• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Normalde üç damla oluyor canım bu ay doktor 4 damla yaptı benimkilere. Vallahi olur mu olur içinde olan bir maddeye etkisi vardır yapıyordur.
Canım her ay doktora götürüyor musun? Mama sandalyesınde yanlız bırakma aman canım ben cok korkuyorum. Benım ki ayaklarını basıp kaldırıyor kendını arkamı bıle dönemiyorum

Canım her ay doktora götürüyor musun? Mama sandalyesınde yanlız bırakma aman canım ben cok korkuyorum. Benım ki ayaklarını basıp kaldırıyor kendını arkamı bıle dönemiyorum
Yok canım 5.5 aylıkken 7.5 aylıkken gittik. 6 ayda aşı için sağlık ocağına götürdüm. 9 aylık olunca tahlil için gideriz. Yataktan düşen ondan da yakındir kemerini kopardı ayağını da çekiyor. Benim kızda ayağa kalkmak istiyor nefret ediyor orda oturmaktan. Yarın eşim okula gidiyor,😭😭

Yok canım 5.5 aylıkken 7.5 aylıkken gittik. 6 ayda aşı için sağlık ocağına götürdüm. 9 aylık olunca tahlil için gideriz. Yataktan düşen ondan da yakındir kemerini kopardı ayağını da çekiyor. Benim kızda ayağa kalkmak istiyor nefret ediyor orda oturmaktan. Yarın eşim okula gidiyor,😭😭
Allah yardımcın olsun canım ya ben tek bebeyle zor bakıyırum sen iki. Allah kolaylıgını verır ıns.

Kızlar kaşık maması veriyor musunuz? Bizim kilo alımımız düştü yine yemesı de gayet ıyı ama kılo almıyor versem mi diye düşünüyorum

Bizde aynıyız canım üst dişler baya sıkıntı cıkamadı bir türlü. Ara ara gir özletme ya 🤗 uyku durumu nasıl kendı mı yatıyır hala canım
Kuzum 6 aylıkken bir şey oldu cimcimeye kucak istedi beşikte müzikle uyututordum ağlamaya başladı bir surr sonra. Bir ara gece yatırırken ağlıyor diye kucağa aldık ondan mı alıştı ne . Her neyse bildiğin ben uyku eğitimi bir daha verdim 1 hafta uğraştım kucak istedi biraz ağladı. Sakinleştirmeye çalıştım çok zorlandım ama yine daha farklı bir düzenle uykuya devam. Şimdi gündüzleri besige koyuyorum hiç müzik açmıyorum bırakıp gidiyorum o kendi kendine uyuyor. Akşamları saat dokuzda besige koyuyordum uyuyordu biraz ağlasa da. Ama şu son hafta feryat figan ağlayınca tek başına akşam uykularında bırakmıyorum. O beşiğinde ben yatakta. Öyle uyuyoruz. Sen ne yaptın uyku işini kuzum. En son muzdariptin. Teşekkür ederim canım bu arada

Kuzum 6 aylıkken bir şey oldu cimcimeye kucak istedi beşikte müzikle uyututordum ağlamaya başladı bir surr sonra. Bir ara gece yatırırken ağlıyor diye kucağa aldık ondan mı alıştı ne . Her neyse bildiğin ben uyku eğitimi bir daha verdim 1 hafta uğraştım kucak istedi biraz ağladı. Sakinleştirmeye çalıştım çok zorlandım ama yine daha farklı bir düzenle uykuya devam. Şimdi gündüzleri besige koyuyorum hiç müzik açmıyorum bırakıp gidiyorum o kendi kendine uyuyor. Akşamları saat dokuzda besige koyuyordum uyuyordu biraz ağlasa da. Ama şu son hafta feryat figan ağlayınca tek başına akşam uykularında bırakmıyorum. O beşiğinde ben yatakta. Öyle uyuyoruz. Sen ne yaptın uyku işini kuzum. En son muzdariptin. Teşekkür ederim canım bu arada
Ben hıc bısı yapamadım sallamaya devam 😢 benım hıc cesaretım yok aglatmaya denemeye 🤦🏼‍♀️ Masallah size 👏🏻👏🏻👏🏻

Ay benimkide ayni kan ilaci ferrum verdim bir ay kabizlik huzursuzluk oldu. Ya d vitaminide uykusunu etkiliyor bir hafta vermedim cocugunuykusu fuzene girdi iki gundr tekrar basldim bozuldu gerckten d vitaminindenmis. Canim ocean kac damla kullniyosun bende onun iyi oldugnu duymustum
canım ocean ın fısfıs ucu var D vitamininde ağzına fıslatınca damla saymaktan kurtuluyoruz :) Demir ilacı sidefer hariç diğerleri için kabızlık yapar dedi doktor bunun daha az kabızlık yan etkisi var deneyin dedi. Kiloya bir damla kullanıyoruz öyle bir etki olmadı şükür.

hayır zaten birbirinin ağlamasını dinleyip yine uyumuyolar :halay:
İki gündür tam bu dediğini yaşıyoruz atak haftasındayiz kızım atlattı oğlum yeni girdi ağlayarak uyanıyor haliyle kızım uyanıyor sonra oğlum uyuyor geri kızım uykusu bölündüğü için başlıyor ağlamaya 😂😂😂 Yok anacim uyku eğitimi ikizleri kapsamıyor 😂😂

İki gündür tam bu dediğini yaşıyoruz atak haftasındayiz kızım atlattı oğlum yeni girdi ağlayarak uyanıyor haliyle kızım uyanıyor sonra oğlum uyuyor geri kızım uykusu bölündüğü için başlıyor ağlamaya 😂😂😂 Yok anacim uyku eğitimi ikizleri kapsamıyor 😂😂
annemle millet biriyle başedemiyor deyip deyip teselli buluyoruz :63: :eek:

Angelnursee Angelnursee canım siz iki uykuya düştünüz ya uyku aralığı kaç saat oldu. Benimkiler ne yapmaya çalışıyor İlk defa anlayamıyorum. İkiye düşmeye çalıştılar olmadı gece uykusu gitti üç gündür. Sonra yine üç uyku yaptılar değişen bir şey olmadı. Bugün yine iki uyku galiba oynuyorlar uyku sinyali yok keyifler yerinde.biri uyanali 3 saat olacak diğerine 2.5 saat.

