- 11 Nisan 2019
- 485
- 510
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.161
Aynen öyle cnm inşallah bişey olmaz dediğin gibi ne güzel bildiğin ortamda olmasıbenimkide olmadı. bence tedirgin olma. bir işlevi olmasa öyle yaratılmazdı. bezin zarar vermesini engelliyo bence. bende yaptırmadım sünnet. 6 yaşında olur artık. o zamana kadar başa ne geleceği belli değil. ameliyat olması gerekirse arada onuda yapıverirler. inşallah bişey olmaz ama boşuna tekrar tekrar anestezi alsın bu stresi çeksin istemem. ben çocuk cerrahisi hemşiresiyim. kendi kliniğimizde olcak zaten.
Benimde bebeler anneleri tanıyınca dökülürmüş alın size kv den incilerKızlar benim saçlar yoğun dökülmeye başladı yaşayan ve çözüm bulan var mı kan verip değerlerime mi baktırsam
Dikişli yaptırdık canım, damla bitince banyo yaptırabilirsiniz demişti ki damla en fazla 2/3 gün kullanılabilecek kadar, kaka olursa ne yapalım dediğimde yıkayabilirsiniz demişti ama bugün yıkamaya cesaret edemedim belki yarınCanım yıkayabilirsinde sorun olmaz dikişlimi oldu klips mi var
Takip edelim buyumeye devam ederse ameliyat deniyor.insALLAH ona gerek kalmaz da gecer küçülur yada kaybolur.Canim cok gecmis olsun tedavi ne dedi
Sagol canim.AminCanım benim çok geçmiş olsun, içini ferah tutmaya çalış inşallah geçer ve herhangi bir müdahale gerektirmez.Bazı arkadaşların da yazdığı gibi ilk 1 sene içinde kendiliğinden düzelen durumlar olabiliyormuş inşallah sizinki de öyle olur. Allah yavrularımızı korusun, onlara bişey olmasın
Canim kist icin cerrah takip ediyor suan icin.tedavi fln bahsetmediler buyume olursa amelyat deniyor.senin bilgin varsa biraz bahsedersen sevinirim. Sen suan tedavisi var diyince sevindim doktorlarin bana yok dedigi halde. Hemanjiom belli bir zmandan sonra gecme ihtimali var ama kist tehlikeli geliyor bana.biz bayanlar adetle atiyoruz ama cocuklar atamazlar adet olmadiklati icinevet öyle vakalar kliniğe geliyodu. sizi ilk çocuk onkolojisine yönlendirirler. eğer alınması gerekirse çocuk cerrahisi alır. bide böyle kistlerde bliomisin tedavisi uyguluyolar bildiğim kadarıyla. içini ferah tut. hemanjiomlu çok hasta var. geçmiş olsun.
Insallah canim rabbim sifa versinTakip edelim buyumeye devam ederse ameliyat deniyor.insALLAH ona gerek kalmaz da gecer küçülur yada kaybolur.
bizdeki tür kist olduğunu sanmıyorum. bizdekiler yumurtalık kisti. karın içinde olanlar dan farklıdır sana önerim bir başka hekimede danışman. tek hekimle kalma. için rahat etmiş olur hem. her tedaviyi her vakaya uygun görmezler. hekimin daha iyi bilgi verir.Sagol canim.Amin
Canim kist icin cerrah takip ediyor suan icin.tedavi fln bahsetmediler buyume olursa amelyat deniyor.senin bilgin varsa biraz bahsedersen sevinirim. Sen suan tedavisi var diyince sevindim doktorlarin bana yok dedigi halde. Hemanjiom belli bir zmandan sonra gecme ihtimali var ama kist tehlikeli geliyor bana.biz bayanlar adetle atiyoruz ama cocuklar atamazlar adet olmadiklati icin
sagol Tunsercim biraz daha iyiyim en azinda kizlarimi kucagimda tutabilyom uyugun egzersiz yapyorum baska tedavisi yokmus ilerlerse evet dedigin gibi ameliyat yaptirmakmis. Cok kotu gunler gecirdim agirdan tum gece kivranyordum kizlarimj besikte aglayinca bakmaktan baska birsey yapamadim insan hayattan hemen soguyormus ama sukur iyiyim belimi surekli bagliyom artik. Mutlaka dogumdan sonra bakilmasin gereken belimiz oldugunu anladim. Insallah sen ve pasamiz artik alismissindir artik buyudukce daha tatli olcaklar :) kendine cok cok iyi bak ki pasamiza iyi bakabilsin benim hatayi yapma cnmCok geçmiş olsun aman dikkat et ilerlemesini. Annemde yaşadığımız bir sorun en sonunda ameliyat oldu .
