Tekrardan çok geçmiş olsun ..aay onlar ağladıkça sen çok kötü olmuşsundur. Ben göbek kalmasın diye korse takmıştım sanırım farkında olmadan belimi korumusum. Artık takmıyorum daha doğrusu oglandan fırsat olmuyor .Salonda koltuk üzerinde altını aldığımda veya üzerini değiştirdiğinde belim tutuluyor gibi oluyor dengesiz egilmekten sanırım. Artık üşenmeden yerine götürüp orada bakımını yapıyorum. Dediğin gibi dikkat etmek lazım. Bizim de uyku sorunumuz var sürekli uyanık. Uyuyor ama dalamiyor 2 dk gözünü açıyor bütün gün böyle. Asla yapmam dediğim herşeyi yapar oldum.Kucagimda gezdirmem kucağa alışır diyordum zıplata zıplata ninniler söyleye söyleye gezdiriyorum
. Ayakta asla sallamam diyordum 2 dk kundak yapıp ayağa yastık koymadan uzmanlastim
. Memede uyutmam alismasin diyordum meme ağzından çıkmasın uykuya dalsın diye. .Aslan geliyor kaplan geliyor tıp oynar gibi kıpırdamadan durma rekoru kırdım. .ama maalesef hiç biri işe yaramıyor. Poşette de uyumuyor, elektrikli ana kucağı aldım onda da uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım