- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.821
Bu doktorlarda ortak bir, yerde bulusamiyorlar, yaİki doktorumuz var biri öneriyor diğeri önermiyor. Ben yaptırma taraftarıyım ama eşim değil. Kaldık öylece
Bu aylar da meme reddi olabilirmiş canım iyice acıksın zorlama bak bakalım o zaman emicek mi? Veya uykusunda dene emzirmeyiKizlar cok moralim bozuk bugun bebegim hic emmek istemedi mama aldik onuda istemiyor acaba mamayi mi sevmedi dedim sutumu sagip biberona koydum yok almiyor agliyor kasikla enjektorlede almiyor napcam sasrdim kaldim eli surekli agzida salyasi cok fazla ayagimda sallrdim hep onuda yaptirmadi yatrdgm zamn agliyor kolumda pispislayarak uyuttum gecede saat basi emmeye uyandi niye boyle sizce
Elinle masaj yap biraz diş etlerine canım belki ağrısı vardırKizlar cok moralim bozuk bugun bebegim hic emmek istemedi mama aldik onuda istemiyor acaba mamayi mi sevmedi dedim sutumu sagip biberona koydum yok almiyor agliyor kasikla enjektorlede almiyor napcam sasrdim kaldim eli surekli agzida salyasi cok fazla ayagimda sallrdim hep onuda yaptirmadi yatrdgm zamn agliyor kolumda pispislayarak uyuttum gecede saat basi emmeye uyandi niye boyle sizce
Sanirim dis sikntisi canim uykusunda aldi biraz onceElinle masaj yap biraz diş etlerine canım belki ağrısı vardır
Cok sevındım canım sakın stres yapma geçici bir dönem oldugunu unutmaSanirim dis sikntisi canim uykusunda aldi biraz once
Benim son geldiğim doktor ben çok önem verıyorım dedi.Yok canim benim doktorum onermedi yaptirmiycam sen yptrcakmisin?
Bizim özel sigorta karşılıyor aşıları sanırım 400 kusur bir fiyatı vardıFiyatları nasıldı canım
2. Ayı pek hatırlayamıyorum bugün 2. Doz yapıldı takipteyim olursa yazarım karın gurultusu var baya ama kaka durumu yok banyo yaptırıp rahatlattim .ama rotadan sonra her gün kaka yapan kızım 4-5 günde bir yapmaya başladı denk mi geldi asi etksiiylemi bilemiyorum tabi.Cabuk toparlar ıns canım yaa ates en zoruishal oldu mu senin bebişde rotadan sonra
Benim kİzimda uyanıkken memeyi bı çekiyor kafasını geri atıp elini ağzına sokuyor göbeğini attırıyor.doktora bugün dedim emerken böyle olduğunu çok sık emziriyor olabilirsin 4 saat emzirme sonra emzir dedi.dusununce önceden 1.5 saatte bir emziriyordum aç kalmasın diye sık verdiğim oluyor sanırım.simdi onun keyfine göre hareket edeceğim.siz de acikmadan veriyor olabilir misiniz?Kizlar cok moralim bozuk bugun bebegim hic emmek istemedi mama aldik onuda istemiyor acaba mamayi mi sevmedi dedim sutumu sagip biberona koydum yok almiyor agliyor kasikla enjektorlede almiyor napcam sasrdim kaldim eli surekli agzida salyasi cok fazla ayagimda sallrdim hep onuda yaptirmadi yatrdgm zamn agliyor kolumda pispislayarak uyuttum gecede saat basi emmeye uyandi niye boyle sizce
Belki siZde sorun olmaz.iyi düşün evrene güzel mesaj yollaYa cidden ben de 9 Ekim'de gideceğim bizi sıkıntılı gün bekliyor desene eyvah
Benim de başımdan öyle bir dönem geçmişti yememe ile başladı gündüzleri 10 dakika uyuyop uyaniyordu. Gece de uyutmak mümkün değildi çok zorduKizlar cok moralim bozuk bugun bebegim hic emmek istemedi mama aldik onuda istemiyor acaba mamayi mi sevmedi dedim sutumu sagip biberona koydum yok almiyor agliyor kasikla enjektorlede almiyor napcam sasrdim kaldim eli surekli agzida salyasi cok fazla ayagimda sallrdim hep onuda yaptirmadi yatrdgm zamn agliyor kolumda pispislayarak uyuttum gecede saat basi emmeye uyandi niye boyle sizce
Benim son gittiğimde 13. Ayda kesinlikle yaptır dediEvet canım. Yaptır dıyen doktorum 7. Ayda başlatıyor. Yaptırma diyen de için rahat etmez illa yaptırcam dıyorsan 1 yasından sonra 2 doz olarak yaparız dedi. Cok kafa karıştırıyorlar ya. Bizimle de paylaşırsın canım bakalım senin doktor ne diyecek
Tamam canim cok sagolCok sevındım canım sakın stres yapma geçici bir dönem oldugunu unutma
Olabilir canim cunku bende iki saatte bir veriyodumama kendisi istiyodu bi dun boyle yaptiBenim kİzimda uyanıkken memeyi bı çekiyor kafasını geri atıp elini ağzına sokuyor göbeğini attırıyor.doktora bugün dedim emerken böyle olduğunu çok sık emziriyor olabilirsin 4 saat emzirme sonra emzir dedi.dusununce önceden 1.5 saatte bir emziriyordum aç kalmasın diye sık verdiğim oluyor sanırım.simdi onun keyfine göre hareket edeceğim.siz de acikmadan veriyor olabilir misiniz?
Doktoruma sordum canim 3.ayda cogu bebekte bu meme reddi yasaniyormus stres yapma kendi haline birak sakin zorlama ilerde beslnme sorunlari yasar dedi uykuya dalinca ver dedi hakkatten de o zamn aldi memeyi ay bu sipalar omrumuzu yiycek gibiBenim de başımdan öyle bir dönem geçmişti yememe ile başladı gündüzleri 10 dakika uyuyop uyaniyordu. Gece de uyutmak mümkün değildi çok zordumama da yemiyordu. Şimdi hala yemiyor sıpa. Bazen sallayarak yediriyorum yemeye devam ediyor sallamayi duruma göre bırakıyorum. Mama yedirirken onu deniyebikirsin. Az önce B beklenenmucize de yazdı mama ve meme reddidir kuzum ben de kafama taktım
Aynen canım bizim doktor 2 ay kontrolünde baştan söylüyorDoktoruma sordum canim 3.ayda cogu bebekte bu meme reddi yasaniyormus stres yapma kendi haline birak sakin zorlama ilerde beslnme sorunlari yasar dedi uykuya dalinca ver dedi hakkatten de o zamn aldi memeyi ay bu sipalar omrumuzu yiycek gibi
Y ciddei, ben de diyordum ki sadece benimki mi inatçı keçi meğer hepsi aynı vay yaramazlarDoktoruma sordum canim 3.ayda cogu bebekte bu meme reddi yasaniyormus stres yapma kendi haline birak sakin zorlama ilerde beslnme sorunlari yasar dedi uykuya dalinca ver dedi hakkatten de o zamn aldi memeyi ay bu sipalar omrumuzu yiycek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?