Angelnursee Angelnursee canım siz iki uykuya düştünüz ya uyku aralığı kaç saat oldu. Benimkiler ne yapmaya çalışıyor İlk defa anlayamıyorum. İkiye düşmeye çalıştılar olmadı gece uykusu gitti üç gündür. Sonra yine üç uyku yaptılar değişen bir şey olmadı. Bugün yine iki uyku galiba oynuyorlar uyku sinyali yok keyifler yerinde.biri uyanali 3 saat olacak diğerine 2.5 saat.
Bizde 2 ye düştüğümüzde gece dalamamıstı. Saat 5 gibi tekrar yatıyordu bugun yarım saat salladım uyumadı bakalım gecemız nasıl gececek. Bizde de uyku sinyalı olmuyor coğu zaman ama cok uyanık kalınxa da gece uyumuyor saatle hesaplıyorum ben

Bizde 2 ye düştüğümüzde gece dalamamıstı. Saat 5 gibi tekrar yatıyordu bugun yarım saat salladım uyumadı bakalım gecemız nasıl gececek. Bizde de uyku sinyalı olmuyor coğu zaman ama cok uyanık kalınxa da gece uyumuyor saatle hesaplıyorum ben
2 ye düşünce kaç saat dayanirlar onu merak ediyorum. Yani şu üç dört gündür yaşadığımız atak mi diş mi uykuyu düşürme çabası mı anlayamadim. 8 aydır İlk defa üst üste üç gün uykusuz kaldık. Dengesizlik var. 🤷

2 ye düşünce kaç saat dayanirlar onu merak ediyorum. Yani şu üç dört gündür yaşadığımız atak mi diş mi uykuyu düşürme çabası mı anlayamadim. 8 aydır İlk defa üst üste üç gün uykusuz kaldık. Dengesizlik var. 🤷
2 saat oldu yatıralı ve 4. Kalkısı suan ayagımda sallıyorum. Ve ne zaman 2 uyku yapsak bız bu sekıl oluyoruz gece 1 e dogru anca dalıyor. Normalde de saat bası uyanır emer hemen yatardı sallamazdım. Sizinde 2 uyku sıkıntısı bence. 5 saat uyanık kaldık bız bıraksak daha da kalır.

2 saat oldu yatıralı ve 4. Kalkısı suan ayagımda sallıyorum. Ve ne zaman 2 uyku yapsak bız bu sekıl oluyoruz gece 1 e dogru anca dalıyor. Normalde de saat bası uyanır emer hemen yatardı sallamazdım. Sizinde 2 uyku sıkıntısı bence. 5 saat uyanık kaldık bız bıraksak daha da kalır.
Oğlan 4.5 saat üstüne 9.15 ye uyudu biraz önce yırtılma derecesinde ağlayarak uyandı ben kızı yatırmaya çalışıyorum eşim salladı uyudu. İki üç gün oldu böyle ağlayarak uyanıyor sallıyoruz uyuyor. Kızım son gündüz uykusunu geç yaptı 4 saat oldu bakalım ne zaman gönlü olacak. Bencede sıkıntı 2 uyku vallahi bir normale dönsünler tekrar bende saati sasarsam ne olayım. Gece uykuları öyle bir şaştıki saat maat hak getire. Sabır 🤷

Kızlar kaşık maması veriyor musunuz? Bizim kilo alımımız düştü yine yemesı de gayet ıyı ama kılo almıyor versem mi diye düşünüyorum
Canim bende vermiyorum bayadr bizmde kilo alimimiz cok az 200 gr anca boyu guzel uzuyor ama cok harektli ilk adim arabasi aldik yuruyor onunla hic durmuyor doktor o yuzden zor aliyor normal dedi. Benimki kasik mamasini yemiyor ya hic sevmedi

Rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin kuzum. Evet kiloları boylarına göre çok normal benim kız ,71 cm 9 kilo mesela normal yani boya göre. Mesela senin kızın gibi 10 kilo olsa bu boyla obez gibi durur. Ama senin kızın boyu uzun kilosu boyuna göre normal. 🤣🤣 Anladım canım tahmin ettim bir yerden sonra gerçekten genetik. Benim kızım ilk 3 ay biberon maması çok güzel içiyordu bir anda biberonu reddetti. O sıra kilo alımı yavaşladı. Sonra ek gıda da toplarladi gibi . Benimki de sevdiği şeyleri güzel yiyor şuan Allah için gece sadece biberon kabul ediyor uyku arasinda 2 kere süt iciriyorum. Bu arada ben inek sütüne başladım 8,5 aylıkken. Kuzum sizin bebelerinizin hareketi nasıl benimki hiç durmuyor eli duriyorsa bacağı hareket halinde sürekli sürünüp koltuklara çıkmaya çalışıyor. O da haliyle kilo alımını etkiliyor
İnek sutune ben de basladim. Benim kiz da hic durmaz altinda kurt kayniyo

Back