah sıvı bir sekılde yapmıstı ilk defa ek gıdaya gectıgımızden beri
Amin canım yaz tatiline ne kaldı yine gidip ailelerin üstüne çöreklenecezAy canim Allah yardimcin olsun ben birtanyle basedemiyorum
3 uyku gerçekten iyi oluyor dün bende çıldıracaktım neredeyse şimdi uyuyor bakalım 1 kere kalktı. Dün bu saatlerde 4 kere kalkmıstıCanım işler öyle karıştı ki ikisini aynı anda yakalasam şükür. Benimkiler üç uyku yapınca çok iyiydi ya sabah 10 da ilk uyku 2 de ikinci uyku 5.30 ta 3. Uyku mis gece yatış 9 9.30 . Kızım gece 12.30 da uyudu battaniye ile ağlaya ağlaya. Sabah 9.30 da uyandı. Eee oğlum akşam normal saatinde uyuyunca 7.15 te uyandı sabah kız uyandı oğlum İlk uykusuna yattı. İkinci uykularıni daha doğrusu oğlumun ikinci uyku 1.30 da yaptı. 2 saat uyudu sabahta 45 dakika şimdi uyanır tamam o güzel. Kızım 1.15 geçe uyudu 4 e kadar tek uyku ile 2 saat 45 dakika sürdü daha uyumayaz herhalde dedim o da uyudu. Dedeleri aradi son uyku gecikti. Bende biraz ortalık topladım. Bakalım bugün kaçta yatacak kizim. Gece cinnet geçirecektim az daha
Canım ben bu harekeli dönemde vermesinler de diyorum almayı geçtim. İki hafta sonra tahlil için götüreceğim. 1 ay oldu götürmeyeli ne aldılar verdiler bilmiyorum ama çok harekeliler buna karşılık vermesinler diye uğraşıyorum herkes yürüme işi başlayınca verir diyor. Kiloyu korusam yeter alıyordur senin oğlunda ama hareketten aldığını yakıyordur. Hep o folik asitler hep birde eşimin bir hafta içinde yedirdigi 3 kilo cevizden İlk sonuç aldık sonra çerezcuye götürdü beni sonuç iki tane afacan
Evet gercekten cok hareketliler ama almaları lazım dıye dusunuyorum daha emekleme cabası ıcınde. Emeklese yuruse daha cok enerjı harcayacak sonucta o zamanlar kılo bıle verır dedıgın gıbı. Yemesı de guzel ama 8 kıloda takılı kaldık. 2 aydır almıyor canım mıde bagırsakta sıkıntı olabilecegını soyledı hemsıremız ıns yoktur. Hero baby sütlü 7 tahıllı aldım canım.Hangi marka aldin canim sadece bu aymi alamadi?kac kilo canim oglusun
Anladım canım. İnşallah bir problem olduğu için değildir. Yiyip almamak bünyesiyle alakalı da olabilir. İlerde çok fit bir delikanlı olurEvet gercekten cok hareketliler ama almaları lazım dıye dusunuyorum daha emekleme cabası ıcınde. Emeklese yuruse daha cok enerjı harcayacak sonucta o zamanlar kılo bıle verır dedıgın gıbı. Yemesı de guzel ama 8 kıloda takılı kaldık. 2 aydır almıyor canım mıde bagırsakta sıkıntı olabilecegını soyledı hemsıremız ıns yoktur. Hero baby sütlü 7 tahıllı aldım canım.
