• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Arkadaşlar biz de 5. Ay kontrolune gittik 450 Gr almış bu ay.idrarda enfeksiyon vardı hiç iştahı yoktu o süreçte zorla yemişti beklediğimden daha iyi kilo almis.15 gün sonrası için ek gıda listesi verdi doktor ek gıda için geri sayım başladı bizde 😁 2 Kasım ben de başlıyorum işe. Bakalım nasıl ayrılacağız 🤗
Ek gıda listeni paylaşır mısın? Merak ediyorum nasıl olacak bu süreç 😂

Minnaklarimm Minnaklarimm ilk yogurtla başlatıyor 2 gün her başlanan yiyecek için.kagitta yazıyor detayları zaten yenmemesi gereken meyve sebzeler vss

Eklentiler

• IMG_20201024_224250_N.jpg
    IMG_20201024_224250_N.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 50
Çok uğraştım halen bakıyoruz ama heyet zor. Hekim raporu aldım. 40 gün kadar alacağım heyeti de bulmaya çalışıyorum. Şubat tatilinden sonra ücretsiz izne çıkacağım.
Ben aldim canim heyet
bizim hastane 3 gün raporu bile kabul etmedi. izinlerimi kullanıyorum şimdi. sonrasında ücretsiz izin alcağım. zaten toparlanamadım hala. lohusa kanamam devam ediyo nerdeyse 3 ay olacak. dün tekrar dr. a gittim rahimde sıvı ve polip yada pıhtı görünüyo dedi pazartesi işlem yapılcak. sıvı boşaltılacakmış.
Ücretsiz İzin alamam kredi ödemem var Malesef:( şu an yıllık izindeyim bu bitmek üzere. Başlarsam bebeğe bakcak kimsem yok. Bu izin Bitince doğum yaptığım hastanedeki doktora bi gideyim verir mi acaba rapor

Ücretsiz İzin alamam kredi ödemem var Malesef:KK43: şu an yıllık izindeyim bu bitmek üzere. Başlarsam bebeğe bakcak kimsem yok. Bu izin Bitince doğum yaptığım hastanedeki doktora bi gideyim verir mi acaba rapor
45 güne kadar istese verir benimki vermedi sadece hekim raporu verebilirim demiş. Soruşturma geçirmiş mahkemesi olan birine vermiş yakın zamanda. Ben heyet istedim ama olmadı. Ocakta ayrılacağım ev alacaktık varmış bir hayrı nasip olmadı. Borç yok büyük miktarda

45 güne kadar istese verir benimki vermedi sadece hekim raporu verebilirim demiş. Soruşturma geçirmiş mahkemesi olan birine vermiş yakın zamanda. Ben heyet istedim ama olmadı. Ocakta ayrılacağım ev alacaktık varmış bir hayrı nasip olmadı. Borç yok büyük miktarda
Bir ay verse yeterdi. Sen kaç gün aldın hekim raporunu

Kızlar dün 3.ay kontrolüne götürdüm her şey yolunda çok şükür. Bu ay aşı yoktu malum meningokok yapacak mıyız diye sordum 7.ayda başlatacağım dedi bir de kiloyla ilgili önemli bir detaya değindi onu sizinle de paylaşayım. Şimdiye kadar sağlıklı kilo alımı anlamında bebeğin günlük 30gr almasını beklerken bundan sonra kilo alımı yavaşlayacak ve günlük beklentimiz 20gr alması dedi. Yani günde 20gr alırsa ayda 600gr almış olması yeterli oluyor. Kilo alımı yavaşlayınca panik olmayın diye burdan paylaşayım dedim gayet normal bir durummuş. İnşallah daha fazla alırlar tabi gönül ondan yana 😂
Bizim doktorda menenjit aşısını erteledi canım yaptıracağım ama ateş riski yüksek salgının seyrine bağlı şu an uygun görmüyorum dedi. Zaten bu kuzular böyle kilo alırsa ben taşıyamayacağım😅aynı gün hastanedeymişiz belkide karşılaştık ama tanımadık birbirimizi😅

Bizim doktorda menenjit aşısını erteledi canım yaptıracağım ama ateş riski yüksek salgının seyrine bağlı şu an uygun görmüyorum dedi. Zaten bu kuzular böyle kilo alırsa ben taşıyamayacağım😅aynı gün hastanedeymişiz belkide karşılaştık ama tanımadık birbirimizi😅
Ohh maşallah minnoşlara🧡 ben bu ay memoriala götürdüm canım, ama sanırım önümüzdeki ay Engin hocadan alacam randevuyu. Hiç istediğim gibi bir doktor bulamadım henüz 🙄

