Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Cabuk toparlar ıns canım yaa ates en zoru ishal oldu mu senin bebişde rotadan sonra

Benimki aliyor canim cani isteyince philips avent almistim

Ne demek canım çok sevindim inşallah zamanla yeerde oyun oynarken bir anda uyuklamis buluruz bebisleri ben de bu işe kalkismadan önce benim bebeğim hayatta kende kendine uyumaz diyordum ama uyumayı biliyormuş sıpa bizi uğraştırıyor. Ben bu güne kadar gündüzleri dandini ninnisini okuduğum an mayisiyore. Ama ninni okumaktan ses tellerim kısıldı okulda ders anlatırken bu kadar zorlamamistim.sesimi. glya ne güzel benimki gece çok uykusu geliyor ve o uyku onda stres yapıyor galiba uyuyamadikca da çıldırıyor gece hala başarılı olamadım bir kaç kere ninni okudum mayışır gibi oldu ama yok uyumadı. Babası omuzuna alıp iki gezdiriyor öyle uyuyor suanlik

Ya benimki emziğini düşürünce baş parmağıni ağzına sokup emiyor emzik niyetine uyumaya çalışıyor sizinki de öyle mi

Ya cidden ben de 9 Ekim'de gideceğim bizi sıkıntılı gün bekliyor desene eyvah

Benimki bütün elini sokmaya calısıyor sonra da kendını uyandırıyor o yüzden hala yarım kundakla yatıyor gecelerı
Benimki doğduğundan beri ellerini battaniye içine sokmak mümkün olmadı sinirleniyor. O eller kollar illa dışarıda olacak.

Kızlar benim kız yemiyor beni deli ediyor doğduğunda biberona hop diye atlayan kızım artık zorla yediriyorum. Nedense pek kilo da alamıyor ayda hep 800 gram aldi. Çok yediği zamanlarda da az yediği zamanlarda da ama şuan yerken bir anda biberonu bırakıp ağlamaya başlıyor

Canım meme reddi gibi biberon reddide olabilir dedi dün doktor kendileri ne zaman ne kadar yemek isterse o kadar yerlermiş küçük patronlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…