• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ağzı çok akıyor kakası mukuslu ( idrar enfeksiyonu geçirdi bir hafta antibiyotik şurup kullandı mukus bundan mi oldu yoksa ağzındaki salyalari yuttugundan mi anlamadım doktoru da cvp yazmadı)hatta şurup kullanırken çok emiyordu.diş zamanı iştah mi kesiliyormus 😬 ben biraz bakayım dis belirtilerine sağol canım
Bize doktor kakası yeşil olabilir mukus olabilir bunlar normal beklediğimşz şeyler hastalık değildir demişti kontrolde

Canım emzirdiğimiz için acıkıyoruz sanırım içime fil kaçmış gibi yiyorum bende annemde var sağolsun yapıyo yemekleri hamileyken daha çok dikkat ediyodum😅 65 kiloyla hamileydim 90 la doğuma girdim 71 di doğumdan sonra 71 le devam ediyorum hiç dikkat etmiyorum ama karnım kaldı
Kilomiz tipe tip aynimis cnm.
Kizlar ben cok kotu hafta geciryorum bel fitigi olmusum yataktan zor kalkip acile gittim igne vurdular. Suan krem ve parol kullanip kv belime masaj uyugulyor cagirdim mecbur cunku annem kac gundur cok yoruldu. Bebeklerime bakamadigim caresizlik cok cok kotuyumus. Artik onlari kaldirmiyorum iyilesene kadar. Sizde belinizi dikkat edin koruyun ben cogu hatayi kendim yaptim 😐

kizlar bugun doktora gittik. kizimin boyun altinda kirmizi kan pihtisi olusmustu onu gosterdik ve hemanjio denen damar rahatsizligi varmis birden cikti ve dha da buyurmus.kulaginda et beni var biz sorun olmaz diye hic sormamistik Doktor muyane zamani fark etti. karnina ve kafasina ultrason cekmemi soyledi. Et beni olan cocuklarda beyin yada karninda sikinti olabilirmis.Ultrason sonucunda da Karninda 4 tane kist varmis hic boyle bisey duyan varmi daha 3 aylik.
Hemanjio ve kist cikti kizimda cok tedirginim tup bebek yap cocuk dogsin rahatliyim derken 3 aylik bebekte cikan rahatsizliklara bakin
Canim cok gecmis olsun tedavi ne dedi

Kilomiz tipe tip aynimis cnm.
Kizlar ben cok kotu hafta geciryorum bel fitigi olmusum yataktan zor kalkip acile gittim igne vurdular. Suan krem ve parol kullanip kv belime masaj uyugulyor cagirdim mecbur cunku annem kac gundur cok yoruldu. Bebeklerime bakamadigim caresizlik cok cok kotuyumus. Artik onlari kaldirmiyorum iyilesene kadar. Sizde belinizi dikkat edin koruyun ben cogu hatayi kendim yaptim 😐
Çok geçmiş olsun canım. Bebekler söz konusu olunca kendimizden geçiyoruz ama dikkat etmemiz lazım gerçekten. İnşallah çabucak toparlarsın ♥

kizlar bugun doktora gittik. kizimin boyun altinda kirmizi kan pihtisi olusmustu onu gosterdik ve hemanjio denen damar rahatsizligi varmis birden cikti ve dha da buyurmus.kulaginda et beni var biz sorun olmaz diye hic sormamistik Doktor muyane zamani fark etti. karnina ve kafasina ultrason cekmemi soyledi. Et beni olan cocuklarda beyin yada karninda sikinti olabilirmis.Ultrason sonucunda da Karninda 4 tane kist varmis hic boyle bisey duyan varmi daha 3 aylik.
Hemanjio ve kist cikti kizimda cok tedirginim tup bebek yap cocuk dogsin rahatliyim derken 3 aylik bebekte cikan rahatsizliklara bakin
Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin 🙏

Canım brnim oğlanların birindede göbek fıtığı ve dil bağı var küçük bekliycez dedi fıtık için doktor minik bebeklere direk müdahele etmiyorlar
Çünkü geçebiliyor. Bizde de su fıtığı çıkmıştı pipisinin yanında şişlik ile belli etti. 1 aylıkken çıktı on gün sonra kayboldu diğer kontrolde yoktu mesela.

