- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #11.201
Bende aynı moddayım 3 Kasım 16.54 kan testi pozitif 997,23 ünde ben de kan testi pozitif görmüştüm elhamdülillah bu hafta geçen yıl bugün şuydu buydu diye diye ağladım hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı moddayım 3 Kasım 16.54 kan testi pozitif 997,23 ünde ben de kan testi pozitif görmüştüm elhamdülillah bu hafta geçen yıl bugün şuydu buydu diye diye ağladım hep
Biz panikledik bile geç kaldın ben de 600 alınca niye az dediydim. Bi kiloyu az alsa sıkıntıya giriyoruz Rabbim acılarını göstermesin sağlık versin hepsineKızlar dün 3.ay kontrolüne götürdüm her şey yolunda çok şükür. Bu ay aşı yoktu malum meningokok yapacak mıyız diye sordum 7.ayda başlatacağım dedi bir de kiloyla ilgili önemli bir detaya değindi onu sizinle de paylaşayım. Şimdiye kadar sağlıklı kilo alımı anlamında bebeğin günlük 30gr almasını beklerken bundan sonra kilo alımı yavaşlayacak ve günlük beklentimiz 20gr alması dedi. Yani günde 20gr alırsa ayda 600gr almış olması yeterli oluyor. Kilo alımı yavaşlayınca panik olmayın diye burdan paylaşayım dedim gayet normal bir durummuş. İnşallah daha fazla alırlar tabi gönül ondan yana
Ahh bu ay cok duygusal geçti zaten gecen sene hıc hayalini kuramıyordum şükür hayallerimizi yaşatan Rabbime İsteyen herkese nasip olsun inşallahzuzu3838 4. Ay aşısına gideceğiz. Nasıl çabuk geçti zaman. Bir yıl önce bugün Ankara yoluna düşmüştük. Yarın onlara kavuştuğum gün. Bir yıl önce bugün onları almak için yoldayken bugün onları aşıya götürecem
Ben dün başladım canım. Ocean d vitamini kullanıyordum demiri de yine aynı markanın aldım.Kızlar 4. Ayda demir vitamini başlanıyor siz başladınız mı? Ne kullanıyorsunuz?
Çok uğraştım halen bakıyoruz ama heyet zor. Hekim raporu aldım. 40 gün kadar alacağım heyeti de bulmaya çalışıyorum. Şubat tatilinden sonra ücretsiz izne çıkacağım.Kızlar işlere döndünüz mü? heyet raporu alan var mı nasıl olacak
bizim hastane 3 gün raporu bile kabul etmedi. izinlerimi kullanıyorum şimdi. sonrasında ücretsiz izin alcağım. zaten toparlanamadım hala. lohusa kanamam devam ediyo nerdeyse 3 ay olacak. dün tekrar dr. a gittim rahimde sıvı ve polip yada pıhtı görünüyo dedi pazartesi işlem yapılcak. sıvı boşaltılacakmış.Kızlar işlere döndünüz mü? heyet raporu alan var mı nasıl olacak
Bende sordum başlayacağımdan değilde ben kesin 6 da başlatma kararını almıştım zaten de yine bir bakam ne diyecek o da yok dedi sağ olsun daha bir rahatladım
Canim bizim asimiz vardi dun doktorumuz basladi da daha vermedim ben. Vegaferon diye bir sprey seninki ne?Kızlar 4. Ayda demir vitamini başlanıyor siz başladınız mı? Ne kullanıyorsunuz?
3-4 tane isim söyledi herhangi birini alabilirsin dedi bende oceon alıcam ama bir dahaki ay başlamayı düşünüyorumCanim bizim asimiz vardi dun doktorumuz basladi da daha vermedim ben. Vegaferon diye bir sprey seninki ne?
Anacım nasıl becerdin ben henüz bulamadım ama 40 günlük hekim raporum hazır. Sonra ücretsiz izne çıkacağım ocak ayında haziran da geri dönerim Eylül de tekrar ikizlerle başka yol yokBen aldim canim heyet
Miniğine kim bakıyor canım.Ben işe başlayalı 20 gün oluyor
Senin ekstra bir bahaneye ihtiyacın yok ki bunlardan dolayı neden rapor vermiyorlar durum ortada. Benim bir şeyim yok belki yaptığım doğruda değil hatta belkisi fazla doğru değil ama sadece mamaları 2 bin tutuyor bezleri eczane masrafları giyimleri. Bütün iznim yaz tatilinde gitti 3 ayı dönem içine aktarsa rapora gerek kalmazdıbizim hastane 3 gün raporu bile kabul etmedi. izinlerimi kullanıyorum şimdi. sonrasında ücretsiz izin alcağım. zaten toparlanamadım hala. lohusa kanamam devam ediyo nerdeyse 3 ay olacak. dün tekrar dr. a gittim rahimde sıvı ve polip yada pıhtı görünüyo dedi pazartesi işlem yapılcak. sıvı boşaltılacakmış.
Doktor kan tahlili istedi sonuca göre başlatmadı.13.ay tekrar tahlil verilecek duruma göre hareket edeceğiz.Kızlar 4. Ayda demir vitamini başlanıyor siz başladınız mı? Ne kullanıyorsunuz?
raporu almasına alırımda hastane raporları kabul etmiyor. komisyondan geçiyo raporlar. komisyon kabul etmiyormuş.Senin ekstra bir bahaneye ihtiyacın yok ki bunlardan dolayı neden rapor vermiyorlar durum ortada. Benim bir şeyim yok belki yaptığım doğruda değil hatta belkisi fazla doğru değil ama sadece mamaları 2 bin tutuyor bezleri eczane masrafları giyimleri. Bütün iznim yaz tatilinde gitti 3 ayı dönem içine aktarsa rapora gerek kalmazdı