- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #11.181
Bebelac gold deneyebilirsin biz çok memnun kaldıkKizlar gaz ,kabizlik,kusma yapmayan bir mama onerirmisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebelac gold deneyebilirsin biz çok memnun kaldıkKizlar gaz ,kabizlik,kusma yapmayan bir mama onerirmisiniz?
Ocean vitamin d3 400ıu kullanıyorum canım, sprey başlığı var hergün 1 fıs yeterli oluyor. İçeriğinde kimyasal katkı yok, memnunum.Kizlar monovit yerine kullandiginiz baska d vitamin var mi onereceginiz ?
Bende bunu kullanıyorum hatta bugün kan ilacını da aldık başlayacağımOcean vitamin d3 400ıu kullanıyorum canım, sprey başlığı var hergün 1 fıs yeterli oluyor. İçeriğinde kimyasal katkı yok, memnunum.
Biz 3_4 gun 1-2 yemek kasıgı meyve suyu, 3-4 gun sonra buna ek olarak 1-2 yemek kaşıgı corba, bundan 3_4 gun sonra da 1-2 yemek kasıhı yogurt yices bakalım , siz?Kizlar benim sutum sanirim artik yetmiyor gece saat basi emmek istyor idrarda azalmaya basldi ve 20 gunde sadece 200 gr almis cok uzuldum.. formul mamayi veremiyorum cunku biberonu almiyor kasik mamasina gecmeyi dusunuyorum doktoruma soyleyip bide yogurda da baslmayi dusunnuyorum 4.ayda ek gidaya baslyan oldumu?
Canım sağlık ocağının verdiği d vit3 damlayı özellikle mi kullanmadın ben hiç araştırmadım onun içeriği kötümüOcean vitamin d3 400ıu kullanıyorum canım, sprey başlığı var hergün 1 fıs yeterli oluyor. İçeriğinde kimyasal katkı yok, memnunum.
Evet canım başlangıçta sağlık ocağının verdiği dvitle başlamıştık sonra biraz araştırınca onun içeriğinde paraben olduğunu duydum ve instagramda takip ettiğim mühendisinoğlu diye bir hesap var orda görmüştüm oceanı doktor da onu tavsiye etti içeriği çok temizmişCanım sağlık ocağının verdiği d vit3 damlayı özellikle mi kullanmadın ben hiç araştırmadım onun içeriği kötümü
Benim kiz eskisi gibi emmiyor istah acar mi kiOcean vitamin d3 400ıu kullanıyorum canım, sprey başlığı var hergün 1 fıs yeterli oluyor. İçeriğinde kimyasal katkı yok, memnunum.
Ben halen dediğin gibi verıyorım. Anne sütü artı 2.5 3 saatte bir de 120 cc mama kilo alımları çok iyi şükür tek gögüs iki bebe artı mama 2.5 aylıkken başladım bu şekilde yapmaya 4 aylık olduk devam ediyoruz. Bebeğinin kilosunu 150 ile çarp çıkan değeri 24 e böl bir saat içinde bebeğini doyuracak cc miktarı çıkıyor. Kızım 7500 gr çıktı bugün bu hesapla 45 cc ediyor 3 saatte veriyorum 45*3 135 cc ediyor mesala bende verıyorım 120 cc artı anne sütü ediyordur o kadar. Bu max değer. Min dersen 150 yerine 120 ile çarparak bulunuyor.Kızlar 3,5 aylıkken kaç saatte bir bi de kaç ölçek mama verdiniz? Tamam bebekten bebeğe fark eder ama yine de. Mesela hesaplayınca 3 saate bir 120 cc çıkıyo ama benimki dünyaları yicek versem
Kaç günlük seninkiler canm bi de bunları günde bir kere mi vereceksin yoksa Bikaç saatte bir Mi?Biz 3_4 gun 1-2 yemek kasıgı meyve suyu, 3-4 gun sonra buna ek olarak 1-2 yemek kaşıgı corba, bundan 3_4 gun sonra da 1-2 yemek kasıhı yogurt yices bakalım , siz?
Gunde birkere canım amac tadım yaptrmakKaç günlük seninkiler canm bi de bunları günde bir kere mi vereceksin yoksa Bikaç saatte bir Mi?
4 bucuk aylıkKaç günlük seninkiler canm bi de bunları günde bir kere mi vereceksin yoksa Bikaç saatte bir Mi?
Sağol canım bende bakayım o zamanEvet canım başlangıçta sağlık ocağının verdiği dvitle başlamıştık sonra biraz araştırınca onun içeriğinde paraben olduğunu duydum ve instagramda takip ettiğim mühendisinoğlu diye bir hesap var orda görmüştüm oceanı doktor da onu tavsiye etti içeriği çok temizmiş
Bizim bugun kontrolumuz vrdi canim cok sukur son 10 gunde 400 gr daha almis ve bu ay 600 gr almis boyuda 5 cm uzams doktorum istemedi ek gidayi 6.aya girdgmzde baslycazBiz 3_4 gun 1-2 yemek kasıgı meyve suyu, 3-4 gun sonra buna ek olarak 1-2 yemek kaşıgı corba, bundan 3_4 gun sonra da 1-2 yemek kasıhı yogurt yices bakalım , siz?
Bende sordum başlayacağımdan değilde ben kesin 6 da başlatma kararını almıştım zaten de yine bir bakam ne diyecek o da yok dedi sağ olsun daha bir rahatladımBizim bugun kontrolumuz vrdi canim cok sukur son 10 gunde 400 gr daha almis ve bu ay 600 gr almis boyuda 5 cm uzams doktorum istemedi ek gidayi 6.aya girdgmzde baslycaz
23 ünde ben de kan testi pozitif görmüştüm elhamdülillah bu hafta geçen yıl bugün şuydu buydu diye diye ağladım hep23 Ekim 2019 yavrularımın transfer tarihi bir yıl nasıl çabuk geçti