Yaşları olunca bunlar biter inşallah canım3 uyku gerçekten iyi oluyor dün bende çıldıracaktım neredeyse şimdi uyuyor bakalım 1 kere kalktı. Dün bu saatlerde 4 kere kalkmıstı
Kuzum ben halis mulis inek hanımefendi nazaranın taze sagilmis sütünü veriyorum güzelce kaynattıktan sonra. Bana sormadın ama cevap vereyim bana market sütleri doğal gelmiyorCanim hangisine basladin devam sutleri var pinarin filan ondanmi? Ne kadr veriyorsun gunde
Kuzim benim kız uzun süredir iki uykuya döndü. Ben üçüncü uyku için ısrar ettim uyudu bir kaç kere bu sefer dokuzda uyumak istemedi cok geç yattı. Sizinkiler iyi üç uyku yapıyorduCanım işler öyle karıştı ki ikisini aynı anda yakalasam şükür. Benimkiler üç uyku yapınca çok iyiydi ya sabah 10 da ilk uyku 2 de ikinci uyku 5.30 ta 3. Uyku mis gece yatış 9 9.30 . Kızım gece 12.30 da uyudu battaniye ile ağlaya ağlaya. Sabah 9.30 da uyandı. Eee oğlum akşam normal saatinde uyuyunca 7.15 te uyandı sabah kız uyandı oğlum İlk uykusuna yattı. İkinci uykularıni daha doğrusu oğlumun ikinci uyku 1.30 da yaptı. 2 saat uyudu sabahta 45 dakika şimdi uyanır tamam o güzel. Kızım 1.15 geçe uyudu 4 e kadar tek uyku ile 2 saat 45 dakika sürdü daha uyumayaz herhalde dedim o da uyudu. Dedeleri aradi son uyku gecikti. Bende biraz ortalık topladım. Bakalım bugün kaçta yatacak kizim. Gece cinnet geçirecektim az daha
Önce dört sonra üç olduk canım İnan şuan bitigim. Dusemiyorlar üstelik düşmekten vazgeçmiyorlar. Üç candır ya kendim takmıştım iki uykuya alsana iki uyku der gibiler.Kuzim benim kız uzun süredir iki uykuya döndü. Ben üçüncü uyku için ısrar ettim uyudu bir kaç kere bu sefer dokuzda uyumak istemedi cok geç yattı. Sizinkiler iyi üç uyku yapıyordu
yaa bu aya kadar iyi dayanmışsınız bizim aylardım normalimiz bu ve yıldım artık. Bi tanıdığımızın ikiz kızları var uyku eğitimi aldıklarını söylediler 9-10 aylıklar şimdi. Bende ona sormayı düşünüyorum tek başına bakıyormuş şimdi.Canım işler öyle karıştı ki ikisini aynı anda yakalasam şükür. Benimkiler üç uyku yapınca çok iyiydi ya sabah 10 da ilk uyku 2 de ikinci uyku 5.30 ta 3. Uyku mis gece yatış 9 9.30 . Kızım gece 12.30 da uyudu battaniye ile ağlaya ağlaya. Sabah 9.30 da uyandı. Eee oğlum akşam normal saatinde uyuyunca 7.15 te uyandı sabah kız uyandı oğlum İlk uykusuna yattı. İkinci uykularıni daha doğrusu oğlumun ikinci uyku 1.30 da yaptı. 2 saat uyudu sabahta 45 dakika şimdi uyanır tamam o güzel. Kızım 1.15 geçe uyudu 4 e kadar tek uyku ile 2 saat 45 dakika sürdü daha uyumayaz herhalde dedim o da uyudu. Dedeleri aradi son uyku gecikti. Bende biraz ortalık topladım. Bakalım bugün kaçta yatacak kizim. Gece cinnet geçirecektim az daha
Yok canım ya çok şükür çok güzeldi ara ara atak haftası bozulsa da düzen genel anlamda 5 aydan sonra iyice oturmuştu. Bakalım 9 da uyduk yeni uyandık. 3.5 saat üstüne kızımın uykusu geliyor. Sorun şu kızım oğlumu uyutmaya fırsat vermiyor. 2 de tekrar uyutacam. Son uykuyu 5 ten en geç 5.30 ta yaptıracam. Dengeleri şaştı kuzularıminyaa bu aya kadar iyi dayanmışsınız bizim aylardım normalimiz bu ve yıldım artık. Bi tanıdığımızın ikiz kızları var uyku eğitimi aldıklarını söylediler 9-10 aylıklar şimdi. Bende ona sormayı düşünüyorum tek başına bakıyormuş şimdi.
Canim benim oglumda oylydi biliyosun tum tahliller yapildi alerji bile yptrdik hepsi temiz cikti sukur bence senin de hareketten .. boyu uzuyorsa sorun degil demisti doktorumuz her bebegin metabolizmasi farkli sonucta bizim bile oyle kimi yer almaz kimi su icse alir bence bozma moralini tabii herseyine baktir icin rahat etsinEvet gercekten cok hareketliler ama almaları lazım dıye dusunuyorum daha emekleme cabası ıcınde. Emeklese yuruse daha cok enerjı harcayacak sonucta o zamanlar kılo bıle verır dedıgın gıbı. Yemesı de guzel ama 8 kıloda takılı kaldık. 2 aydır almıyor canım mıde bagırsakta sıkıntı olabilecegını soyledı hemsıremız ıns yoktur. Hero baby sütlü 7 tahıllı aldım canım.
Sende basladinmi canim gormemisim ay bencede cok iyi yapmissin ya gunde ne kadar veriyorsunKuzum ben halis mulis inek hanımefendi nazaranın taze sagilmis sütünü veriyorum güzelce kaynattıktan sonra. Bana sormadın ama cevap vereyim bana market sütleri doğal gelmiyor