Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Emzik tutturanınız var mı? Benim ki emiyor ama agzından düşüyor arkadan sürekli tutmam lazım.
Ben verdim bugün. Çünkü karnı tok da olsa memede uyumak istiyo sürekli ağlıyodu. Çok zor oluyodu. Doktor verebilirsin demişti ama tutmuyodu atıyodu. Bir damla pekmezle denedim artık bugün tuttu. Bu sefer de emzik düşünce ağlıyo ama diğerinden daha rahat

Minnaklarimm zayıflama olur mu hiç duymadım inan. Ama açıksa zaten emziği tutmaz ne kadar zorlasan da. Kardiyakarrest90 dediğin gibi benim ki de memede durmak istiyor arada bir emiyor ama yalandan yanibende tok olduğunu anladığım zaman göğsümü çekip aranıyorsa emzigi bırakıyorum ağzına. Derin uykuya dalınca da ya emzigi bırakmış oluyor yada ben çekiyorum.

Biran önce kucağıma alayım istiyorum, ilk karşılaşma anımızı merak ediyorum neler hissedeceğim acaba Canım sen suni sancı almıştın değil mi? Gerçi hatırlıyorum sen kendi sancın ve açılmayla gitmiştin. Ben de ne açılma ne sancı ikisi de yok doktor duruma göre suni sancı ya da sezaryen yapacam dedi, suni sancı da beni korkutuyor biraz acaba diyorum hiç uğraşmadan direk sezaryen mi desem doktora

Merak etme acıkınca aglarlar hele emzıgı emdıgı halde sut gelmeyınce iyice sinir olurlar
Bızde bugunu sabah ettik canım hıc uyumadı yarım saat yarım saat sureklı bı emme ıstegıı Artık yeter dedım bende uykusuzluk cok yordu.
Bende yarın gidecegım canım en cok da kılosunu merak ediyorum sütüm yarıyor mu dıye. Yarın ki aşı ateş yapmaz canım 2. Ve 4. Ay aşısı hafif ateş huzursuzluk yapar. Yarın ki aşı hepatıt b aşısı doğdukları anda da yapıyorlar zaten o aşıyı. Kafana takma sıkıntısız atlatırız ınsallah

Bende en son deniyim pekmezle dedim uyanmasını bekliyorum. Acaba diyorum tadı bitince atar mı sürekli verdiğimde pekmez ister mi ?

Ya canim.benim bebeğimde ayni hep araniyo acaba doymuyomu diyorum ama hastaneden taburcu olduktan 3 gun sonra kontrole gittik kilo kaybı olmamis hatta almaya baslamis doymama durumu yoktur heralde verip vermeme konusunda cok kararsizim daha 15 günlük cok mu küçüktür diye haftaya ultrasona girecek kuzum cocuk doktoruna sorayim bi ama sende tecrubelisin sonuçta

Dogum yapacak olan arkadaşlar Allah yardimciniz olsun sağlıkla alin kucağıniza minikleri gerçekten cok muhteşem bi duygu ama hamileliğide özlüyomusuz gerçekten hele birde bebeğim hastanede ben evdeydim ya boşluğunu cok hissettim

Kendi sancımla gittim ama suni de aldım. Açıkçası suni sancı zordu. Yani herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama ben açılmam 7cm iken aldım suni sancıyı o 3 cm de açılana kadar Ve bebeğim de yukardaydı senin gibi o da inene kadar çok perişan oldum.3,5 saat aldım suniyi sonra doğdu zaten. Ama doğum oldu mu geçiyo gidiyo işte o sıkıntılar. Bi de ben bayadır ilişkiyi de denemiştim açılmam ondan hızlı ve kolay oldu sanırım. Dayanırım normal olsun diyosan dene suni sancıyı kimisine zor gelmiyo

Bende en son deniyim pekmezle dedim uyanmasını bekliyorum. Acaba diyorum tadı bitince atar mı sürekli verdiğimde pekmez ister mi ?
Ben sabah bi kere verdim pekmez. Diğerlerinde hiç aramadı tuttu direk. Belki alışana kadar ister de Alışınca da hiç aramazLar heralde

Aynen emmiyo orda öyle bekliyo. İşte geçen hastaneye kontrole gittik hastaneyi yıktı ağlamaktan sürekli memede durcak ona kalsa. Böyle durumlarda kurtarıcı olur emzik artık. Aslında gebe değilken hep dedim ki emzik vermem biberon vermem bilmem ne. Ama işte bebekler inatçı olunca değişiyomuş her şey

Canım emziriyosan anne memesine tam alışana kadar emzik biberon vermeyin diyorlar sonra meme reddi oluşuyormuş en az 20 25 gün

HAyırlısı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallah evlatlarını ama çok az kaldı herşeyin hazırdır nasıl bekleyeceksin :))
Son gündeyiz artık erken gelirlerse diye hastane çantasını çok önce hazırlamıştık valiz 7 haftadır bekliyo çok şükür çok heyecanlıyım canım darısı sana olsun inşallah vakti zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…