- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.781
Emzik tutturanınız var mı? Benim ki emiyor ama agzından düşüyor arkadan sürekli tutmam lazım.
Ben verdim bugün. Çünkü karnı tok da olsa memede uyumak istiyo sürekli ağlıyodu. Çok zor oluyodu. Doktor verebilirsin demişti ama tutmuyodu atıyodu. Bir damla pekmezle denedim artık bugün tuttu. Bu sefer de emzik düşünce ağlıyo ama diğerinden daha rahatBen eve almıştım aventin biberon setinden hediye çıktı . Bir tanede biz almıştık. Kayınvalidemlere göç ederken getirmedim vermeyeceğim hesabı. Gel gör ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Nuk un 0-6 aylığını almış. Araştırmadan direkt gidip almak zorunda kaldı . Evdekiler daha iyisiydi bakalım oğlan emiyor ama mesela şimdi atmış uykuda. Kız pek alacak gibi değil.Zayıflarlar diye korkuyorum ve uykuda acıkınca ağlamazlarsa diye tedirginim.
Biran önce kucağıma alayım istiyorum, ilk karşılaşma anımızı merak ediyorum neler hissedeceğim acabaİnsan inanamıyor doğum yapınca. Doğunca hemen kucAğıma verdiler o kadar garipti ki. Hep hemen doğsun kavuşayım istedim ama Hamilelik zamanlarımı daha şimdiden özlemedim değil. Son günlerin tadını çıkar. Sonrasında vücudumda bi eksiklik varmış gibi geldi büyük bi boşluk yaşadım. Sağlıkla kucağına al inşallah
Aynen hiç geçmiyor sanki zamanSanada geçmiyo demi şu iki gün patlıycam heyecandan
Merak etme acıkınca aglarlar hele emzıgı emdıgı halde sut gelmeyınce iyice sinir olurlarBen eve almıştım aventin biberon setinden hediye çıktı . Bir tanede biz almıştık. Kayınvalidemlere göç ederken getirmedim vermeyeceğim hesabı. Gel gör ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Nuk un 0-6 aylığını almış. Araştırmadan direkt gidip almak zorunda kaldı . Evdekiler daha iyisiydi bakalım oğlan emiyor ama mesela şimdi atmış uykuda. Kız pek alacak gibi değil.Zayıflarlar diye korkuyorum ve uykuda acıkınca ağlamazlarsa diye tedirginim.
Bızde bugunu sabah ettik canım hıc uyumadı yarım saat yarım saat sureklı bı emme ıstegııTam ben yazacaktım sen yazmışsın aynı gün doğdukları nasılda bellibiz vermeyecektik aslında eşimde bende ve bebişlerde bir aydır Allah var hiç işaret vermediler olsada emsek diye taki bu geceye kadar sabahı bir ettik beşinci hafta atağı Hoşgeldin dedi bugün vermek zorunda kaldım ama almıyorlar iki dakika sonra atıyorlar hele kızım hiç oralı değil. Nuk un emdiğini gidip aldı bugün eşim. Ağızları çok küçük sanırım ondan düşüyor
Bende yarın gidecegım canım en cok da kılosunu merak ediyorum sütüm yarıyor mu dıye. Yarın ki aşı ateş yapmaz canım 2. Ve 4. Ay aşısı hafif ateş huzursuzluk yapar. Yarın ki aşı hepatıt b aşısı doğdukları anda da yapıyorlar zaten o aşıyı. Kafana takma sıkıntısız atlatırız ınsallah
Canım geldi mi zamanın kaçıncı haftanda doğumun olucak heycanlandım:) Allah sağ Salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarr bu cuma 6da hastaneye yatacağım 7 de sezaryene alınacağım inşallah dua edinn ☺
Bende en son deniyim pekmezle dedim uyanmasını bekliyorum. Acaba diyorum tadı bitince atar mı sürekli verdiğimde pekmez ister mi ?Ben verdim bugün. Çünkü karnı tok da olsa memede uyumak istiyo sürekli ağlıyodu. Çok zor oluyodu. Doktor verebilirsin demişti ama tutmuyodu atıyodu. Bir damla pekmezle denedim artık bugün tuttu. Bu sefer de emzik düşünce ağlıyo ama diğerinden daha rahat
Evet bana da oyle soylediler benimde sukur gectiSukur ki benim geçti. Geçmeseydi omurilik sıvısını durdurmak için yama mi ne yapılıyormuş ondan yapacaklardı.
