• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Iyi aksamlar kizlar cuma gunu sezaryan ile dogum yaptim bebegim 36 haftalik dogdu ben cumartesi taburcu oldum.bebegim erken dogdugu icin yogun bakimda hava veriyorlar dua edin
Öncelikle gözünaydın Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin kısa sürede iyileşecek moralini yüksek tut. Eminim doktorlar onun için en iyisini yapıyorlardır. Allah sana da bebeğine de güç versin 🙏🏻

tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel kaliteli embriyolarınız gelişir ve transferiniz olur. olumsuz şeyleri aklınıza getirmeyin, iyi düşünün iyi olsun ve özellikle bu dönemde stresten uzak durun lütfen.
ben de 12 yıldır evliyim, 7 yaşında bir oğlum var, 5 yıldan fazladır 2. çocuk için uğraşıyoruz. malesef eşimin değerelri sonradan düşmüş. rdabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir inşallah cümle dileyene
Aminn insallah🙏biz izmirde basladik ama bi kac ay sadece vitamin alip sik sik kontrol edecek doktorumuz...sonra da once mikrocip ve embriyo sayimiza gore de pgt yapacagimizi soyledi 🙏

Doğuran hatunlar, özellikle daha miniş doğuran ikizliler, bez olarak prematüre mi kullandınız yoksa 1 numara mı? 1 numara bezler 2-5 kilo arası için diyor, prematüre bezler 0-3 kilo arası diyor, bizimkiler doğduğunda ikisine de uyuyor olacak kiloya bakınca ama bunlar teori sadece.

Bebelerimizin minnoş boklu bezlerini paylaşıyoruz kampanyası başlatıyorum 🤣 tecrübelerinizi yazar mısınız? ♥

Doğuran hatunlar, özellikle daha miniş doğuran ikizliler, bez olarak prematüre mi kullandınız yoksa 1 numara mı? 1 numara bezler 2-5 kilo arası için diyor, prematüre bezler 0-3 kilo arası diyor, bizimkiler doğduğunda ikisine de uyuyor olacak kiloya bakınca ama bunlar teori sadece.

Bebelerimizin minnoş boklu bezlerini paylaşıyoruz kampanyası başlatıyorum 🤣 tecrübelerinizi yazar mısınız? ♥

Benim ki 1900 doğdu elimde 2 5 kilo arası vardı üst tarafını bir kere katlayınca da gayet iyi oturuyor. Kullanmaya devam ettim extra prematüre bez almadık.
İlk oğluma prematüre bez almıştım ozaman taburcu kilosu 1800dü, evet çok daha rahat ama bulunduğum yerde hiç bulamadım hep İnternet almak zorunda kaldım, başka da sıkıntısı yoktu.

Benim ki 1900 doğdu elimde 2 5 kilo arası vardı üst tarafını bir kere katlayınca da gayet iyi oturuyor. Kullanmaya devam ettim extra prematüre bez almadık.
İlk oğluma prematüre bez almıştım ozaman taburcu kilosu 1800dü, evet çok daha rahat ama bulunduğum yerde hiç bulamadım hep İnternet almak zorunda kaldım, başka da sıkıntısı yoktu.
Evet prematüre bezler kolay bulunmuyor, o yüzden merak ediyorum temin etsek mi önden diye. Ama senin oğlan maşallah normal bezle idare etmiş 😊 üst tarafı katlamak aklımda olsun

Canım ben sleepy 1 numara aldım 2 kg ı geçtiler zaten

Canım ben sleepy 1 numara aldım 2 kg ı geçtiler zaten
Evet 2 kiloyu geçtiler ama prematüre bezler de 3 kiloya kadar olan bebekler için diyor ya, 1 numara bezler de 5 kiloya kadar olanlara diyor, bizimkiler de malum erken doğuyor, kafalar karışıyor o yüzden 😄 ben de 1 numara alıcam, kelebek bile prematüre beze ihtiyaç duymadıysa bizimkiler de dediğin gibi 2 kg üstü olacak, büyük gelmez bize de.

Canim senin oglanda da cok gaz oluyomu
Vardı baya canım 3-4 gün önce gece yatırmamıştı hiç. Ayşe önerin gaz masajı vardı onu yapıyorum canım banyo ya yaptırınca sıcakla gevşiyor gazı da cıkartıyor bezi de dolduruyor. Bende kimyon tohumu ile rezene demleyip içiyorum. Bir cay kasıgı da oğluma verıyorum ama siz doktora sorun vermeden önce.

Evet 2 kiloyu geçtiler ama prematüre bezler de 3 kiloya kadar olan bebekler için diyor ya, 1 numara bezler de 5 kiloya kadar olanlara diyor, bizimkiler de malum erken doğuyor, kafalar karışıyor o yüzden 😄 ben de 1 numara alıcam, kelebek bile prematüre beze ihtiyaç duymadıysa bizimkiler de dediğin gibi 2 kg üstü olacak, büyük gelmez bize de.
Prematüreler biraz daha pahalı gerek yok canım zaten benim tosbalar biraz daha büyürse prematüre de olmaz🤣😅

Prematüreler biraz daha pahalı gerek yok canım zaten benim tosbalar biraz daha büyürse prematüre de olmaz🤣😅
Büyüsünler büyüsünler 🤗 bizim de kilolar hala tek bebek gibi gidiyor, dün biri 1700, biri 1800 çıktı. 37. haftaya kadar yavaşlamazlarsa gerçekten tosun doğurucam sanırım 🤣 senin az kaldı, kiloları kaç oldu?

