- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.561
Öncelikle gözünaydın Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin kısa sürede iyileşecek moralini yüksek tut. Eminim doktorlar onun için en iyisini yapıyorlardır. Allah sana da bebeğine de güç versinIyi aksamlar kizlar cuma gunu sezaryan ile dogum yaptim bebegim 36 haftalik dogdu ben cumartesi taburcu oldum.bebegim erken dogdugu icin yogun bakimda hava veriyorlar dua edin
Aminn insallahtedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel kaliteli embriyolarınız gelişir ve transferiniz olur. olumsuz şeyleri aklınıza getirmeyin, iyi düşünün iyi olsun ve özellikle bu dönemde stresten uzak durun lütfen.
ben de 12 yıldır evliyim, 7 yaşında bir oğlum var, 5 yıldan fazladır 2. çocuk için uğraşıyoruz. malesef eşimin değerelri sonradan düşmüş. rdabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir inşallah cümle dileyene
Doğuran hatunlar, özellikle daha miniş doğuran ikizliler, bez olarak prematüre mi kullandınız yoksa 1 numara mı? 1 numara bezler 2-5 kilo arası için diyor, prematüre bezler 0-3 kilo arası diyor, bizimkiler doğduğunda ikisine de uyuyor olacak kiloya bakınca ama bunlar teori sadece.
Bebelerimizin minnoş boklu bezlerini paylaşıyoruz kampanyası başlatıyorumtecrübelerinizi yazar mısınız? ♥
Evet prematüre bezler kolay bulunmuyor, o yüzden merak ediyorum temin etsek mi önden diye. Ama senin oğlan maşallah normal bezle idare etmişBenim ki 1900 doğdu elimde 2 5 kilo arası vardı üst tarafını bir kere katlayınca da gayet iyi oturuyor. Kullanmaya devam ettim extra prematüre bez almadık.
İlk oğluma prematüre bez almıştım ozaman taburcu kilosu 1800dü, evet çok daha rahat ama bulunduğum yerde hiç bulamadım hep İnternet almak zorunda kaldım, başka da sıkıntısı yoktu.
Canim senin oglanda da cok gaz oluyomuBugun 19 günlük canım
Canım ben sleepy 1 numara aldım 2 kg ı geçtiler zatenDoğuran hatunlar, özellikle daha miniş doğuran ikizliler, bez olarak prematüre mi kullandınız yoksa 1 numara mı? 1 numara bezler 2-5 kilo arası için diyor, prematüre bezler 0-3 kilo arası diyor, bizimkiler doğduğunda ikisine de uyuyor olacak kiloya bakınca ama bunlar teori sadece.
Bebelerimizin minnoş boklu bezlerini paylaşıyoruz kampanyası başlatıyorumtecrübelerinizi yazar mısınız? ♥
Evet 2 kiloyu geçtiler ama prematüre bezler de 3 kiloya kadar olan bebekler için diyor ya, 1 numara bezler de 5 kiloya kadar olanlara diyor, bizimkiler de malum erken doğuyor, kafalar karışıyor o yüzdenCanım ben sleepy 1 numara aldım 2 kg ı geçtiler zaten
Vardı baya canım 3-4 gün önce gece yatırmamıştı hiç. Ayşe önerin gaz masajı vardı onu yapıyorum canım banyo ya yaptırınca sıcakla gevşiyor gazı da cıkartıyor bezi de dolduruyor. Bende kimyon tohumu ile rezene demleyip içiyorum. Bir cay kasıgı da oğluma verıyorum ama siz doktora sorun vermeden önce.Canim senin oglanda da cok gaz oluyomu
Prematüreler biraz daha pahalı gerek yok canım zaten benim tosbalar biraz daha büyürse prematüre de olmazEvet 2 kiloyu geçtiler ama prematüre bezler de 3 kiloya kadar olan bebekler için diyor ya, 1 numara bezler de 5 kiloya kadar olanlara diyor, bizimkiler de malum erken doğuyor, kafalar karışıyor o yüzdenben de 1 numara alıcam, kelebek bile prematüre beze ihtiyaç duymadıysa bizimkiler de dediğin gibi 2 kg üstü olacak, büyük gelmez bize de.
Büyüsünler büyüsünlerPrematüreler biraz daha pahalı gerek yok canım zaten benim tosbalar biraz daha büyürse prematüre de olmaz
Tamam canim o masaji bende bi deneyimVardı baya canım 3-4 gün önce gece yatırmamıştı hiç. Ayşe önerin gaz masajı vardı onu yapıyorum canım banyo ya yaptırınca sıcakla gevşiyor gazı da cıkartıyor bezi de dolduruyor. Bende kimyon tohumu ile rezene demleyip içiyorum. Bir cay kasıgı da oğluma verıyorum ama siz doktora sorun vermeden önce.
Canım ben sleppy 1 numara kullanıyorum. Çok memnunum. Kızım 2.5 kilo doğdu ne sızma oldu ne bir şey. Oğlum 3 kilo ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım.Doğuran hatunlar, özellikle daha miniş doğuran ikizliler, bez olarak prematüre mi kullandınız yoksa 1 numara mı? 1 numara bezler 2-5 kilo arası için diyor, prematüre bezler 0-3 kilo arası diyor, bizimkiler doğduğunda ikisine de uyuyor olacak kiloya bakınca ama bunlar teori sadece.
2800 2900 oldu canım haftaya cuma doğum çatlıycam ama yakındaBüyüsünler büyüsünlerbizim de kilolar hala tek bebek gibi gidiyor, dün biri 1700, biri 1800 çıktı. 37. haftaya kadar yavaşlamazlarsa gerçekten tosun doğurucam sanırım senin az kaldı, kiloları kaç oldu?
Evet prematüre beze gerek olmadığına emin oldum artıkCanım ben sleppy 1 numara kullanıyorum. Çok memnunum. Kızım 2.5 kilo doğdu ne sızma oldu ne bir şey. Oğlum 3 kilo ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım.
Hey maşallah2800 2900 oldu canım haftaya cuma doğum çatlıycam ama yakında
Valla doktor da bugün çatlamak üzere karnın dediHey maşallahay ben şu an toplamda 3,5 kiloyu taşımaya zorlanıyorum, sen naptın öyle hatun çatlamadan gelsin yavrular inşallah, 10 günde daha kaç olacaklar abbaaaawww
Olmuşlar artık maşallah nazar değmesinValla doktor da bugün çatlamak üzere karnın dediçok zorlanıyorum artık hayırlısıyla doğsalardı. Somon balığı seversen ye canım son bi kaç aydır tüketiyorum aralıklarla o kilo aldırdı sanırım bebeklere. Bide hergün muz ve sütten milkshake içiyorum koca bardak. Artık kilo alacak yerleri kalmadı bence benimkilerin babaları 3 kilo olmadan geleni geri göndercem yerine dedi onu dinliyo benimkiler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?