- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.241
Senin adına cok sevındım canım ama ben hayal bile edemiyorum keske bende bırakabılsem salladıkca cok üzülüyorumzuzu3838 Minnaklarimm kizlar benimki deli gibi boyle yavas da degil sersem olacak kadar ayakta sallanarak uyuyodu. Ve yatagina koyarken uyaniyodu. İlk bu deli gibi sallama isini besikte denemeye basladim. Besikte sallanarak uyumayi kabullendi bi iki gunde. Sonra sallama hizini azalttim yavas yavas bikac gun. En son artik sallamadim sadece pis pislayarak uyuttum iki gun. Bu sirada Kur'ani kerimden herhangi bir sure (genelde nebe suresi uykuya faydasi oldugunu düşünüyorum) acik oldu hep( bi muzik falan dinleyecegine kuran dinlesin diye düşündüm). En son artik ne pis pis ne sallama kendisi yatirinca emzigi verip kurani actigimda kendisi uyumaya basladi. Bir haftada olayi bitirdim çok sukur. Baslarda sallanmadan uyumayi bilmedigi icin direndi hatta mizirdandi hep aglar gibi oldu. Ama cok aglamadi sukur ki. Ve ben kararli oldum yani annem surekli mizirdandiginda sallayiver dedi ama sallamadim. Hem gunduz hem gece uykusunda bu sekilde devam ettim. Gecen hastaneye is yerine goturdum orda da hemen arabasinda uyudu kendi mesela bana xok buyuk kolaylik oldu bu is.