• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

4. Ay asini yaptırdık.En zor geçen asi bu oldu bizim için.Ates yaptı 39 olmadan doktor şurup icirtmiyor.ilk gün akşamı atesten uyumakta güçlük çekti.ikinci gün çok huysuz mızmız oldu ne kucakta durmak istiyor ne yatmak.cok şükür bugün kendini toparladı.yarin doktor kontrolü var rotanın 2 dozunu yapacaklar.
Cabuk toparlar ıns canım yaa ates en zoru 😔 ishal oldu mu senin bebişde rotadan sonra

Emzik alıyor mu bebişleriniz? Avent ultra air almıstım tutmadı tutmayınca damaklı aldım onu da tutmadı. Ne yapsamda tuttursam bilemedim yaa bibs tarzı almadım bi tutcagını bilsem alayım ama ucuz bişi de değil ki
Benimki aliyor canim cani isteyince :-) :-) philips avent almistim

Bizde de olay tam tersi gece uyku problemi yok 😂 😂 😂 maşallah diyeyim de 😂 bugün kızıma senden cesaret ile ayaktan park yatağa transfer edeyim dedim ve ettim üçüncü uyku ayakta sallama yerine park yatağında salladım uyudu. Dediğin gibi yaptım önce masaj yaptım eee eşliğinde 😅 gevşedi sonra meme verdim iyice saldı sonra park yatağa koydum 2.5 saat uyudu. İki defa da yarım saatlik uyku yaptı. Üstüne gideceğim ayaklarım kırıldı 😅😅 zamanla sallama da bitecek önce yatağa alıştıram. İyi oldu yazdığın canım 🙏
Ne demek canım çok sevindim inşallah zamanla yeerde oyun oynarken bir anda uyuklamis buluruz bebisleri🥰 ben de bu işe kalkismadan önce benim bebeğim hayatta kende kendine uyumaz diyordum ama uyumayı biliyormuş sıpa bizi uğraştırıyor. Ben bu güne kadar gündüzleri dandini ninnisini okuduğum an mayisiyore. Ama ninni okumaktan ses tellerim kısıldı 🤣🤣 okulda ders anlatırken bu kadar zorlamamistim.sesimi. 🤣 glya ne güzel benimki gece çok uykusu geliyor ve o uyku onda stres yapıyor galiba uyuyamadikca da çıldırıyor 🤣 gece hala başarılı olamadım bir kaç kere ninni okudum mayışır gibi oldu ama yok uyumadı. Babası omuzuna alıp iki gezdiriyor öyle uyuyor suanlik

En gec 8 de yatmış olur Angelnursee Angelnursee canım. 1-2 arası kalkar bir de saat 3-4 de 6-7 de uyanma saatimiz. 1-1.5 saat oynuyor sonra tekrar yatıyor yarım saat 1 saat arası. O uyuyunca bende uyuyorum tekrar kalkınca gün baslıyor bızım evde 🤗 kundaksız yatmıyor benim ki hala 🤦🏼‍♀️ Ellerıyle kendını uyandırıyor dıye kundak yaptım sımdı de kundaksız yatırsam elını emıyor mecburen yıne kundak yapıyorum. Ne zaman bırakırız hiç bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Ya benimki emziğini düşürünce baş parmağıni ağzına sokup emiyor emzik niyetine uyumaya çalışıyor sizinki de öyle mi 🤣

4. Ay asini yaptırdık.En zor geçen asi bu oldu bizim için.Ates yaptı 39 olmadan doktor şurup icirtmiyor.ilk gün akşamı atesten uyumakta güçlük çekti.ikinci gün çok huysuz mızmız oldu ne kucakta durmak istiyor ne yatmak.cok şükür bugün kendini toparladı.yarin doktor kontrolü var rotanın 2 dozunu yapacaklar.
Ya cidden ben de 9 Ekim'de gideceğim bizi sıkıntılı gün bekliyor desene eyvah 😱

Kızlar benim kız yemiyor beni deli ediyor doğduğunda biberona hop diye atlayan kızım artık zorla yediriyorum. 😔😔😔 Nedense pek kilo da alamıyor ayda hep 800 gram aldi. Çok yediği zamanlarda da az yediği zamanlarda da ama şuan yerken bir anda biberonu bırakıp ağlamaya başlıyor

Kızlar benim kız yemiyor beni deli ediyor doğduğunda biberona hop diye atlayan kızım artık zorla yediriyorum. 😔😔😔 Nedense pek kilo da alamıyor ayda hep 800 gram aldi. Çok yediği zamanlarda da az yediği zamanlarda da ama şuan yerken bir anda biberonu bırakıp ağlamaya başlıyor
Canım meme reddi gibi biberon reddide olabilir dedi dün doktor kendileri ne zaman ne kadar yemek isterse o kadar yerlermiş küçük patronlar 🤭

Back