- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #9.581
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce atlatır ayçacık. Sarılık geçirmeyen bebek yok neredeyse, hiç üzme kendini. Sütün artmış ne güzel, bebişler de emmeye alışırlar inşallahKizlar iyisinizdir insallah bende pek yazamadim taburcudan sonra bugun ilk bebis kontrolumuz vardi maalesef Aycam sarilik cikti 2550gram dogmustu ve tedavi icin yatirdik bugun. Ben yanindayim Aylami evde anneme ve esime biraktim onlar bakiyor. Dogumdan hemen sonra direk annelik dertlere dustuk , sezeryan dikislerimi unuttum bile . Insallah yarin Aycam iyilesir de taburcu oluruz. Tavsiyem kizlar bebisleri bol bol besleyin bizde besledik ama demek yeterince olmadi. Golden goat yendogan mama kullaniyorum gogusime daha yeni yeni sut gelmeye basladi ama fena sislik var elimle saviyorum bosaltiyorum bakalim emzirebilecek miyim cunku ilk akislar damla damla bebisler iyice biberona alisti memeyi beklemek istemiyor hizli gelmeyince tutmuyor tabii. Sizin sut durumunuz nasil? Mastit diye korkuyorum cocuk doktora gosterdim eger emziremiyorsan 2-3 saat ara ile savacaksin diyor ugrasiyorum oyle tabii surekli elle savma da acityor zaten savma makineyi pek kullanisli bulmadim cunku sislik ustune baski uygulamasi gerekiyor. Bu konuda tecrubesi olan yazsin lutfen .
Thistle bez konuda cnm ben molfix yenidogan kullaniyom memnun kaldim simdi sleepy aldim onu da denecem yani demek o ki premature beze gerek yok bence.
Bezde tecrübe duymak iyi oldu, artık prematüre bez gerekmediği konusunda içim rahat, sağol canım