Jhulia yikama konuda cok hakilsin. Biz de bugun 11 gunluk olduk
kizlarim yavas yavas uyku duzene giriyor. Her aksam annem kuzularimi yikiyor bir gece tuzlu su ile , ertesi gece sampuanla tuzu yikiyor. Bu sekilde 40 cikana kadar yapcaz dedi. Tuzlu su ile yikadigi aksamlarda zeytin yagla masaj yapilyor karnina gaz masaj cok iyi geliyor bide gece cok guzel uyuyorlar kuzular. Yikima genelde 11-12 gibi yapilyor ve sabah saat 3.30-4.00 kadar tam uyuyorlar sukur ve sonrasi da saat 6-7 gibi uyaniyorlar. Ben saat flan kurmadim onlarin ses ile uyaniyorum bazen de ayni anda besliyorum. Maalesef bir kizim meme emmiyor ona savarak biberonla veriyorum. Tuzlu yikamayi siddetle tavsiye ediyorum kizlar vucudun direncini artyor ilerde yaralara iyi geliyormus tuzu da deniz tuzu kullanin. Gaz konusunda her beslenmeden hemen sonra cikarmaya calismak omuzdan bide dizide yatirip sirttan masaj yapmak bizim kizlar cok seviyor hatta o sekilde uyup kaliyorlar
Bizim evde de k.v catisma cikiyor arada bir
Annem zaten memleketten 3aylik olarak geldi, k.v arada bir gelip gidiyor 2-3 gun kaliyor. K.pederim sadece 1-2 kere gunduz geldi gitti onun yaninda rahat edemecegimiz anliyor adam
. K.v bebeklerin bakimi icin fazla karismasini istemedik kendisi cok guzel yemek yapiyor ve o sekilde yardimci olsun istedik evde temizliyor , kisacasi sansliyim ben kizlar allah razi olsun 2 annemden
. Neyse ki sukur k.v anlayisli davraniyor bakimi daha cok benim anneme birakyor cunku daha cok cocuk bakmis daha tecrubeli diye
Bizden haberler boyle kizlar. Bugun kontrol var bakalim kizlarin durumu nasil olcak. Annelik cok guzel bir duygumus hepimiz cok sansliyiz