• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ağzı çok akıyor kakası mukuslu ( idrar enfeksiyonu geçirdi bir hafta antibiyotik şurup kullandı mukus bundan mi oldu yoksa ağzındaki salyalari yuttugundan mi anlamadım doktoru da cvp yazmadı)hatta şurup kullanırken çok emiyordu.diş zamanı iştah mi kesiliyormus 😬 ben biraz bakayım dis belirtilerine sağol canım
Canim o mukus bizdede var bir aydr alerji testide yptrdik gaitada yptrdk 3 farkli dktora gittik hepsi gecici bir durum dedi

kizlar bugun doktora gittik. kizimin boyun altinda kirmizi kan pihtisi olusmustu onu gosterdik ve hemanjio denen damar rahatsizligi varmis birden cikti ve dha da buyurmus.kulaginda et beni var biz sorun olmaz diye hic sormamistik Doktor muyane zamani fark etti. karnina ve kafasina ultrason cekmemi soyledi. Et beni olan cocuklarda beyin yada karninda sikinti olabilirmis.Ultrason sonucunda da Karninda 4 tane kist varmis hic boyle bisey duyan varmi daha 3 aylik.
Hemanjio ve kist cikti kizimda cok tedirginim tup bebek yap cocuk dogsin rahatliyim derken 3 aylik bebekte cikan rahatsizliklara bakin

kizlar bugun doktora gittik. kizimin boyun altinda kirmizi kan pihtisi olusmustu onu gosterdik ve hemanjio denen damar rahatsizligi varmis birden cikti ve dha da buyurmus.kulaginda et beni var biz sorun olmaz diye hic sormamistik Doktor muyane zamani fark etti. karnina ve kafasina ultrason cekmemi soyledi. Et beni olan cocuklarda beyin yada karninda sikinti olabilirmis.Ultrason sonucunda da Karninda 4 tane kist varmis hic boyle bisey duyan varmi daha 3 aylik.
Hemanjio ve kist cikti kizimda cok tedirginim tup bebek yap cocuk dogsin rahatliyim derken 3 aylik bebekte cikan rahatsizliklara bakin
Geçmiş olsun Rabbim dermanı olmayan dertler vermesin inşallah 🙏🏻 tedavi için ne dedi doktor

Kızlar bende 3. Adetimi oldum. Öncesinden daha düzenli hale geldi hayret. Kilo durumu ne siz sorun ne ben söyleyeyim. 62 ile hamile kaldım 72 ile doğuma gittim doğumdan sonra 64 e kadar düştüm şuan 69 um 🤭 midem genişledi resmen azıcık yiyen ben doymuyorum artık ve yiyorum inşallah cok almadan vermeye başlarız

Ek gıda alım zamanına kadar böyle devam ederim muhtemelen.İlk 6 aydan sonra ben de başlarım önce mide mi kucultmeye çalışırım sonra ekmek hamur işi keserek devam.sivi tüketimi benimde fena sayılmaz ama yedikçe sıvı napsin 🤣

Aynen bende böyle düşünüyorum. Kışa kaynanam kalmaya gelir ozaman yürüyüş yapacam inşa. Çocukları ona bırakıp 😁

Hiç duymadım inşallah ciddi birsey değildir. Rabbim şifa versin cnm

Aynen yaa bide senin iki tane bebiş en azından kızın biraz daha toparlams olur beklemen iyidir bende iyi bi doktor araştırıp yaptrsam iyi olcak
Kızım bayağı topladı teyzesi abisi ile kilo olarak fark var ama o da ayının bebişlerini geçti. Kilo boy olarak. Öyle bir tatlı oldu ki birazcık daha yanakları falan oldumu lokum gibi olacak fıstığım 🤗🤗

Kızlar bende 3. Adetimi oldum. Öncesinden daha düzenli hale geldi hayret. Kilo durumu ne siz sorun ne ben söyleyeyim. 62 ile hamile kaldım 72 ile doğuma gittim doğumdan sonra 64 e kadar düştüm şuan 69 um 🤭 midem genişledi resmen azıcık yiyen ben doymuyorum artık ve yiyorum inşallah cok almadan vermeye başlarız
Aslında gece sık uyanmakta etkili. Ben sabah çok acıkıyorum gece uyu uyan memesi maması altı üstü derken uyanık kalınca acıkıyorum. Ben kardeşim tarafından diyete sokulacam sütün bitince yanıma gel seni bir ayda tığ gibi edeceğim dedi 😂😂😂 kendi zayıfladı gerçekten de bir ayda bu arada kardeşim erkek her zaman benden bakımlı ve özenli olmuştur 😂😂😂ona güvenerek daha bi yiyer oldum. Bende 6. Ayı bekliyorum

Bende duymadım canım. İyi düşün iyi olsun. 1 yaşına kadar geçer inşallah. Kalp delikliği için bile doktorlar 1 yaşına kadar kapanır diyorlar.

Kuzum kist için ne dedi doktor konuştunuz mu hemanjio neymiş tedavisi falan yokmu

Canım emzirdiğimiz için acıkıyoruz sanırım içime fil kaçmış gibi yiyorum bende annemde var sağolsun yapıyo yemekleri hamileyken daha çok dikkat ediyodum😅 65 kiloyla hamileydim 90 la doğuma girdim 71 di doğumdan sonra 71 le devam ediyorum hiç dikkat etmiyorum ama karnım kaldı

Kuzum kist için ne dedi doktor konuştunuz mu hemanjio neymiş tedavisi falan yokmu
Takip edicez kist dha fazla buyurse o zman mudahele gerektirir dedi. Hemanjio damar rahatsiziligiimis dogustan gelen.ilk bsta kizimin boyunun altu hafif morardi sonra kirmiziya dondu dha fazla yayilarak.

Eklentiler

• Screenshot_20201015-000041.jpg
    Screenshot_20201015-000041.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar biriniz bana bakkal emziği sormuştu ama hatırlayamadım kimdi eşim annemlerin oradaki markette görmüş daha bu hafta gidebildik söyledikleri emzik wee nin emziğiymiş 10 liraya bulamazsanız göndereyim

Back