Canim sanirim bizim kist te yumurtaliklarda.suan 2 hekimle gorustum yarin 2 farkli doktorla dha gorusucem.ama ayni seylerden bahsediyorlarbizdeki tür kist olduğunu sanmıyorum. bizdekiler yumurtalık kisti. karın içinde olanlar dan farklıdır sana önerim bir başka hekimede danışman. tek hekimle kalma. için rahat etmiş olur hem. her tedaviyi her vakaya uygun görmezler. hekimin daha iyi bilgi verir.
Tekrardan çok geçmiş olsun ..aay onlar ağladıkça sen çok kötü olmuşsundur. Ben göbek kalmasın diye korse takmıştım sanırım farkında olmadan belimi korumusum. Artık takmıyorum daha doğrusu oglandan fırsat olmuyor .Salonda koltuk üzerinde altını aldığımda veya üzerini değiştirdiğinde belim tutuluyor gibi oluyor dengesiz egilmekten sanırım. Artık üşenmeden yerine götürüp orada bakımını yapıyorum. Dediğin gibi dikkat etmek lazım. Bizim de uyku sorunumuz var sürekli uyanık. Uyuyor ama dalamiyor 2 dk gözünü açıyor bütün gün böyle. Asla yapmam dediğim herşeyi yapar oldum.Kucagimda gezdirmem kucağa alışır diyordum zıplata zıplata ninniler söyleye söyleye gezdiriyorumsagol Tunsercim biraz daha iyiyim en azinda kizlarimi kucagimda tutabilyom uyugun egzersiz yapyorum baska tedavisi yokmus ilerlerse evet dedigin gibi ameliyat yaptirmakmis. Cok kotu gunler gecirdim agirdan tum gece kivranyordum kizlarimj besikte aglayinca bakmaktan baska birsey yapamadim insan hayattan hemen soguyormus ama sukur iyiyim belimi surekli bagliyom artik. Mutlaka dogumdan sonra bakilmasin gereken belimiz oldugunu anladim. Insallah sen ve pasamiz artik alismissindir artik buyudukce daha tatli olcaklar :) kendine cok cok iyi bak ki pasamiza iyi bakabilsin benim hatayi yapma cnm. Tek tarafta yamuk oturmak agir kaldirmak belini bantlamamak ani hareketler gibi hatalar yaptim
Valla cnm bu konuda pek tecrubem olmadi uyumayan cocuga ne yapilirTekrardan çok geçmiş olsun ..aay onlar ağladıkça sen çok kötü olmuşsundur. Ben göbek kalmasın diye korse takmıştım sanırım farkında olmadan belimi korumusum. Artık takmıyorum daha doğrusu oglandan fırsat olmuyor .Salonda koltuk üzerinde altını aldığımda veya üzerini değiştirdiğinde belim tutuluyor gibi oluyor dengesiz egilmekten sanırım. Artık üşenmeden yerine götürüp orada bakımını yapıyorum. Dediğin gibi dikkat etmek lazım. Bizim de uyku sorunumuz var sürekli uyanık. Uyuyor ama dalamiyor 2 dk gözünü açıyor bütün gün böyle. Asla yapmam dediğim herşeyi yapar oldum.Kucagimda gezdirmem kucağa alışır diyordum zıplata zıplata ninniler söyleye söyleye gezdiriyorum. Ayakta asla sallamam diyordum 2 dk kundak yapıp ayağa yastık koymadan uzmanlastim . Memede uyutmam alismasin diyordum meme ağzından çıkmasın uykuya dalsın diye. .Aslan geliyor kaplan geliyor tıp oynar gibi kıpırdamadan durma rekoru kırdım. .ama maalesef hiç biri işe yaramıyor. Poşette de uyumuyor, elektrikli ana kucağı aldım onda da uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım
