- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.541
Bizim yapıştırma canım dikiş yok. Ucu bıraz kabuklandı gibi oldu bizim krem sürüyoruz bakalım yarın götürücem bendeEvet canim dikisli oldu 2.gun yag ile masaj yptik hergun sabh aksam
Gecmıs olsun canım yaa ıyılesır ıns hemencecikKızlar bebeğim yoğun bakıma yattı. Gebelikte geçmeyen sistitim yüzünden. Kanında enfeksiyonu var. Dua edin olur mu ona
Canim.haftasonu girdi araya dün görüş yoktu bugünde görüş var ama doktor yok bilgi verilmeyecekmis pazartrsi belli olacak cuma günü doktoru iyiye doğru gidiyor demişti dualarınızı bekliyorum kızlar hepinizden@Kardiyakarrest90 B Babydust80 kızlar hayırlı olsun ikinize de, bebişlerinize kavuştunuzrabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ♥
M Mucizem20 canım senin yavruş nasıl oldu?
Lazerli mi oldu canim?Bizim yapıştırma canım dikiş yok. Ucu bıraz kabuklandı gibi oldu bizim krem sürüyoruz bakalım yarın götürücem bende
İnan bilmiyorum canım konuşamadık hıc doktorla. Doktorda hıc acıklama yapmadıLazerli mi oldu canim?
Anladim canim kac gunluk oldu oglusunİnan bilmiyorum canım konuşamadık hıc doktorla. Doktorda hıc acıklama yapmadıoğlumla ugrasıyordum ben aman canı acımasın ağlamasın fılan doktorda geldı bir iki bişey soyledı gitti.
Bugun 19 günlük canımAnladim canim kac gunluk oldu oglusun
Cok sukur bin sukur sabah taburcu olduk prenceslerim artik evindeler baka baka doyamadimve anne oldum. Darisi isteyen bekleyen herkesin basina insallah. Sizlerle daha transferden once yazismaya baslamistik ve bugunleri gorduk cok mutluyum ve iyiki sizleri tanidim kizlar
Bebeklerini evine bekleyen herkese acil sifalar. Dogum bekleyen arkadaslara son haftalarik tadini cikar derim cunku insan o minik tekmeleri ozlermis bir bosluk hissedermis ☺ en azindan bana oyle oldu alisma surecteyim.
Sutum hale gelmedi kizlar tavsiyelere acigim
Canim gozunaydin cok sevindim evet o tekmelerin boşluğunu cok hissediyorum helede yavrum yanimda olmadığı için daha bi icimi acitiyo benimde sütüm gelmedi başta zaten o üzüntüyle nasil gelebilirdiki ama simdi bayagi artti ben e bebek malt içecek aldim birde humana rezene çayı aldim çok fayda etti bi cay kaşığı zor sağıyodum.hastanede tabi eve gelip dus almakda cok fayda verdi ama icecek ve cay cok etkiliyoCok sukur bin sukur sabah taburcu olduk prenceslerim artik evindeler baka baka doyamadimve anne oldum. Darisi isteyen bekleyen herkesin basina insallah. Sizlerle daha transferden once yazismaya baslamistik ve bugunleri gorduk cok mutluyum ve iyiki sizleri tanidim kizlar
Bebeklerini evine bekleyen herkese acil sifalar. Dogum bekleyen arkadaslara son haftalarik tadini cikar derim cunku insan o minik tekmeleri ozlermis bir bosluk hissedermis ☺ en azindan bana oyle oldu alisma surecteyim.
Sutum hale gelmedi kizlar tavsiyelere acigim
Iyi aksamlar kizlar cuma gunu sezaryan ile dogum yaptim bebegim 36 haftalik dogdu ben cumartesi taburcu oldum.bebegim erken dogdugu icin yogun bakimda hava veriyorlar dua edin
Canim ayni durumdayiz Rabbim evlatlarimizi sağ salim bize bağışlasınIyi aksamlar kizlar cuma gunu sezaryan ile dogum yaptim bebegim 36 haftalik dogdu ben cumartesi taburcu oldum.bebegim erken dogdugu icin yogun bakimda hava veriyorlar dua edin
Canim ayni durumdayiz Rabbim evlatlarimizi sağ salim bize bağışlasın
Amin INŞALLAH.benden dha sut istemediler.damardan besliyorlar sen sut veriyormusun canimCanim ayni durumdayiz Rabbim evlatlarimizi sağ salim bize bağışlasın
Evet canim onemli olan o zaten iyi olmasi ama yüreğim pir pir hic bilmediğim bi durum ve gercekten cok zorAmin. Üzülme lütfen, inşallah en kısa zamanda eve götürürsün bebeğini. Ben ilk oğlumu 70 gün bekledim o yoğun bakım kapısına her gün gittim, küçük oğlumu ise 7.gün şükür cukardim. İyi olsunlar da önemli olan o
Evet canim ben dogumdan geldiğim andan itibaren istediler bi damlada olsa getirin demisler tabi benim ilk gece hic sütüm olmadi ikinci gunde dedigim gibi cay kasigi kadar anca çıktıAmin INŞALLAH.benden dha sut istemediler.damardan besliyorlar sen sut veriyormusun canim
Bende bugun makina aldim isterler diye ama dedigin gibi damla damla anca geliyorEvet canim ben dogumdan geldiğim andan itibaren istediler bi damlada olsa getirin demisler tabi benim ilk gece hic sütüm olmadi ikinci gunde dedigim gibi cay kasigi kadar anca çıktı
Cnm malt içeceği ve humana rezene çayı iç bide dus alip dinlen yeni yaptn dogum günbegün artıcak sütün onu sıkıntı etme he birde bol su icBende bugun makina aldim isterler diye ama dedigin gibi damla damla anca geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?