• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sanırım ben adet oldum salı günü başlamıştı birgün devam etmedi sonra tekrar devam ediyor bende polikistiğim belki doğumdan sonra düzelir umut dünyası işte😛
Gözünaydın o zaman ☺️ Ben de hep doğurunca belki vücudum reset atar da kurtulurum bu pcosdan diye düşünüp dururdum, aynen umut dünyası 😂😂 inşallah düzelir ya valla bıktım 18 yaşımdan beri pcoluyum bitse keşke 😊

Kızlar ben de henüz adet olmadım. Zaten polikistik overim var yıllardır adetlerim düzensizdi ben alışığım bu duruma da doğumdan sonraki ilk adet ne zaman olacak merak da etmiyor değilim 😂 doktorum ilk bir sene adet olmayabilirsin bu normal endişelenmene gerek yok demişti. Kilo konusuna gelirsek 62 ile hamile kaldım 70-71le doğuma gittim doğumdan sonra 59-60a indim ama süt olsun diye yemekten (ki hem de ne yemek hayatım boyunca sanırım midem hiç bu kadar genişlemedi ) yine kilo aldım 62 oldum inşallah daha da almam ama gece yataktan kalkıp mutfakta nutella kavanozunu kaşıklıyorum hiç tatlı yemeyen ben tatlıya düştüm resmen. Bir de 1 haftadır bel ağrısı var bebeğimi kucağıma alıp ayakta 5 dk dursam tektar koltuğa yada beşiğine koymak için eğildiğimde adeta kilitleniyor belim inşallah geçici bir durumdur.
Çikolata yiyebiliyorsunn yani bebene sancı yapmadı mı %? 😢 Deli gibi özledim yiyemiyorum benim iki bebeğimi de delirtti en son 2 ay önce yedim sütlü çikolata ikiside sancılandı. 2 aylıklardı belki şimdi olmaz çünkü gaz işimiz 1 aydır tamamen bitti. Denesem mi yarın 😅 😅 😅 çikolata hastasıyım ama evlat ondan daha tatlı 🍮

Gözünaydın o zaman ☺ Ben de hep doğurunca belki vücudum reset atar da kurtulurum bu pcosdan diye düşünüp dururdum, aynen umut dünyası 😂😂 inşallah düzelir ya valla bıktım 18 yaşımdan beri pcoluyum bitse keşke 😊
18 iyiymiş yine 13 yaşında başladı reglim hep düzensiz di gitmediğimiz endokrim uzmanı kalmadı belli yaştan sonra kadın doğum doktoru 😅

Çikolata yiyebiliyorsunn yani bebene sancı yapmadı mı %? 😢 Deli gibi özledim yiyemiyorum benim iki bebeğimi de delirtti en son 2 ay önce yedim sütlü çikolata ikiside sancılandı. 2 aylıklardı belki şimdi olmaz çünkü gaz işimiz 1 aydır tamamen bitti. Denesem mi yarın 😅 😅 😅 çikolata hastasıyım ama evlat ondan daha tatlı 🍮
Çikolata gaz mı yapıyor😳😳😳

Ben 52. gün adet oldum, eskisine göre biraz hafif geçti ama yine bir hafta sürdü. Annem şaşırdı, ben olmamıştım sütüm korumuştu dedi. Ay millet doğurup bir aya tekrar hamile kalıyor anam o senin beceriksizliğinmiş dedim 😂 Gerçi öyle hemen hamile kalana da ayrı şaşırıyorum şu an, bazen akşama kadar tuvalete gidemediğim veya su içemediğim oluyor benim 🙃

Kilomiz tipe tip aynimis cnm.
Kizlar ben cok kotu hafta geciryorum bel fitigi olmusum yataktan zor kalkip acile gittim igne vurdular. Suan krem ve parol kullanip kv belime masaj uyugulyor cagirdim mecbur cunku annem kac gundur cok yoruldu. Bebeklerime bakamadigim caresizlik cok cok kotuyumus. Artik onlari kaldirmiyorum iyilesene kadar. Sizde belinizi dikkat edin koruyun ben cogu hatayi kendim yaptim 😐
Cok geçmiş olsun aman dikkat et ilerlemesini. Annemde yaşadığımız bir sorun en sonunda ameliyat oldu .

Benim bebeğimde 2 haftalıkken gaz problemi oldu ve yaklaşık 10gün sürmüştü, doktor mamayı değiştir dedi aptamil kullanıyordum bebelac golda geçtik gaz problemi bitti. Sadece o dönem yemedim çikolatayı acaba yediklerimden mi oluyor endişesiyle ama sonra yedim hem de ne yemek 😂😂😂 bebeğimin bu durumdan şikayeti yok, sen de bi dene istersen ☺️

kizlar bugun doktora gittik. kizimin boyun altinda kirmizi kan pihtisi olusmustu onu gosterdik ve hemanjio denen damar rahatsizligi varmis birden cikti ve dha da buyurmus.kulaginda et beni var biz sorun olmaz diye hic sormamistik Doktor muyane zamani fark etti. karnina ve kafasina ultrason cekmemi soyledi. Et beni olan cocuklarda beyin yada karninda sikinti olabilirmis.Ultrason sonucunda da Karninda 4 tane kist varmis hic boyle bisey duyan varmi daha 3 aylik.
Hemanjio ve kist cikti kizimda cok tedirginim tup bebek yap cocuk dogsin rahatliyim derken 3 aylik bebekte cikan rahatsizliklara bakin
Gecmis olsun canim Rabbim şifasını versin inşallah korusun gözetsin bu da geçer 🙏🏻🙏🏻