Hiç bişey yapılmıyo canım uyumayan çocuğa şansımıza zor bebek denk gelmiş canı isterse uyurTekrardan çok geçmiş olsun ..aay onlar ağladıkça sen çok kötü olmuşsundur. Ben göbek kalmasın diye korse takmıştım sanırım farkında olmadan belimi korumusum. Artık takmıyorum daha doğrusu oglandan fırsat olmuyor .Salonda koltuk üzerinde altını aldığımda veya üzerini değiştirdiğinde belim tutuluyor gibi oluyor dengesiz egilmekten sanırım. Artık üşenmeden yerine götürüp orada bakımını yapıyorum. Dediğin gibi dikkat etmek lazım. Bizim de uyku sorunumuz var sürekli uyanık. Uyuyor ama dalamiyor 2 dk gözünü açıyor bütün gün böyle. Asla yapmam dediğim herşeyi yapar oldum.Kucagimda gezdirmem kucağa alışır diyordum zıplata zıplata ninniler söyleye söyleye gezdiriyorum. Ayakta asla sallamam diyordum 2 dk kundak yapıp ayağa yastık koymadan uzmanlastim . Memede uyutmam alismasin diyordum meme ağzından çıkmasın uykuya dalsın diye. .Aslan geliyor kaplan geliyor tıp oynar gibi kıpırdamadan durma rekoru kırdım. .ama maalesef hiç biri işe yaramıyor. Poşette de uyumuyor, elektrikli ana kucağı aldım onda da uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım
Ben 2 numaralı başlığa bayağı erken geçtim de kızımın reflü maması yoğun. Onu 3 e mi geçirsem diye düşünüyorum. Oğlum 2 de gayet hızlı çekiyor.Kızlar biberonların akış hızları farklı ya ne zaman orta akışa geçtiniz birde bu biberon emziklerini değiştirmek gerekiyor mu biz hala aynı başlığı kullanıyoruz 3 ay olcak. Benim yaramaz aç ama biberonu da doğru dürüst yemiyo akışımı az ne yapsam bilemedim.
Bende geçireyim canım az geliyo onamı yapıyo anlamadımBen 2 numaralı başlığa bayağı erken geçtim de kızımın reflü maması yoğun. Onu 3 e mi geçirsem diye düşünüyorum. Oğlum 2 de gayet hızlı çekiyor.
Senin taze transfermiş. Çok şükürGeçen yıl bugün yumurtalarım toplanmıştı. 11 yumurtadan tek bi tane kalmıştı o da şu an Kucağımda ayaklarıyla oynuyoRabbimin hikmeti her şey nasip
Canım hemanjio benim yigenimde de ve bileğinde belli bı boyuta gelip kaldı öylece doğum lekesi gibi bişey demiş doktor zararı olmaz karnındaki kistler de küçülüp kaybolur inşallah benim oğlumda doğum sonrasi karaciğerde pıhtı gözüktü bir ay sonra gittiğimizde epey küçülmüş dedi doktor bebeklerde böyle durumlar olabiliyo takma kafana düzelir inşallah birde bunun tüp bebekle falan bı ilgisi yok herkesin yaşadığı problemler insan kendi başına gelince duyuyo sıkıntı etme Rabbim korur o miniklerikizlar bugun doktora gittik. kizimin boyun altinda kirmizi kan pihtisi olusmustu onu gosterdik ve hemanjio denen damar rahatsizligi varmis birden cikti ve dha da buyurmus.kulaginda et beni var biz sorun olmaz diye hic sormamistik Doktor muyane zamani fark etti. karnina ve kafasina ultrason cekmemi soyledi. Et beni olan cocuklarda beyin yada karninda sikinti olabilirmis.Ultrason sonucunda da Karninda 4 tane kist varmis hic boyle bisey duyan varmi daha 3 aylik.
Hemanjio ve kist cikti kizimda cok tedirginim tup bebek yap cocuk dogsin rahatliyim derken 3 aylik bebekte cikan rahatsizliklara bakin
Aptamil conformil canımKizlar gaz ,kabizlik,kusma yapmayan bir mama onerirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?