- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.801
Cabuk toparlar ıns canım yaa ates en zoru4. Ay asini yaptırdık.En zor geçen asi bu oldu bizim için.Ates yaptı 39 olmadan doktor şurup icirtmiyor.ilk gün akşamı atesten uyumakta güçlük çekti.ikinci gün çok huysuz mızmız oldu ne kucakta durmak istiyor ne yatmak.cok şükür bugün kendini toparladı.yarin doktor kontrolü var rotanın 2 dozunu yapacaklar.
Veya yer tarif edersen ulaşmaya calısayım benAnnemler geçen gün 10 liraya bulmuş markette ben vermem diye almamışlar
Yok canım benim kızım zor. Oğlum pamuk gibi yiyor içiyor uyuyor her şeyi kolay. Kızımın yemesi ayrı sıkıntı uykusu ayrıPardon çok kolay olacaktıbenim zor bebişler kafama kazındığı için
marketlerde satılıyo canım bizim oradaki standart bşr markette görmüşlerVeya yer tarif edersen ulaşmaya calısayım ben
Ben hiç çıkmıyorum canım eşim gidince fotoğrafını atsın bana sana gönderiyim dediğin gibiyse kargolarım tabi nolacakCiddi misin yaaa bana kargolayabilirsen ne kadar dua ederim yaaa ☺ İşe başlayacağım o da yanımda gelecek emzik tutsa cok rahat edicem
Cok sukur duzeldi canim senin bebis nasilBizde de aynı oldu canım. Normalde 2-3 günde bir yapardı aşı günü ve ertesi gün günde 3-4 kere yaptı. Bugun yapmadı daha.
Sarı yuvarlak uçlu bişimiş canım cok memnun olurum valla yaBen hiç çıkmıyorum canım eşim gidince fotoğrafını atsın bana sana gönderiyim dediğin gibiyse kargolarım tabi nolacak
İyi şükür canım menenjiti yaptıracak mısın canımCok sukur duzeldi canim senin bebis nasil
Benimki aliyor canim cani isteyinceEmzik alıyor mu bebişleriniz? Avent ultra air almıstım tutmadı tutmayınca damaklı aldım onu da tutmadı. Ne yapsamda tuttursam bilemedim yaa bibs tarzı almadım bi tutcagını bilsem alayım ama ucuz bişi de değil ki
Yok canim benim doktorum onermedi yaptirmiycam sen yptrcakmisin?İyi şükür canım menenjiti yaptıracak mısın canım
Ben de düşünüyorum ama belki 5 ayı beklerim. Nette baktım sadece mama yiyenler erken başlatabilir doktor.Ben 4.aydan itibaren az az taddirmayi dusunuyorim.
Ne demek canım çok sevindim inşallah zamanla yeerde oyun oynarken bir anda uyuklamis buluruz bebisleriBizde de olay tam tersi gece uyku problemi yokmaşallah diyeyim de bugün kızıma senden cesaret ile ayaktan park yatağa transfer edeyim dedim ve ettim üçüncü uyku ayakta sallama yerine park yatağında salladım uyudu. Dediğin gibi yaptım önce masaj yaptım eee eşliğinde gevşedi sonra meme verdim iyice saldı sonra park yatağa koydum 2.5 saat uyudu. İki defa da yarım saatlik uyku yaptı. Üstüne gideceğim ayaklarım kırıldı zamanla sallama da bitecek önce yatağa alıştıram. İyi oldu yazdığın canım
Ya benimki emziğini düşürünce baş parmağıni ağzına sokup emiyor emzik niyetine uyumaya çalışıyor sizinki de öyle miEn gec 8 de yatmış olurAngelnursee canım. 1-2 arası kalkar bir de saat 3-4 de 6-7 de uyanma saatimiz. 1-1.5 saat oynuyor sonra tekrar yatıyor yarım saat 1 saat arası. O uyuyunca bende uyuyorum tekrar kalkınca gün baslıyor bızım evde kundaksız yatmıyor benim ki hala Ellerıyle kendını uyandırıyor dıye kundak yaptım sımdı de kundaksız yatırsam elını emıyor mecburen yıne kundak yapıyorum. Ne zaman bırakırız hiç bilmiyorum
Benimki bütün elini sokmaya calısıyor sonra da kendını uyandırıyorYa benimki emziğini düşürünce baş parmağıni ağzına sokup emiyor emzik niyetine uyumaya çalışıyor sizinki de öyle mi
Ya cidden ben de 9 Ekim'de gideceğim bizi sıkıntılı gün bekliyor desene eyvah4. Ay asini yaptırdık.En zor geçen asi bu oldu bizim için.Ates yaptı 39 olmadan doktor şurup icirtmiyor.ilk gün akşamı atesten uyumakta güçlük çekti.ikinci gün çok huysuz mızmız oldu ne kucakta durmak istiyor ne yatmak.cok şükür bugün kendini toparladı.yarin doktor kontrolü var rotanın 2 dozunu yapacaklar.
İki doktorumuz var biri öneriyor diğeri önermiyor. Ben yaptırma taraftarıyım ama eşim değil. Kaldık öyleceYok canim benim doktorum onermedi yaptirmiycam sen yptrcakmisin?
Benimki doğduğundan beri ellerini battaniye içine sokmak mümkün olmadı sinirleniyor. O eller kollar illa dışarıda olacak.Benimki bütün elini sokmaya calısıyor sonra da kendını uyandırıyoro yüzden hala yarım kundakla yatıyor gecelerı
Benımki de aynıBenimki doğduğundan beri ellerini battaniye içine sokmak mümkün olmadı sinirleniyor. O eller kollar illa dışarıda olacak.
Canım meme reddi gibi biberon reddide olabilir dedi dün doktor kendileri ne zaman ne kadar yemek isterse o kadar yerlermiş küçük patronlarKızlar benim kız yemiyor beni deli ediyor doğduğunda biberona hop diye atlayan kızım artık zorla yediriyorum.Nedense pek kilo da alamıyor ayda hep 800 gram aldi. Çok yediği zamanlarda da az yediği zamanlarda da ama şuan yerken bir anda biberonu bırakıp ağlamaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?