- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #9.761
Sağol canım inşallahHayırlısı ile kavuş oğluşlarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşallahHayırlısı ile kavuş oğluşlarına
Geçmiş olsunKuzum üç günlüktü bir kaç kere kakasinda kan vardı. Geçen hafta yüzünde egzama pullanma oldu. Bir de son zamanlar çok kusuyordu. Doktor vücudunda kızarıklık ve egzamayi görünce direk süt alerjisi dedi. Kan sonuçları dün çıktı ama hiç bir seye alerjisi çıkmadı. Kan sonucu temiz çıktı. Ama doktor bu alerjisi olmadığı anlamına gelmez dedi. Bu mamayi yiyince çok nadir kusuyor
Ayy canım çok heyecanlandım sağlıkla gelsin senin kuzudaBiz de bugün kontroldeydik. 40.haftamızdayız ama bizim tembel tombik doğum kanalına girmemiş, vajinal muayene yaptı açılmam da yok. Tansiyon durumu sınırda devam ediyor, normal doğum için son bir şans verip perşembeye kadar bekleyip doğmazsa
Cuma duruma göre ya suni sancı ya da sezaryen ile doğumu başlatacak doktorum. Henüz saatinimiz belli değil ama seninle aynı gün kavuşacağız bebişlerimize B beklenenmucize
Sizler kavuştunuz kuzularınıza şimdi sıra bizde Yadee dualarınızı eksik etmeyin ☺
Çok geçmiş olsun canim evet testlerde alerji bulunamayabiliyormus.mama iyi geldiyse hiç merak etme yeğenim kaç yaşına geldi kilosu boyu her şey yerindeKuzum üç günlüktü bir kaç kere kakasinda kan vardı. Geçen hafta yüzünde egzama pullanma oldu. Bir de son zamanlar çok kusuyordu. Doktor vücudunda kızarıklık ve egzamayi görünce direk süt alerjisi dedi. Kan sonuçları dün çıktı ama hiç bir seye alerjisi çıkmadı. Kan sonucu temiz çıktı. Ama doktor bu alerjisi olmadığı anlamına gelmez dedi. Bu mamayi yiyince çok nadir kusuyor
Teşekkür ediyorum canım içimi ferahlattin senin yavru kuş ne yapıyorÇok geçmiş olsun canim evet testlerde alerji bulunamayabiliyormus.mama iyi geldiyse hiç merak etme yeğenim kaç yaşına geldi kilosu boyu her şey yerinde
Amiiinnn kuzum amin Çok heyecanlıymış gerçekten yerimde duramıyorumRed Velvet sayılı günler kaldı tadını çıkar
Tabi sonrası daha tatlı Allah selametle kucağına almayı nasip etsin ❤
İnşallah her şey yolunda gider Cuma büyük günAyy canım çok heyecanlandım sağlıkla gelsin senin kuzuda
İnsan inanamıyor doğum yapınca. Doğunca hemen kucAğıma verdiler o kadar garipti ki. Hep hemen doğsun kavuşayım istedim ama Hamilelik zamanlarımı daha şimdiden özlemedim değil. Son günlerin tadını çıkar. Sonrasında vücudumda bi eksiklik varmış gibi geldi büyük bi boşluk yaşadım. Sağlıkla kucağına al inşallahİnşallah her şey yolunda gider Cuma büyük gün
O büyük boşluk bende oluşacak muhtemelen 6 kilo bebek taşıyorum göbek öne doğru fırladı gidiyo eşim dalga geçiyo bi yerden geçemeyince evde mutfakta falan 2 kişiysek kesin bana çarpıyolarİnsan inanamıyor doğum yapınca. Doğunca hemen kucAğıma verdiler o kadar garipti ki. Hep hemen doğsun kavuşayım istedim ama Hamilelik zamanlarımı daha şimdiden özlemedim değil. Son günlerin tadını çıkar. Sonrasında vücudumda bi eksiklik varmış gibi geldi büyük bi boşluk yaşadım. Sağlıkla kucağına al inşallah
Sanada geçmiyo demi şu iki gün patlıycam heyecandanİnşallah her şey yolunda gider Cuma büyük gün
Aynen ikizlerdeki boşluk daha fazla tabi Sağlıklı doğumlar diliyorum senin de az kalmış artıkO büyük boşluk bende oluşacak muhtemelen 6 kilo bebek taşıyorum göbek öne doğru fırladı gidiyo eşim dalga geçiyo bi yerden geçemeyince evde mutfakta falan 2 kişiysek kesin bana çarpıyolar
Artık gunduzleri uyanık daha fazla vakit geçiriyoruz ilgi bekliyor sanırım büyüyorTeşekkür ediyorum canım içimi ferahlattin senin yavru kuş ne yapıyor
Tam ben yazacaktım sen yazmışsın aynı gün doğdukları nasılda belli biz vermeyecektik aslında eşimde bende ve bebişlerde bir aydır Allah var hiç işaret vermediler olsada emsek diye taki bu geceye kadar sabahı bir ettik beşinci hafta atağı Hoşgeldin dedi bugün vermek zorunda kaldım ama almıyorlar iki dakika sonra atıyorlar hele kızım hiç oralı değil. Nuk un emdiğini gidip aldı bugün eşim. Ağızları çok küçük sanırım ondan düşüyorEmzik tutturanınız var mı? Benim ki emiyor ama agzından düşüyor arkadan sürekli tutmam lazım.
Ben eve almıştım aventin biberon setinden hediye çıktı . Bir tanede biz almıştık. Kayınvalidemlere göç ederken getirmedim vermeyeceğim hesabı. Gel gör ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Nuk un 0-6 aylığını almış. Araştırmadan direkt gidip almak zorunda kaldı . Evdekiler daha iyisiydi bakalım oğlan emiyor ama mesela şimdi atmış uykuda. Kız pek alacak gibi değil. Zayıflarlar diye korkuyorum ve uykuda acıkınca ağlamazlarsa diye tedirginim.Benim ki erken geldiği için kilo açısından hep +15 gün sonra yapılacak aşı. Ağustosun ortalarına doğru çağırdı sağlık ocağı.
Ateş düşürücü șurup isteyin bulunsun kızlar.
Emzik. İçin Bende yazacaktım bende nukun 0-2 ay emziğini vermeye başladım istiyor ama bir türlü desteksiz tutmadı. Oğlumda philips Aventin emzikleirni kullandım ama bulunduğum yerde temin edemediğim için zor oluyordu interneten, ve oğlum hiç bir farklı marka tutmadı bu sefer bulunan emzik deneyim dedim onda da zorlandı, yinede çene ve damak için iyi olanı seçmeye çalıştım ve philips Aventin damaksiz olanın aynısıni buldum ve oğlum şuan. Desteksiz emzigi tutabiliyor çok. Büyük kolaylık bence emzik tutması. Baby&plus e bebeğin markası 0-6 ay aldım memnunum