Kızlar benim saçlar yoğun dökülmeye başladı yaşayan ve çözüm bulan var mı kan verip değerlerime mi baktırsam

Teyzeler biz bugün sünnet olduk. Evdeyiz şimdilik herşey yolunda gibi. Eve geleli 3,5 saat oldu hala ağlamadı. Hatta şuan gözümün içine baka baka kakasını yapıyor benimse kafamda deli sorular nasıl temizleyeceğim altını 😳😳 köpük bardak var inşallah bezini değiştirirken çok zorlanmam 🙏🏻

Teyzeler biz bugün sünnet olduk. Evdeyiz şimdilik herşey yolunda gibi. Eve geleli 3,5 saat oldu hala ağlamadı. Hatta şuan gözümün içine baka baka kakasını yapıyor benimse kafamda deli sorular nasıl temizleyeceğim altını 😳😳 köpük bardak var inşallah bezini değiştirirken çok zorlanmam 🙏🏻
Hayırlı olsun canım 😊 benimkilerden biri de böyle hep sakindi, diğeri ıkınırken bacağını çarptığı için canı yanıp ağlardı, ona dikkat et. Alt değişirken peçeteyle pipiyi kapatıyordum zaten etrafa çiş yapmasın o an diye, sünnetliyken de aynen öyle bastırmadan kapattım, sonra doktorun verdiği kremi sürüp bağladım altlarını. Senin korktuğun kadar tepki vermiyorlar, belki çok farkında olmadıklarından. Ağrı kesici fitil vermişti bize doktor, size de vermiştir, onu ihmal etme saatini geçirme, hatta canı yanıyor gibi görürsen saatini de bekleme, hiç sıkıntı olmaz inşallah.

Hayırlı olsun canım 😊 benimkilerden biri de böyle hep sakindi, diğeri ıkınırken bacağını çarptığı için canı yanıp ağlardı, ona dikkat et. Alt değişirken peçeteyle pipiyi kapatıyordum zaten etrafa çiş yapmasın o an diye, sünnetliyken de aynen öyle bastırmadan kapattım, sonra doktorun verdiği kremi sürüp bağladım altlarını. Senin korktuğun kadar tepki vermiyorlar, belki çok farkında olmadıklarından. Ağrı kesici fitil vermişti bize doktor, size de vermiştir, onu ihmal etme saatini geçirme, hatta canı yanıyor gibi görürsen saatini de bekleme, hiç sıkıntı olmaz inşallah.
İşlem sırasında ağladı ama ağlaması acıdan ziyade yatırırken bacaklarından tuttuğumuz için☺️ Benimki huylu biraz ayağına bacağına bişey değmeyecek, geceleri uyku tulumuna bile sinir oluyor alışana kadar uykusuz gecelerimiz oldu o derece☺️ Pipisi köpük bardakla kapalı altını temizleyip tekrar yeni bir bardak koyup bezledim. Bize fitil vermedi, calpol, rif antibiyotik damla, birde terramycin merhem verdi. 5 saatte bir calpol ve pipiye 5 damla antibiyotik damlatın dedi. Damlalar bitince de merheme geçeceğiz. klinikten çıktığımızdan beri ağlamadı maşallah şuanda uyuyor. İlk çişte çok ağlıyorlar diye okumuştum ama bizimki eve gelirken arabada biraz mızmızlandı ağlar gibi oldu ama sustu hemen o sırada çişini yapmış😊 inşallah bugünü böyle atlatırız🙏🏻☺️

Kızlar benim saçlar yoğun dökülmeye başladı yaşayan ve çözüm bulan var mı kan verip değerlerime mi baktırsam
Ben internette halalles diye bir markanın doğum sonrası saç dökülmesine çok iyi geldiğini okumuştum bi araştır istersen benimde çok dökülüyordu ama kestirince azaldı gibi

Canım yıkayabilirsinde sorun olmaz dikişlimi oldu klips mi var

Onu doktor son çare olarak kullandırdı bize jel var soğuk zincir dolapta bekletiliyor ondan kullandık 2 saatte bir

Benimki de olmadı cnm tedirginim valla
benimkide olmadı. bence tedirgin olma. bir işlevi olmasa öyle yaratılmazdı. bezin zarar vermesini engelliyo bence. bende yaptırmadım sünnet. 6 yaşında olur artık. o zamana kadar başa ne geleceği belli değil. ameliyat olması gerekirse arada onuda yapıverirler. inşallah bişey olmaz ama boşuna tekrar tekrar anestezi alsın bu stresi çeksin istemem. ben çocuk cerrahisi hemşiresiyim. kendi kliniğimizde olcak zaten.

kizlar bugun doktora gittik. kizimin boyun altinda kirmizi kan pihtisi olusmustu onu gosterdik ve hemanjio denen damar rahatsizligi varmis birden cikti ve dha da buyurmus.kulaginda et beni var biz sorun olmaz diye hic sormamistik Doktor muyane zamani fark etti. karnina ve kafasina ultrason cekmemi soyledi. Et beni olan cocuklarda beyin yada karninda sikinti olabilirmis.Ultrason sonucunda da Karninda 4 tane kist varmis hic boyle bisey duyan varmi daha 3 aylik.
Hemanjio ve kist cikti kizimda cok tedirginim tup bebek yap cocuk dogsin rahatliyim derken 3 aylik bebekte cikan rahatsizliklara bakin
evet öyle vakalar kliniğe geliyodu. sizi ilk çocuk onkolojisine yönlendirirler. eğer alınması gerekirse çocuk cerrahisi alır. bide böyle kistlerde bliomisin tedavisi uyguluyolar bildiğim kadarıyla. içini ferah tut. hemanjiomlu çok hasta var. geçmiş olsun.

Back