• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben verdim bugün. Çünkü karnı tok da olsa memede uyumak istiyo sürekli ağlıyodu. Çok zor oluyodu. Doktor verebilirsin demişti ama tutmuyodu atıyodu. Bir damla pekmezle denedim artık bugün tuttu. Bu sefer de emzik düşünce ağlıyo ama diğerinden daha rahat
Kızım için pekmezi bende denedim de yok yine olmuyor. Ağzı çok küçük emzik büyük oluyor 😂 bakalım tutsalar en azından uyutmaya çalışırken büyük rahatlık olur. Gerçi gece oğlum onu alınca gerçek meme aklına geldi bir ton kıyamet kopardı. Gögüsleri boşaltmışlardı. Yumuşak olunca tutamayıp daha sinirli oluyor.

Yadee Yadee @zuzu3838 aşıya ne zaman gideceksiniz? Biz yarın gideceğiz. 23 Temmuz olsun dedik. Ateş falan çıkmaz demi korkuyorum yarın inşallah acısız geçer. 2. Ay aşısı 4 tane ve sanırım o çok zorlu oluyormuş.
Biz de olduk canım ateş yapmadı çok şükür korkma olursa sa 1 çay kaşığı calpol ver dedi hemşire. 2.ayda yanılmıyorsam 3 aşı var ben onu düşünüyorum 🤔

Kızım için pekmezi bende denedim de yok yine olmuyor. Ağzı çok küçük emzik büyük oluyor 😂 bakalım tutsalar en azından uyutmaya çalışırken büyük rahatlık olur. Gerçi gece oğlum onu alınca gerçek meme aklına geldi bir ton kıyamet kopardı. Gögüsleri boşaltmışlardı. Yumuşak olunca tutamayıp daha sinirli oluyor.

0-2 ay emziğini dene veya prematüre emzikleri oluyor onu dene. Büyük oğlumda onu kullandık mesela uzun süre

Kendi sancımla gittim ama suni de aldım. Açıkçası suni sancı zordu. Yani herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama ben açılmam 7cm iken aldım suni sancıyı o 3 cm de açılana kadar Ve bebeğim de yukardaydı senin gibi o da inene kadar çok perişan oldum.3,5 saat aldım suniyi sonra doğdu zaten. Ama doğum oldu mu geçiyo gidiyo işte o sıkıntılar. Bi de ben bayadır ilişkiyi de denemiştim açılmam ondan hızlı ve kolay oldu sanırım. Dayanırım normal olsun diyosan dene suni sancıyı kimisine zor gelmiyo 🤷🏻‍♀️
Canım şimdi geldim doktordan. Hiç açılmam yok ve bebek kanala girmemiş. Eğer suni sancıya cevap verebilecek bir durumda olsaydın denerdik fakat şuanki durumda sadece sana eziyet etmiş oluruz dedi doktor ve sezaryene karar verdi. Normal doğumu çok istemiştim ama kısmet değilmiş. Tansiyonum düşmüyor ve giderek risk artıyor o yüzden yarın saat 16da yatış 18de ameliyat kesinleşti. Hayırlısıyla gelsin bakalım miniğim 🥰🙏🏻

Canım şimdi geldim doktordan. Hiç açılmam yok ve bebek kanala girmemiş. Eğer suni sancıya cevap verebilecek bir durumda olsaydın denerdik fakat şuanki durumda sadece sana eziyet etmiş oluruz dedi doktor ve sezaryene karar verdi. Normal doğumu çok istemiştim ama kısmet değilmiş. Tansiyonum düşmüyor ve giderek risk artıyor o yüzden yarın saat 16da yatış 18de ameliyat kesinleşti. Hayırlısıyla gelsin bakalım miniğim 🥰🙏🏻
Cuma günü oldunuz 3 kişi bizim gibi 😂 😂 😂

Canım emziriyosan anne memesine tam alışana kadar emzik biberon vermeyin diyorlar sonra meme reddi oluşuyormuş en az 20 25 gün
Ya zaten benim göğüs ucum olmadığı icin oglumda kuvezde iki gun biberonla beslendigi icin cok zorlandi bosaltamiyodu sağıp biberonla veriyodum göğsüme de silikon uç aldim onsuz ememiyodu ucu yoktu ama dünden beri emzirirken sona dogru cikariyorum silikonu tutabiliyo onla cikiyo az bisey uç emziği de zorunda kalmasam bende suan vermek istemem erken daha ama devamli memede kalmak istiyo orda uyumak istiyo bosda olsa cekmek yerine yatirinca hemen uyanip agliyo onu verince susuyo ama 😂

