- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.781
Canim bende en gec 8 de yatiriyorum ama 2 saate bir emmeye kalkiyor bende cokmu kisa diye dusunuyorumEn gec 8 de yatmış olurAngelnursee canım. 1-2 arası kalkar bir de saat 3-4 de 6-7 de uyanma saatimiz. 1-1.5 saat oynuyor sonra tekrar yatıyor yarım saat 1 saat arası. O uyuyunca bende uyuyorum tekrar kalkınca gün baslıyor bızım evde kundaksız yatmıyor benim ki hala Ellerıyle kendını uyandırıyor dıye kundak yaptım sımdı de kundaksız yatırsam elını emıyor mecburen yıne kundak yapıyorum. Ne zaman bırakırız hiç bilmiyorum
Ben farketmedim canım öyle bişey henüz 11gibi yapıldı aşı 1 kere yaptılar sonrasında ama diğer aşıların huzursuzluğu varBende bugun rota asisini yaptim bebise ama acayip ishal oldu kizlar sizde ne gibi yan etkileri oldu
2.aydami yptrdin canimBen farketmedim canım öyle bişey henüz 11gibi yapıldı aşı 1 kere yaptılar sonrasında ama diğer aşıların huzursuzluğu var
Bizde de aynı oldu canım. Normalde 2-3 günde bir yapardı aşı günü ve ertesi gün günde 3-4 kere yaptı. Bugun yapmadı daha.Bende bugun rota asisini yaptim bebise ama acayip ishal oldu kizlar sizde ne gibi yan etkileri oldu
Aynen canım 2. Ay aşılarıyla yaptırdık 3 doz olandan 2 4 6. Aylarda yapılacak2.aydami yptrdin canim
Ay ben aldım bibs de yok sadece açken tutuyorlar onuda çocukların açlık testi oldu emzikler açken emzik alıyolar toklarsa öğürüyolar resmen. Doktora dedim bakkal emziği alın dediEmzik alıyor mu bebişleriniz? Avent ultra air almıstım tutmadı tutmayınca damaklı aldım onu da tutmadı. Ne yapsamda tuttursam bilemedim yaa bibs tarzı almadım bi tutcagını bilsem alayım ama ucuz bişi de değil ki
Ben onu sormadım meningokok demi o dediğin aşı hemşireye sordum çok çeşidi var 3 5 7 de yapılıyor dedi 3. Ay kontrolünde sorayımMenenjit aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar yaptıracak mısınız?
Bir doktorumuz yaptır diyor diğeri yaptırmayın diyor karar veremedık
Bulamadım ki bakkal emziğiAy ben aldım bibs de yok sadece açken tutuyorlar onuda çocukların açlık testi oldu emzikler açken emzik alıyolar toklarsa öğürüyolar resmen. Doktora dedim bakkal emziği alın dedi
Evet canım. Yaptır dıyen doktorum 7. Ayda başlatıyor. Yaptırma diyen de için rahat etmez illa yaptırcam dıyorsan 1 yasından sonra 2 doz olarak yaparız dedi. Cok kafa karıştırıyorlar ya. Bizimle de paylaşırsın canım bakalım senin doktor ne diyecekBen onu sormadım meningokok demi o dediğin aşı hemşireye sordum çok çeşidi var 3 5 7 de yapılıyor dedi 3. Ay kontrolünde sorayım
Tamam canım 24 Ekim sonraki randevu sorar bilgi veririmEvet canım. Yaptır dıyen doktorum 7. Ayda başlatıyor. Yaptırma diyen de için rahat etmez illa yaptırcam dıyorsan 1 yasından sonra 2 doz olarak yaparız dedi. Cok kafa karıştırıyorlar ya. Bizimle de paylaşırsın canım bakalım senin doktor ne diyecek
Annemler geçen gün 10 liraya bulmuş markette ben vermem diye almamışlarBulamadım ki bakkal emziğiKaç gündür arıyorum nerede bulunur ki?
Yaptırdım 3.ayda.asi takviminde olan boşluklara o aşıyı yerlestirmisler bizde 3. Ay 5.ay sanırım birde 15.Bu B tipi olan.3.ayda iki farklı doktora gittim ilk gittiğim aşının ne kadar erken başlanırsa koruması o kadar erken başlamış olur dedi. Düşünun karar verin diye yolladı bizi sonra o yoğun olduğundan randevu sıkıntısı oldu 2 gün sonra başka doktora gittik oda asi o ayda olmalı dedi yazarak koruma oranlarını vs anlatti.diğer aylarda A tipi olanı var iki asida ağır olduğundan aynı aylarda olmaması tercih ediliyor.Dunyada A tipi yaygın Türkiye de B tipi yayginmis.B 3 doz A iki doZ şeklinde alınıyor.tabi yaş ilerledikçe asi sayısı azaliyormus.Ama yine de tercih sizin benim arkadaşım 1. Yaşından sonra yaptırmaya karar vermişti.Menenjit aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar yaptıracak mısınız?
Bir doktorumuz yaptır diyor diğeri yaptırmayın diyor karar veremedık
Sağol canım. Çabuk iyileştiler şükür, biri neredeyse hiç ağrı sızı çekmedi sanki, diğeri yavrum çok inledi sızlandı, muhtemelen gaz sancısı yüzünden ıkınması acısını artırdı. Ama iki günde unuttuk sünneti, 36 günlüklerdi, erken olmanın avantajı belki de.Thistle canım sünnetiniz hayırlı olsun. Nasıl oldu minnoşlar, kaç günde iyileştiler? Geçen kontrolde doktorumuz bize de erken sünneti tavsiye etti pipisinin ucu biraz darmış. İdrar yolu enfeksiyonu yapabilir 3. ayda sünnet düşünün dedi. Ben hep düşünüyorum da aslında korktuğumdan yaptıramamıştım
Ciddi misin yaaa bana kargolayabilirsen ne kadar dua ederim yaaaAnnemler geçen gün 10 liraya bulmuş markette ben vermem diye almamışlar
Fiyatları nasıldı canımYaptırdım 3.ayda.asi takviminde olan boşluklara o aşıyı yerlestirmisler bizde 3. Ay 5.ay sanırım birde 15.Bu B tipi olan.3.ayda iki farklı doktora gittim ilk gittiğim aşının ne kadar erken başlanırsa koruması o kadar erken başlamış olur dedi. Düşünun karar verin diye yolladı bizi sonra o yoğun olduğundan randevu sıkıntısı oldu 2 gün sonra başka doktora gittik oda asi o ayda olmalı dedi yazarak koruma oranlarını vs anlatti.diğer aylarda A tipi olanı var iki asida ağır olduğundan aynı aylarda olmaması tercih ediliyor.Dunyada A tipi yaygın Türkiye de B tipi yayginmis.B 3 doz A iki doZ şeklinde alınıyor.tabi yaş ilerledikçe asi sayısı azaliyormus.Ama yine de tercih sizin benim arkadaşım 1. Yaşından sonra yaptırmaya karar vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?