• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bizde bugün 2. Ay aşımızı kalça ultsonumuzu ve muayenemizi olduk çok şükür herşey yolunda herzaman sağlıklı olsun miniklerimiz 🥰 ilk aşılarda baya ağladılar sonra hemşire ağızlarına rota aşısını sıkınca yalana yalana sustu ikiside şapşallar tadı güzelmiş sanırım😅 bebişlerin biri 5660 biri 5830 kilo alımımız iyi mamayıda azaltırsak süper olacak

En gec 8 de yatmış olur Angelnursee Angelnursee canım. 1-2 arası kalkar bir de saat 3-4 de 6-7 de uyanma saatimiz. 1-1.5 saat oynuyor sonra tekrar yatıyor yarım saat 1 saat arası. O uyuyunca bende uyuyorum tekrar kalkınca gün baslıyor bızım evde 🤗 kundaksız yatmıyor benim ki hala 🤦🏼‍♀️ Ellerıyle kendını uyandırıyor dıye kundak yaptım sımdı de kundaksız yatırsam elını emıyor mecburen yıne kundak yapıyorum. Ne zaman bırakırız hiç bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Canim bende en gec 8 de yatiriyorum ama 2 saate bir emmeye kalkiyor bende cokmu kisa diye dusunuyorum

Menenjit aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar yaptıracak mısınız?
Bir doktorumuz yaptır diyor diğeri yaptırmayın diyor karar veremedık

Emzik alıyor mu bebişleriniz? Avent ultra air almıstım tutmadı tutmayınca damaklı aldım onu da tutmadı. Ne yapsamda tuttursam bilemedim yaa bibs tarzı almadım bi tutcagını bilsem alayım ama ucuz bişi de değil ki

Emzik alıyor mu bebişleriniz? Avent ultra air almıstım tutmadı tutmayınca damaklı aldım onu da tutmadı. Ne yapsamda tuttursam bilemedim yaa bibs tarzı almadım bi tutcagını bilsem alayım ama ucuz bişi de değil ki
Ay ben aldım bibs de yok sadece açken tutuyorlar onuda çocukların açlık testi oldu emzikler açken emzik alıyolar toklarsa öğürüyolar resmen. Doktora dedim bakkal emziği alın dedi😅

Ben onu sormadım meningokok demi o dediğin aşı hemşireye sordum çok çeşidi var 3 5 7 de yapılıyor dedi 3. Ay kontrolünde sorayım

Ben onu sormadım meningokok demi o dediğin aşı hemşireye sordum çok çeşidi var 3 5 7 de yapılıyor dedi 3. Ay kontrolünde sorayım
Evet canım. Yaptır dıyen doktorum 7. Ayda başlatıyor. Yaptırma diyen de için rahat etmez illa yaptırcam dıyorsan 1 yasından sonra 2 doz olarak yaparız dedi. Cok kafa karıştırıyorlar ya. Bizimle de paylaşırsın canım bakalım senin doktor ne diyecek

Evet canım. Yaptır dıyen doktorum 7. Ayda başlatıyor. Yaptırma diyen de için rahat etmez illa yaptırcam dıyorsan 1 yasından sonra 2 doz olarak yaparız dedi. Cok kafa karıştırıyorlar ya. Bizimle de paylaşırsın canım bakalım senin doktor ne diyecek
Tamam canım 24 Ekim sonraki randevu sorar bilgi veririm🤗

Yaptırdım 3.ayda.asi takviminde olan boşluklara o aşıyı yerlestirmisler bizde 3. Ay 5.ay sanırım birde 15.Bu B tipi olan.3.ayda iki farklı doktora gittim ilk gittiğim aşının ne kadar erken başlanırsa koruması o kadar erken başlamış olur dedi. Düşünun karar verin diye yolladı bizi sonra o yoğun olduğundan randevu sıkıntısı oldu 2 gün sonra başka doktora gittik oda asi o ayda olmalı dedi yazarak koruma oranlarını vs anlatti.diğer aylarda A tipi olanı var iki asida ağır olduğundan aynı aylarda olmaması tercih ediliyor.Dunyada A tipi yaygın Türkiye de B tipi yayginmis.B 3 doz A iki doZ şeklinde alınıyor.tabi yaş ilerledikçe asi sayısı azaliyormus.Ama yine de tercih sizin benim arkadaşım 1. Yaşından sonra yaptırmaya karar vermişti.

4. Ay asini yaptırdık.En zor geçen asi bu oldu bizim için.Ates yaptı 39 olmadan doktor şurup icirtmiyor.ilk gün akşamı atesten uyumakta güçlük çekti.ikinci gün çok huysuz mızmız oldu ne kucakta durmak istiyor ne yatmak.cok şükür bugün kendini toparladı.yarin doktor kontrolü var rotanın 2 dozunu yapacaklar.

Thistle Thistle canım sünnetiniz hayırlı olsun. Nasıl oldu minnoşlar, kaç günde iyileştiler? Geçen kontrolde doktorumuz bize de erken sünneti tavsiye etti pipisinin ucu biraz darmış. İdrar yolu enfeksiyonu yapabilir 3. ayda sünnet düşünün dedi. Ben hep düşünüyorum da aslında korktuğumdan yaptıramamıştım🙂
Sağol canım. Çabuk iyileştiler şükür, biri neredeyse hiç ağrı sızı çekmedi sanki, diğeri yavrum çok inledi sızlandı, muhtemelen gaz sancısı yüzünden ıkınması acısını artırdı. Ama iki günde unuttuk sünneti, 36 günlüklerdi, erken olmanın avantajı belki de.

Ancak gündüz uykuları kuşa döndü sanki sünnetten sonra. Zamanlaması tesadüf mü yoksa sünnetle alakalı mı emin değilim. Gündüz sürekli uyutmakla uğraşıyorum bir haftadır. Yarım saatte uyanıyorlar. Geceleri uyku sorunumuz kısmen vardı zaten - gece uyandıklarında uykuya dalmaları bazen saatler sürüyor, uyanmadan besleme yöntemini deniyorum şimdi. Bunun dışında bi sıkıntı olmadı, ki dediğim gibi bu konu da sünnetle alakalı olmayabilir. Hatta bi çocuğum biraz rahatladı sanki, seninkinin de idrar yolu sıkıntısı varmış iyi gelir muhtemelen.

Yaptırdım 3.ayda.asi takviminde olan boşluklara o aşıyı yerlestirmisler bizde 3. Ay 5.ay sanırım birde 15.Bu B tipi olan.3.ayda iki farklı doktora gittim ilk gittiğim aşının ne kadar erken başlanırsa koruması o kadar erken başlamış olur dedi. Düşünun karar verin diye yolladı bizi sonra o yoğun olduğundan randevu sıkıntısı oldu 2 gün sonra başka doktora gittik oda asi o ayda olmalı dedi yazarak koruma oranlarını vs anlatti.diğer aylarda A tipi olanı var iki asida ağır olduğundan aynı aylarda olmaması tercih ediliyor.Dunyada A tipi yaygın Türkiye de B tipi yayginmis.B 3 doz A iki doZ şeklinde alınıyor.tabi yaş ilerledikçe asi sayısı azaliyormus.Ama yine de tercih sizin benim arkadaşım 1. Yaşından sonra yaptırmaya karar vermişti.
Fiyatları nasıldı canım

Back