• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

@Kardiyakarrest90 B Babydust80 kızlar hayırlı olsun ikinize de, bebişlerinize kavuştunuz 🤗 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ♥

M Mucizem20 canım senin yavruş nasıl oldu?
Canim.haftasonu girdi araya dün görüş yoktu bugünde görüş var ama doktor yok bilgi verilmeyecekmis pazartrsi belli olacak cuma günü doktoru iyiye doğru gidiyor demişti dualarınızı bekliyorum kızlar hepinizden 😗

Cok sukur bin sukur sabah taburcu olduk prenceslerim artik evindeler baka baka doyamadim 😊 ve anne oldum. Darisi isteyen bekleyen herkesin basina insallah. Sizlerle daha transferden once yazismaya baslamistik ve bugunleri gorduk cok mutluyum ve iyiki sizleri tanidim kizlar 😗
Bebeklerini evine bekleyen herkese acil sifalar. Dogum bekleyen arkadaslara son haftalarik tadini cikar derim cunku insan o minik tekmeleri ozlermis bir bosluk hissedermis ☺ en azindan bana oyle oldu alisma surecteyim.
Sutum hale gelmedi kizlar tavsiyelere acigim

Cok sukur bin sukur sabah taburcu olduk prenceslerim artik evindeler baka baka doyamadim 😊 ve anne oldum. Darisi isteyen bekleyen herkesin basina insallah. Sizlerle daha transferden once yazismaya baslamistik ve bugunleri gorduk cok mutluyum ve iyiki sizleri tanidim kizlar 😗
Bebeklerini evine bekleyen herkese acil sifalar. Dogum bekleyen arkadaslara son haftalarik tadini cikar derim cunku insan o minik tekmeleri ozlermis bir bosluk hissedermis ☺ en azindan bana oyle oldu alisma surecteyim.

Kesinlikle katılıyorum sana doğum bekleyenler hamileliğin tadını çıkarsın. Bir boşluk bende de var hala. Tabi evlat kokusu bambaşka..
Düzenli aralıklarla, 10dk her göğüsü sağ. Maltana (arpa suyu) marketlerde satılıyor cam şişede, emzirme çayları, incir, sütlaç ve bol su. bunlar fark yaratiyor diyim sana!
Bide moralini düşürme sütün olacağına inan.

Canim gozunaydin cok sevindim evet o tekmelerin boşluğunu cok hissediyorum helede yavrum yanimda olmadığı için daha bi icimi acitiyo benimde sütüm gelmedi başta zaten o üzüntüyle nasil gelebilirdiki ama simdi bayagi artti ben e bebek malt içecek aldim birde humana rezene çayı aldim çok fayda etti bi cay kaşığı zor sağıyodum.hastanede tabi eve gelip dus almakda cok fayda verdi ama icecek ve cay cok etkiliyo

Iyi aksamlar kizlar cuma gunu sezaryan ile dogum yaptim bebegim 36 haftalik dogdu ben cumartesi taburcu oldum.bebegim erken dogdugu icin yogun bakimda hava veriyorlar dua edin

Rabbim şifa versin. İnşallah bir an önce bebeğini eve getirirsin. Moralini bozma toparlanmaya bak sen 🙂

Canim ayni durumdayiz Rabbim evlatlarimizi sağ salim bize bağışlasın 😔

Amin. Üzülme lütfen, inşallah en kısa zamanda eve götürürsün bebeğini. Ben ilk oğlumu 70 gün bekledim o yoğun bakım kapısına her gün gittim, küçük oğlumu ise 7.gün şükür cukardim. İyi olsunlar da önemli olan o

Amin. Üzülme lütfen, inşallah en kısa zamanda eve götürürsün bebeğini. Ben ilk oğlumu 70 gün bekledim o yoğun bakım kapısına her gün gittim, küçük oğlumu ise 7.gün şükür cukardim. İyi olsunlar da önemli olan o
Evet canim onemli olan o zaten iyi olmasi ama yüreğim pir pir hic bilmediğim bi durum ve gercekten cok zor

Amin INŞALLAH.benden dha sut istemediler.damardan besliyorlar sen sut veriyormusun canim
Evet canim ben dogumdan geldiğim andan itibaren istediler bi damlada olsa getirin demisler tabi benim ilk gece hic sütüm olmadi ikinci gunde dedigim gibi cay kasigi kadar anca çıktı

Back