Vardı baya canım 3-4 gün önce gece yatırmamıştı hiç. Ayşe önerin gaz masajı vardı onu yapıyorum canım banyo ya yaptırınca sıcakla gevşiyor gazı da cıkartıyor bezi de dolduruyor. Bende kimyon tohumu ile rezene demleyip içiyorum. Bir cay kasıgı da oğluma verıyorum ama siz doktora sorun vermeden önce.
Tamam canim o masaji bende bi deneyim

Canım ben sleppy 1 numara kullanıyorum. Çok memnunum. Kızım 2.5 kilo doğdu ne sızma oldu ne bir şey. Oğlum 3 kilo ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım.

Büyüsünler büyüsünler 🤗 bizim de kilolar hala tek bebek gibi gidiyor, dün biri 1700, biri 1800 çıktı. 37. haftaya kadar yavaşlamazlarsa gerçekten tosun doğurucam sanırım 🤣 senin az kaldı, kiloları kaç oldu?
2800 2900 oldu canım haftaya cuma doğum çatlıycam ama yakında 🤣

Canım ben sleppy 1 numara kullanıyorum. Çok memnunum. Kızım 2.5 kilo doğdu ne sızma oldu ne bir şey. Oğlum 3 kilo ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım.
Evet prematüre beze gerek olmadığına emin oldum artık 😊 sleepy almıştım zaten, paşalar beğenirse onunla devam ederim ben de 🤗

Hey maşallah 😄 ay ben şu an toplamda 3,5 kiloyu taşımaya zorlanıyorum, sen naptın öyle hatun 😁🎉 çatlamadan gelsin yavrular inşallah, 10 günde daha kaç olacaklar abbaaaawww 🤣
Valla doktor da bugün çatlamak üzere karnın dedi🤣 çok zorlanıyorum artık hayırlısıyla doğsalardı. Somon balığı seversen ye canım son bi kaç aydır tüketiyorum aralıklarla o kilo aldırdı sanırım bebeklere. Bide hergün muz ve sütten milkshake içiyorum koca bardak. Artık kilo alacak yerleri kalmadı bence benimkilerin 😅 babaları 3 kilo olmadan geleni geri göndercem yerine dedi onu dinliyo benimkiler sanırım

Kizlar iyisinizdir insallah bende pek yazamadim taburcudan sonra bugun ilk bebis kontrolumuz vardi maalesef Aycam sarilik cikti 2550gram dogmustu ve tedavi icin yatirdik bugun. Ben yanindayim Aylami evde anneme ve esime biraktim onlar bakiyor. Dogumdan hemen sonra direk annelik dertlere dustuk , sezeryan dikislerimi unuttum bile 😣. Insallah yarin Aycam iyilesir de taburcu oluruz. Tavsiyem kizlar bebisleri bol bol besleyin bizde besledik ama demek yeterince olmadi. Golden goat yendogan mama kullaniyorum gogusime daha yeni yeni sut gelmeye basladi ama fena sislik var elimle saviyorum bosaltiyorum bakalim emzirebilecek miyim cunku ilk akislar damla damla bebisler iyice biberona alisti memeyi beklemek istemiyor hizli gelmeyince tutmuyor tabii. Sizin sut durumunuz nasil? Mastit diye korkuyorum cocuk doktora gosterdim eger emziremiyorsan 2-3 saat ara ile savacaksin diyor ugrasiyorum oyle tabii surekli elle savma da acityor zaten savma makineyi pek kullanisli bulmadim cunku sislik ustune baski uygulamasi gerekiyor. Bu konuda tecrubesi olan yazsin lutfen .
Thistle Thistle bez konuda cnm ben molfix yenidogan kullaniyom memnun kaldim simdi sleepy aldim onu da denecem yani demek o ki premature beze gerek yok bence.

Valla doktor da bugün çatlamak üzere karnın dedi🤣 çok zorlanıyorum artık hayırlısıyla doğsalardı. Somon balığı seversen ye canım son bi kaç aydır tüketiyorum aralıklarla o kilo aldırdı sanırım bebeklere. Bide hergün muz ve sütten milkshake içiyorum koca bardak. Artık kilo alacak yerleri kalmadı bence benimkilerin 😅 babaları 3 kilo olmadan geleni geri göndercem yerine dedi onu dinliyo benimkiler sanırım
Olmuşlar artık maşallah nazar değmesin 😄 balık çok tüketemedim ama gece gündüz süt içiyorum, muz da yiyorum. Somonu deneyeyim bakalım ama 3er kilo olsalar ben nolurum, boyum zaten 1,54 😂

Back