Kızlar yav şu çocuklar ne zaman yabancıyı ayırcaksa . Bu kadar kıskançlık normal mi bilmşyorum da. Önüne gelen kucağına alıyo ediyo bi başkası alınca ağladığı zamanlar geleydi iyiydi 😂😂
Birkaç aya az kaldı 😅 benim kızımda yeni yeni odadan çıktığım da ağlamalar başladı oğlumda tık yok 😂 😂

Kızlar yav şu çocuklar ne zaman yabancıyı ayırcaksa . Bu kadar kıskançlık normal mi bilmşyorum da. Önüne gelen kucağına alıyo ediyo bi başkası alınca ağladığı zamanlar geleydi iyiydi 😂😂
Benim oğlum yabancıyı biliyor canım kucagına almasına gerek kalmıyor karsıdan bi laf atsa hemen dudak büzülüp aglamaya baslıyor

Canım benim çok geçmiş olsun, içini ferah tutmaya çalış inşallah geçer ve herhangi bir müdahale gerektirmez.Bazı arkadaşların da yazdığı gibi ilk 1 sene içinde kendiliğinden düzelen durumlar olabiliyormuş inşallah sizinki de öyle olur. Allah yavrularımızı korusun, onlara bişey olmasın🙏🏻

Kızlar ben de henüz adet olmadım. Zaten polikistik overim var yıllardır adetlerim düzensizdi ben alışığım bu duruma da doğumdan sonraki ilk adet ne zaman olacak merak da etmiyor değilim 😂 doktorum ilk bir sene adet olmayabilirsin bu normal endişelenmene gerek yok demişti. Kilo konusuna gelirsek 62 ile hamile kaldım 70-71le doğuma gittim doğumdan sonra 59-60a indim ama süt olsun diye yemekten (ki hem de ne yemek hayatım boyunca sanırım midem hiç bu kadar genişlemedi ) yine kilo aldım 62 oldum inşallah daha da almam ama gece yataktan kalkıp mutfakta nutella kavanozunu kaşıklıyorum hiç tatlı yemeyen ben tatlıya düştüm resmen. Bir de 1 haftadır bel ağrısı var bebeğimi kucağıma alıp ayakta 5 dk dursam tektar koltuğa yada beşiğine koymak için eğildiğimde adeta kilitleniyor belim inşallah geçici bir durumdur.

Kızlar ben de henüz adet olmadım. Zaten polikistik overim var yıllardır adetlerim düzensizdi ben alışığım bu duruma da doğumdan sonraki ilk adet ne zaman olacak merak da etmiyor değilim 😂 doktorum ilk bir sene adet olmayabilirsin bu normal endişelenmene gerek yok demişti. Kilo konusuna gelirsek 62 ile hamile kaldım 70-71le doğuma gittim doğumdan sonra 59-60a indim ama süt olsun diye yemekten (ki hem de ne yemek hayatım boyunca sanırım midem hiç bu kadar genişlemedi ) yine kilo aldım 62 oldum inşallah daha da almam ama gece yataktan kalkıp mutfakta nutella kavanozunu kaşıklıyorum hiç tatlı yemeyen ben tatlıya düştüm resmen. Bir de 1 haftadır bel ağrısı var bebeğimi kucağıma alıp ayakta 5 dk dursam tektar koltuğa yada beşiğine koymak için eğildiğimde adeta kilitleniyor belim inşallah geçici bir durumdur.
Hiç sorma doğum yapınca kendimi dünyanın en zayıf insanı gibi görüyodum. Herkes hiç doğum yapmamış gibisin diyodu. Geri emzirmeden mi bilmşyorum Çok yiyesim geliyo. Hele de tatlı türü. Emziriyorum bahanesine sığınıp yiyorum da bol bol. Bi altı ay geçsin bakalım bi diyete başlıcam. Ama şu an kendimi şiş hissediyorum adet olmadığımızdan mı bilmem

Hiç sorma doğum yapınca kendimi dünyanın en zayıf insanı gibi görüyodum. Herkes hiç doğum yapmamış gibisin diyodu. Geri emzirmeden mi bilmşyorum Çok yiyesim geliyo. Hele de tatlı türü. Emziriyorum bahanesine sığınıp yiyorum da bol bol. Bi altı ay geçsin bakalım bi diyete başlıcam. Ama şu an kendimi şiş hissediyorum adet olmadığımızdan mı bilmem
Ben de doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun altına düşünce bi şımarmıştım itiraf edeyim 😂😂kucağımda bebekle eski kıyafetlerimin bol gelmesi ruhumu okşuyordu ama kısa sürdü. Böyle yemeye devam edersem de sonumu hiç iyi görmüyorum. 😬

Sanırım ben adet oldum salı günü başlamıştı birgün devam etmedi sonra tekrar devam ediyor bende polikistiğim belki doğumdan sonra düzelir umut dünyası işte😛

Back