Canim sen elinden geleni yaptin normal doğum icin demekki hakkinda hayırlısı buymuş sağlıkla alin kucağınıza meleklerinizi 🤗

En doğrusu öyledir o zaman o kadar sancıyı çekip geri sezaryene girmek de olabilirdi. Hakkında hayırlısı olsun 🙂

Ya zaten benim göğüs ucum olmadığı icin oglumda kuvezde iki gun biberonla beslendigi icin cok zorlandi bosaltamiyodu sağıp biberonla veriyodum göğsüme de silikon uç aldim onsuz ememiyodu ucu yoktu ama dünden beri emzirirken sona dogru cikariyorum silikonu tutabiliyo onla cikiyo az bisey uç emziği de zorunda kalmasam bende suan vermek istemem erken daha ama devamli memede kalmak istiyo orda uyumak istiyo bosda olsa cekmek yerine yatirinca hemen uyanip agliyo onu verince susuyo ama 😂
Zaten meme ucuyla alakalıymış. Meme ucu iyiyse emzik de biberon da meme de alır dedi doktor bebek için. Bende üçünü de alıyo mesela meme ucu iyi olduğu için. Gönül tabi emzik vermek istemiyor ama bazen de kurtarıcı olabiliyor işte.

Canim sen elinden geleni yaptin normal doğum icin demekki hakkinda hayırlısı buymuş sağlıkla alin kucağınıza meleklerinizi 🤗
Evet kuzum bu aşamada doktor ne diyorsa o artık. Sağlıkla kavuşalım da bebeğimize en önemlisi bu. Spinal anestezi yapacam dedi doktor, onda kesip biçtiklerini hissediyormuyuz ya şimdi beni birazcık bir korku sardı da 😂 bende de var panik atak ona göre sakinleştirici isteyeyim doktordan 😬

En doğrusu öyledir o zaman o kadar sancıyı çekip geri sezaryene girmek de olabilirdi. Hakkında hayırlısı olsun 🙂
Amiiinn canım 🙏🏻 Evet doktor açıkca söyledi sancının sonunda sezaryen olur diye ben de fanteziye hiç gerek yok o kadar da çılgın bir insan değilim efendi efendi kesin alın dedim 😂

Evet kuzum bu aşamada doktor ne diyorsa o artık. Sağlıkla kavuşalım da bebeğimize en önemlisi bu. Spinal anestezi yapacam dedi doktor, onda kesip biçtiklerini hissediyormuyuz ya şimdi beni birazcık bir korku sardı da 😂 bende de var panik atak ona göre sakinleştirici isteyeyim doktordan 😬
Epiduralde acı hissetmiyorsun ama tüm kesme vs işlemleri hissediyormuşsun. Spinalde hiçbir şeyi hissetmiyormuşsun.

Ayy ciddi ciddi aynı gün doğum yapıyoruz kuzum sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Vardır herşeyde bir hayır😄

Hangisi nasıl oluyo bilmiyorum canım ama kombine yapıyo bizim doktor spinal sonrası ağrı olabiliyomuş onun içinde spinal + epudral yapıyorum dedi bakalım neler olacak 😅 benim sabah çok erken heyecanlıyım 🥰

Amann bi daha mı bu günler gelcek çok zorlanmıyosan dursun bebiş 😂 bebişlerin ilk 3 ayı hamileliğin 4. Trimesteri gibi oluyomuş sana ihtiyacı vardır kuzunun

Hangisi nasıl oluyo bilmiyorum canım ama kombine yapıyo bizim doktor spinal sonrası ağrı olabiliyomuş onun içinde spinal + epudral yapıyorum dedi bakalım neler olacak 😅 benim sabah çok erken heyecanlıyım 🥰
Geceden dua edeyim o zaman sana yavru, sabahları kendimde olmuyorum 😄 hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına al tospiklerini inşallah 😍♥️

Back