• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hangisi nasıl oluyo bilmiyorum canım ama kombine yapıyo bizim doktor spinal sonrası ağrı olabiliyomuş onun içinde spinal + epudral yapıyorum dedi bakalım neler olacak 😅 benim sabah çok erken heyecanlıyım 🥰
Evet geceden dualar sana, sabah erkenden olup bitmesi daha iyi. İnşallah her şey çok yolunda gitsin 🙏🏻🙏🏻

Red Velvet Red Velvet korkma tatlım ameliyat haneye girdiğin an sadece ilk buluşmayı düşün inan o sana nerde olduğunu unutturuyor 🙂
Ahh o ilk karşılaşma 😍😍😍😍 en çok onu merak ediyorum ve çok heyecanlıyım🙏🏻☺️ Buarada kuzum bişey soracam hemen süt gelmezse hastanede mama veriyorlar mı yoksa biz yanımızda mama götürelim mi?

Ahh o ilk karşılaşma 😍😍😍😍 en çok onu merak ediyorum ve çok heyecanlıyım🙏🏻☺ Buarada kuzum bişey soracam hemen süt gelmezse hastanede mama veriyorlar mı yoksa biz yanımızda mama götürelim mi?
Hastane veriyor diye biliyorum canım ben olmazsa Korunun altında eczane var zaten hemen alırsınız

Hastane veriyor diye biliyorum canım ben olmazsa Korunun altında eczane var zaten hemen alırsınız
Evet canım doktora sordum da hastane organize ediyor o işleri gerek olursa hemşireler halleder mama işini boşuna siz almayın dedi. Ben hastaneye de hiç gitmedim zaten hep doktorun kliniğine gidiyorum ya eczanenin farkında bile değildim ama iyi oldu söylediğin bir şeye ihtiyaç duyarsak alırız ordan.

Evet kuzum bu aşamada doktor ne diyorsa o artık. Sağlıkla kavuşalım da bebeğimize en önemlisi bu. Spinal anestezi yapacam dedi doktor, onda kesip biçtiklerini hissediyormuyuz ya şimdi beni birazcık bir korku sardı da 😂 bende de var panik atak ona göre sakinleştirici isteyeyim doktordan 😬
Canim.hic sitrese girme zaten dogum yaptığın gun bi rahatlik geliyo ben kendimden hic beklemezdim o rahatlığı esim annem daha panik daha cok korktular sakinleştirici zaten gerekli olduğunda veriyolar bana verdiler carpnti oldu bende galiba tansiyonm düştü hemen verdiler ve hemen kesildi ama hafif sersemlemisim perde ustunden bebegi göstermedi doktorum dedim sadece sarip yanima getrdiler dedim sonra foto secmeye bi gittik ki ordanda göstermiş cekmisler gozlerim falan acik ama o ani hatirlamiyorum😂 bide zaten bir saat sürdü dediklerinde bana cok kısa gelmişti demek ondanmis ama korkma hic korkulcak bisey yok hic aci yok sadece hissediyosun yapilan islemi he bide bebegi tam cikarrken üstten bastrdilar iki kere onda daha fazla hissediceksin ama sonra o sesi duyunca zaten kendinden geciyo insan😍

Ahh o ilk karşılaşma 😍😍😍😍 en çok onu merak ediyorum ve çok heyecanlıyım🙏🏻☺ Buarada kuzum bişey soracam hemen süt gelmezse hastanede mama veriyorlar mı yoksa biz yanımızda mama götürelim mi?
27 senelik hayatimdaki en guzel andı o hic bi zaman unutamam 10 gun ayri kaldik ama kokusu yüzü hic gitmedi gözümün önünden Rabbim herkese yaşatsın bu guzel duyguyu 😍

Evet canım doktora sordum da hastane organize ediyor o işleri gerek olursa hemşireler halleder mama işini boşuna siz almayın dedi. Ben hastaneye de hiç gitmedim zaten hep doktorun kliniğine gidiyorum ya eczanenin farkında bile değildim ama iyi oldu söylediğin bir şeye ihtiyaç duyarsak alırız ordan.
Ben koruya daha önce normal muayeneler için falan gitmiştim canım ordan biliyorum 😅 bende tobb a ilk defa salı günü covid testine gittim. Herkes memnun inşallah güzel geçer ☺