37 bitti canım bugünCanım geldi mi zamanın kaçıncı haftanda doğumun olucak heycanlandım:) Allah sağ Salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy hadi inşallahAynen hiç geçmiyor sanki zamanbir kaç gün sonra biz de sütten,gazdan ,mamadan falan konuşacağız artık level atlıyoruz
Ya canim.benim bebeğimde ayni hep araniyo acaba doymuyomu diyorum ama hastaneden taburcu olduktan 3 gun sonra kontrole gittik kilo kaybı olmamis hatta almaya baslamis doymama durumu yoktur heralde verip vermeme konusunda cok kararsizim daha 15 günlük cok mu küçüktür diye haftaya ultrasona girecek kuzum cocuk doktoruna sorayim bi ama sende tecrubelisin sonuçtaMinnaklarimm zayıflama olur mu hiç duymadım inan. Ama açıksa zaten emziği tutmaz ne kadar zorlasan da. Kardiyakarrest90 dediğin gibi benim ki de memede durmak istiyor arada bir emiyor ama yalandan yani bende tok olduğunu anladığım zaman göğsümü çekip aranıyorsa emzigi bırakıyorum ağzına. Derin uykuya dalınca da ya emzigi bırakmış oluyor yada ben çekiyorum.
Bende bugün girdim 37 ye yarın çatı muayenesi var e sen mi istedin sezeryan37 bitti canım bugünsen doğum yapmadın demi daha
Yok canım ikiz olunca doktor riske atmak istemedi en baştan belliydi yaniBende bugün girdim 37 ye yarın çatı muayenesi var e sen mi istedin sezeryan
HAyırlısı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallah evlatlarını ama çok az kaldı herşeyin hazırdır nasıl bekleyeceksin :))Yok canım ikiz olunca doktor riske atmak istemedi en baştan belliydi yani
Kendi sancımla gittim ama suni de aldım. Açıkçası suni sancı zordu. Yani herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama ben açılmam 7cm iken aldım suni sancıyı o 3 cm de açılana kadar Ve bebeğim de yukardaydı senin gibi o da inene kadar çok perişan oldum.3,5 saat aldım suniyi sonra doğdu zaten. Ama doğum oldu mu geçiyo gidiyo işte o sıkıntılar. Bi de ben bayadır ilişkiyi de denemiştim açılmam ondan hızlı ve kolay oldu sanırım. Dayanırım normal olsun diyosan dene suni sancıyı kimisine zor gelmiyoBiran önce kucağıma alayım istiyorum, ilk karşılaşma anımızı merak ediyorum neler hissedeceğim acabaCanım sen suni sancı almıştın değil mi? Gerçi hatırlıyorum sen kendi sancın ve açılmayla gitmiştin. Ben de ne açılma ne sancı ikisi de yok doktor duruma göre suni sancı ya da sezaryen yapacam dedi, suni sancı da beni korkutuyor biraz acaba diyorum hiç uğraşmadan direk sezaryen mi desem doktora
Ben sabah bi kere verdim pekmez. Diğerlerinde hiç aramadı tuttu direk. Belki alışana kadar ister de Alışınca da hiç aramazLar heraldeBende en son deniyim pekmezle dedim uyanmasını bekliyorum. Acaba diyorum tadı bitince atar mı sürekli verdiğimde pekmez ister mi ?
Aynen emmiyo orda öyle bekliyo. İşte geçen hastaneye kontrole gittik hastaneyi yıktı ağlamaktan sürekli memede durcak ona kalsa. Böyle durumlarda kurtarıcı olur emzik artık. Aslında gebe değilken hep dedim ki emzik vermem biberon vermem bilmem ne. Ama işte bebekler inatçı olunca değişiyomuş her şeyMinnaklarimm zayıflama olur mu hiç duymadım inan. Ama açıksa zaten emziği tutmaz ne kadar zorlasan da. Kardiyakarrest90 dediğin gibi benim ki de memede durmak istiyor arada bir emiyor ama yalandan yani bende tok olduğunu anladığım zaman göğsümü çekip aranıyorsa emzigi bırakıyorum ağzına. Derin uykuya dalınca da ya emzigi bırakmış oluyor yada ben çekiyorum.
Canım emziriyosan anne memesine tam alışana kadar emzik biberon vermeyin diyorlar sonra meme reddi oluşuyormuş en az 20 25 günYa canim.benim bebeğimde ayni hep araniyo acaba doymuyomu diyorum ama hastaneden taburcu olduktan 3 gun sonra kontrole gittik kilo kaybı olmamis hatta almaya baslamis doymama durumu yoktur heralde verip vermeme konusunda cok kararsizim daha 15 günlük cok mu küçüktür diye haftaya ultrasona girecek kuzum cocuk doktoruna sorayim bi ama sende tecrubelisin sonuçta
Son gündeyiz artık erken gelirlerse diye hastane çantasını çok önce hazırlamıştıkHAyırlısı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallah evlatlarını ama çok az kaldı herşeyin hazırdır nasıl bekleyeceksin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?