• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende ondan alacağım. Şıngıraklı oyuncakları var ve çok seviyorlar. İkisinin de eline veriyorum kızım eline alınca sallıyor çok hoşuma gidiyor. Bugün de inanamadım bana göre çok büyük bir şey yaptı oyuncağını bir elinden diğer eline aldı. Çok mutlu oldum. Oğlum o kadar ilgili değil o daha çok hoppa edilmeyi seviyor 😂😂 kızım park yatağındaki dönenceleriyle de eğlenmeyi seviyor. Yıldızları takip ediyor anneanneleri alacak Halımızı birkaç güne. İkiside ayaklarını hareket ettirmeyi seviyor.
Ayy maasallah canim benim oglan anakucagindaki donenceleri cok seviyodu iki haftada skldi yenilerini alcam :-) :-)

Oyun halısı kullanmıştım büyük oğluma eh işte belli bir aydan sonra çok kullanışlı değil ilgisini de çekmiyordu, ozaman vtech den 3in1 aldım şimdi küçük oğluma kurdum çok memnunum. Oyun halısıni kullanmayı düşünmüyorum tekrar. Tek oyuncak ama uzun süre kademeli olarak kullanılan şeylere yönelmeni tavsiye ediyorum. Masraf da olmaz🙂

Eki Görüntüle 2696007
Vtech i bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum canım ☺️ Bu da çok güzelmiş 😇 1numaralı pozisyonda oyun halısı gibi zaten yukardan sallanan oyuncaklar ilk aylarda ilgisini çekmek için yeterli olabilir. 👍👍

Canım ben de prego, fisherprice ve bondigoyu görmüştüm ebebekte ama kararsız kalmıştım hangisi daha iyi olur diye☺ Ben pregoya bakayım o zaman çok sağol ☺
Benim minikler baya eğlenmeye başladı çıkan seslere çok gülüyorlar. Bide ebebekte winfun marka peluş çıngırak vardı hışırtılı pusete takılan onuda sevdiler. Birde zeka kartları var siyah beyaz onada çok güzel tepki veriyorlar. Ben kartları doğduklarından beri uyanınca görecekleri yere koyuyorum çok sallamıyorlar ama izliyolardı şimdi baya bakıp ses çıkarıyolar

Piyanolu olanlar çok güzel görünüyor, bugün ilk defa çıngırak aldım yavrum korktu sesinden ☺ sesli şeyler için henüz erken bir dönemdeyiz anlaşılan ama ilerleyen aylarda piyano çok ilgisini çeker diye düşünüyorum ☺
Kendisi vurunca ses çıktığını anladıklarında tepkileri farklılaşıyor😅zamanla alışır ilk önce 2 3 dk zor durdular sonra sonra arttık şimdi 15 20dk eğleniyoruz 🥰 hadi parka gidelim deyip götürüyorum bizimkileri

Uyku konusunda hala bir düzenimiz yok bizim bi süre saatleri iyiydi tekrar bozuldu ama kundak kesinlikle işe yarıyor beşiğe koyulunca uyanan bebeğim normalde kendi hareketinden geri uykuya dalamazdı şimdi çoğu zaman amigurumi kuzusuyla konuşarak uyuyor🤗 tabi arada uyumuyor ama olsun😅 diğer bebeğim çok hareketli zaten onu doğduğundan beri müslinle kundaklıyorduk ama sürekli el kol çıkıyordu bi yerdrn hazır kundak bu işide çözdü uyku süresi uzadı 🥰

En gec 8 de yatmış olur Angelnursee Angelnursee canım. 1-2 arası kalkar bir de saat 3-4 de 6-7 de uyanma saatimiz. 1-1.5 saat oynuyor sonra tekrar yatıyor yarım saat 1 saat arası. O uyuyunca bende uyuyorum tekrar kalkınca gün baslıyor bızım evde 🤗 kundaksız yatmıyor benim ki hala 🤦🏼‍♀️ Ellerıyle kendını uyandırıyor dıye kundak yaptım sımdı de kundaksız yatırsam elını emıyor mecburen yıne kundak yapıyorum. Ne zaman bırakırız hiç bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

En gec 8 de yatmış olur Angelnursee Angelnursee canım. 1-2 arası kalkar bir de saat 3-4 de 6-7 de uyanma saatimiz. 1-1.5 saat oynuyor sonra tekrar yatıyor yarım saat 1 saat arası. O uyuyunca bende uyuyorum tekrar kalkınca gün baslıyor bızım evde 🤗 kundaksız yatmıyor benim ki hala 🤦🏼‍♀️ Ellerıyle kendını uyandırıyor dıye kundak yaptım sımdı de kundaksız yatırsam elını emıyor mecburen yıne kundak yapıyorum. Ne zaman bırakırız hiç bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Elini emmesi normalmiş 2. Aydan sonra salyası olabilirmiş 🤗

Back