Yarin dogum yapacak olan arkadaslarima duam sizinle, hic merak etmeyin cok guzel bir duygu yasayacaksiniz 😍 Hersey guzel gececek bebisler kucaga gelince ameliyat flan unutulyor 🤗 Bende spinal oldum hic birsey hissetmedim ama anezteziden hemen sonra yatarken midem bulandi hemsireye soyledim damar yoldan bir ilac verdi hemen gecti. Sizde eger oyle birsey hissedirseniz soylersiniz baska sikintim olmadi kizlarimin aglama sesleri duyunca bende agladim cok guzel duygu hayatimin en ozel aniyidi 😋 Bebegi dogururken evet biraz bastiryorlar onu hissedyorsunuz gayet normal. Dogumdan sonra musait olunca yazarsiniz ❤

Ahh o ilk karşılaşma 😍😍😍😍 en çok onu merak ediyorum ve çok heyecanlıyım🙏🏻☺️ Buarada kuzum bişey soracam hemen süt gelmezse hastanede mama veriyorlar mı yoksa biz yanımızda mama götürelim mi?

Mamayı herzaman temin edersin acele etme. Allahın izniyle sezeryandan sonra bebeğini hemen göğsüne tutarsın ve sütun gelmeye başlar. Bide şöyle düşün ilk başta zaten az besleniyorlar.bebegin emdikce sütün olacak ve ihtiyacı kadar gelir.

Kizlar 36+3 gunluk sezaryan ile dogum oldu.bebegim 10 gun hastanede hava verdiler.cocuk doktoru bebek erken dogdugu icin ROP muyanesi (göz muaynesi) olmasi gerektigini soylediler. Bu haftalarda dogumta sizden de bu muyaneyi istediler mi ?

Kizlar 36+3 gunluk sezaryan ile dogum oldu.bebegim 10 gun hastanede hava verdiler.cocuk doktoru bebek erken dogdugu icin ROP muyanesi (göz muaynesi) olmasi gerektigini soylediler. Bu haftalarda dogumta sizden de bu muyaneyi istediler mi ?
Erken doğan bebeklere yaptırıyolar canım çok erken doğmamış aslında senin bebiş. Ama zor bişey değil arkadaşın bebeğine yapmışlardı

Canim bende 37+1 de yaptim doğumu benim bebeğimde 10 gün yenidoğan yogunbakimda kaldi bize göz kalca testi 45 günlükken yaptirin dediler sadece işitme testini çıktığımız gun yapildi gecti ama saglk bakanlığı yogunbakimda kalan bebeklerden bi kere daha istiyomus onuda devlette 6 ay icinde yapiyomus onu tekrar yaptırın dediler

Ah bunu duyduğuma çok sevindim ben de işte acı olmasa da kesme vs işlemleri hissedersem panik yaparım diye endişeleniyordum ☺
Ben spinal anestezi oldum. His olarak bir şey yoktu ama bebeği alırken falan içerden o sarsıntıyı vücut yaşıyor yani ordan bir şey çıkarmak için uğraşınca vücudunun geri kalanı sağa sola vuruyor bunu fark etmemek elde değil 😂 orda el olduğuna dair bile his olmadı sadece dediğim gibi kuyudan bebeği çıkarırken haliyle salladı. Birde benim iki tane olunca beş dakika falan zorlama oldu

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kuvöz de kalan bebeklerden isteniyor. Bizede söylediler. Yaşadığım yerde pandemi hastanesi yaptığı için biz yaptırmaduk. Eşimin memleketine geldik. Burda göz doktoruna götürdük. Ben 37+3 de doğum yaptım. Doktor şunu dedi 36 haftadan küçük, kuvözde kalmış ve 2000 gr altında kalan bebeklere yapıyorum. Sizden neden istediler haftaları tam, kiloları normal öyle deyince bizde vazgeçtik yaptırmadık. Kuvöz de solunum desteği alıp almadıklarını sordu. Benim bebeklerim erken doğum yada solunum nedenli yatmadı hatta şuan özel hastanelerde para için kuvöz e alma söylemi var ondan mı diye düşünüyoruz. Oğlumun midesi sadece yıkanıp verilebilirdi. Kızım hadi enfeksiyon ciddi bir durum da o da çok sınırdı değeri 🤷bu testi yaptıran çok az kişi var. Benim çevremde hiç yok diyebilirim.

Canim bende 37+1 de yaptim doğumu benim bebeğimde 10 gün yenidoğan yogunbakimda kaldi bize göz kalca testi 45 günlükken yaptirin dediler sadece işitme testini çıktığımız gun yapildi gecti ama saglk bakanlığı yogunbakimda kalan bebeklerden bi kere daha istiyomus onuda devlette 6 ay icinde yapiyomus onu tekrar yaptırın dediler
Ayni sekilde bendende o testleri istediler. ROP Muyanesine takildim biraz yani sizden de ROP olarak istediler mi yoksa direk goz mu dendi

Back