Demek ise baslama konusu herkeste var mi ? Benim ucretli rapor izinim 1 hafta sonra bitiyor Kasim itibari ile ucretsiz izinim basliyor. Patronum bir kac kere aradi istersem part time evden calisabilirsin diyor ama ben cok kararsizim. 2 bebisle gunduz ugrasmam lazim yapabilir miyim surekli mail telefona flan bakabilir miyim bilemedim bebeklerime de yazik olur diye dusunuyorum daha cok kucukler. Ama malum 2 cocuk cok maaliyetli parasi lazim gibi. Esim karari bana birakti kizlarimla yeterince ilgi gosteremem diye korkuyorum annem hala yanimda ama o da yoruldu kv arada gelir yardim ederim dedi bilemedim kizlar. Siz part time evde calisma kabul eder miyidin? Yani sabah 10 oglen 15 gibi olcak. 2 ay daha beklesem mi acaba diyorum en azinda 6 aylik olurlar 😐 Haftaya patrona kararimi aciklamam lazim offf offf

Bu arada bel agrimdan daha yeni yeni iyilesiyorum 2 hafta surdu artik surekli belimi sariyorum korset takiyorum herseyde bir hayir var demek karnimi biraz toparladim bu sayide 🙄 her sabah 30dak bel yogasi sart oldu

Ohh maşallah minnoşlara🧡 ben bu ay memoriala götürdüm canım, ama sanırım önümüzdeki ay Engin hocadan alacam randevuyu. Hiç istediğim gibi bir doktor bulamadım henüz 🙄
Birde onu dene bakalkm ilginç bi adam bana göre fazla rahat ama çok tecrübeli hissettiriyor onu o yüzden bişey demiyorum kendisine en son odasından Mete beyler ağlayarak çıktı bırakın ağlasın sakin olun hareket edince susar dedi hastaneden çıkana kadar ağladı yırtına yırtına hakkaten yola çıkıp araba sallanmaya başlayınca tık diye kesti sesini adam haklı bi yerde can sıkıntısına ağlıyo sıpalar😅

Demek ise baslama konusu herkeste var mi ? Benim ucretli rapor izinim 1 hafta sonra bitiyor Kasim itibari ile ucretsiz izinim basliyor. Patronum bir kac kere aradi istersem part time evden calisabilirsin diyor ama ben cok kararsizim. 2 bebisle gunduz ugrasmam lazim yapabilir miyim surekli mail telefona flan bakabilir miyim bilemedim bebeklerime de yazik olur diye dusunuyorum daha cok kucukler. Ama malum 2 cocuk cok maaliyetli parasi lazim gibi. Esim karari bana birakti kizlarimla yeterince ilgi gosteremem diye korkuyorum annem hala yanimda ama o da yoruldu kv arada gelir yardim ederim dedi bilemedim kizlar. Siz part time evde calisma kabul eder miyidin? Yani sabah 10 oglen 15 gibi olcak. 2 ay daha beklesem mi acaba diyorum en azinda 6 aylik olurlar 😐 Haftaya patrona kararimi aciklamam lazim offf offf
Canım bende 5 aylıkken işe başlamış olcam 21 aralıkta işe dönüyorum bana söyleseler kesin kabul ederdim malum iki bebek çok maliyetli canları sağolsun 😅 bende bir süre yarı çalışma isteyebilirim böyle bir hakkımız var maaşının yarısını işleri asgari ücretin yarısı kadarda işkur ödüyor.

Bu arada bel agrimdan daha yeni yeni iyilesiyorum 2 hafta surdu artik surekli belimi sariyorum korset takiyorum herseyde bir hayir var demek karnimi biraz toparladim bu sayide 🙄 her sabah 30dak bel yogasi sart oldu
Sanırım bel ve sırt ağrısı herkeste var bende taksam iyi olacak çok zorlanmaya başladım😒

Anacım nasıl becerdin ben henüz bulamadım ama 40 günlük hekim raporum hazır. Sonra ücretsiz izne çıkacağım ocak ayında haziran da geri dönerim Eylül de tekrar ikizlerle başka yol yok 😂 😂
Canim tanidik bi doktor vardi sagolsun ayarladi :-) bende kasim 15 de ucretsize ayriliyorum bir yil

İki bebek olması kafa karıştırıyo tabi de Ben olsam çalışırdım heralde maddi olarak düşününce

Canım bende 5 aylıkken işe başlamış olcam 21 aralıkta işe dönüyorum bana söyleseler kesin kabul ederdim malum iki bebek çok maliyetli canları sağolsun 😅 bende bir süre yarı çalışma isteyebilirim böyle bir hakkımız var maaşının yarısını işleri asgari ücretin yarısı kadarda işkur ödüyor.
Nasil yani cnm iskur odeme yapiyor mu bize? Ben part time calissam maasimin yarisi kadarini sirket oder onun disinda iskur mi var?
Haklisin bebislerimiz icin calismak zorundayiz

Vallahi canım evde biri olacaksa iki ay dişini sık derim bir şekilde bakarlar. Ama tek isen veya yanında bakan tek başıma idare edemem derse zorlanırsın. Para çok gidiyor iki ayda iki aydır 😂

Back