• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Dün kontrolümüz vardı, her şey yolunda ama bizimkinin gelmeye pek niyeti yok. 38.haftamız bitmek üzere ama hala doğum kanalına girmemiş. Nstye bağladı doktor sancı da çıkmadı. Bu saatten sonra kanala girer mi acaba? Ben hep normal doğum istiyorum ama kanala girmezse sezaryen mi olur??Bakalım miniğimin keyfi ne isteyecek 😂

Dün kontrolümüz vardı, her şey yolunda ama bizimkinin gelmeye pek niyeti yok. 38.haftamız bitmek üzere ama hala doğum kanalına girmemiş. Nstye bağladı doktor sancı da çıkmadı. Bu saatten sonra kanala girer mi acaba? Ben hep normal doğum istiyorum ama kanala girmezse sezaryen mi olur??Bakalım miniğimin keyfi ne isteyecek 😂
Kanala girmesi için erken değil mi canım 😃 daha varmış haftan

Kızlar bebeğim yoğun bakıma yattı. Gebelikte geçmeyen sistitim yüzünden. Kanında enfeksiyonu var. Dua edin olur mu ona
Canım merak etme. Kızımda vardı üstelik benden geçmiş idral yolu enfeksiyonu geçirmiştim. Daha doğrusu sıfır belirti kültür testi temiz gelen bir enfeksiyon çocuğuma geçmiş 😢 bu yüzden de anne karnında kilo alımı yavaşlamış. 7. Gün sıfırlandı değeri. Ve oğlundan çok daha dirençli ve güçlü. Hiç korkma yavrun çok daha sağlıklı olacak. 🙏

Canim benim 25 haziran kontrolumde kanala girmemisti buda sezeryan sebebi demisti doktr tabi iki hafta sonra gittim kanala girmekle kalmamis oğlum dogmayada hazırlanmıştı yani eger kanala girmezse büyük ihtimal sezeryan olur ama girer yani daha var gününe hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun

Canim benim 25 haziran kontrolumde kanala girmemisti buda sezeryan sebebi demisti doktr tabi iki hafta sonra gittim kanala girmekle kalmamis oğlum dogmayada hazırlanmıştı yani eger kanala girmezse büyük ihtimal sezeryan olur ama girer yani daha var gününe hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun
Evet canım hangisi hayırlısıysa o olsun sağlıkla gelsin de miniğim doğum şekli nasıl olursa olsun. Sizde durumlar nasıl, daha iyi mi minnoşumuz☺️

Evet canım hangisi hayırlısıysa o olsun sağlıkla gelsin de miniğim doğum şekli nasıl olursa olsun. Sizde durumlar nasıl, daha iyi mi minnoşumuz☺
Bugün görüş yoktu goremedik cok ozledim yavrumu 😔 dun cocuk doktoru iyi konuştu ama bakalim pazrtesi netleşecek

Back