- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.581
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce atlatır ayçacık. Sarılık geçirmeyen bebek yok neredeyse, hiç üzme kendini. Sütün artmış ne güzel, bebişler de emmeye alışırlar inşallahKizlar iyisinizdir insallah bende pek yazamadim taburcudan sonra bugun ilk bebis kontrolumuz vardi maalesef Aycam sarilik cikti 2550gram dogmustu ve tedavi icin yatirdik bugun. Ben yanindayim Aylami evde anneme ve esime biraktim onlar bakiyor. Dogumdan hemen sonra direk annelik dertlere dustuk , sezeryan dikislerimi unuttum bile. Insallah yarin Aycam iyilesir de taburcu oluruz. Tavsiyem kizlar bebisleri bol bol besleyin bizde besledik ama demek yeterince olmadi. Golden goat yendogan mama kullaniyorum gogusime daha yeni yeni sut gelmeye basladi ama fena sislik var elimle saviyorum bosaltiyorum bakalim emzirebilecek miyim cunku ilk akislar damla damla bebisler iyice biberona alisti memeyi beklemek istemiyor hizli gelmeyince tutmuyor tabii. Sizin sut durumunuz nasil? Mastit diye korkuyorum cocuk doktora gosterdim eger emziremiyorsan 2-3 saat ara ile savacaksin diyor ugrasiyorum oyle tabii surekli elle savma da acityor zaten savma makineyi pek kullanisli bulmadim cunku sislik ustune baski uygulamasi gerekiyor. Bu konuda tecrubesi olan yazsin lutfen .
Thistle bez konuda cnm ben molfix yenidogan kullaniyom memnun kaldim simdi sleepy aldim onu da denecem yani demek o ki premature beze gerek yok bence.
Cok gecmis olsun canim ya. Spinal aneztezi tutmama neden neydi acaba ya? Ben spinal oldum aneztesi igneden hemen sonra ayak parmaklarimdan karincalama baslamisti doktorda sordu oyle oluyor mu diye ve hemen uyustu ama cok fena midem bulanmisti hemsire hanima soyledim tamam bir ilac veriyorum damar yoldan dedi ve cok uzamadan gecti bulanti. Bu sekilde atlattin cnm zaten bebekler dogup aglamaya baslayinca bende agliyordum.Kizlar cuma gunu sezaryn olmustum.pazar gunu evde boynuma agri girdi o gunden beri hastanede yatiyorum serum yiyorum.bana ilk bssta spinal aneztezi yaptilar 3 defa denediler tutmayinca genele donduler bu yuzden cok kotu boyun agrisi yasiyorum.sizde de spinalden sonea boyle oldu mu.aslinda burda aneztezi doktorun sucu var. Bebek yogun bakimda ben serviste dua edin
Çok geçmiş olsun canım . İnşallah bir an önce bebeğini alıp eve gidersinKizlar cuma gunu sezaryn olmustum.pazar gunu evde boynuma agri girdi o gunden beri hastanede yatiyorum serum yiyorum.bana ilk bssta spinal aneztezi yaptilar 3 defa denediler tutmayinca genele donduler bu yuzden cok kotu boyun agrisi yasiyorum.sizde de spinalden sonea boyle oldu mu.aslinda burda aneztezi doktorun sucu var. Bebek yogun bakimda ben serviste dua edin
Canik cok gecmis olsun bende spinal oldum sadce dogum aninda tansiyonm düştüğü icin sakinleştirici yaptilar sonrasında bi sorun yaşamadım ama anestezi doktoru olsun kendi doktorum hesireler sıkı sıkı tembihledi bol bol su iç diye yoksa bas ağrın olur birde gazini atamassan boyun sırt agrin olur dediler birde süt sağmaya basladin mi bebeğinin durumu nasılKizlar cuma gunu sezaryn olmustum.pazar gunu evde boynuma agri girdi o gunden beri hastanede yatiyorum serum yiyorum.bana ilk bssta spinal aneztezi yaptilar 3 defa denediler tutmayinca genele donduler bu yuzden cok kotu boyun agrisi yasiyorum.sizde de spinalden sonea boyle oldu mu.aslinda burda aneztezi doktorun sucu var. Bebek yogun bakimda ben serviste dua edin
Tutmadi sans diyor doktor 1000 de bir olur oda sana geldi diyorlar.boyle bir agri yok mide bulanti hissi geliyor ama bulanmiyor dha anezteziyi atamadim sanirim o kadr seruma ragmen. INSALLAH sizde bebeginizle beraber evinize tez vakitte gidrrsiniz.Cok gecmis olsun canim ya. Spinal aneztezi tutmama neden neydi acaba ya? Ben spinal oldum aneztesi igneden hemen sonra ayak parmaklarimdan karincalama baslamisti doktorda sordu oyle oluyor mu diye ve hemen uyustu ama cok fena midem bulanmisti hemsire hanima soyledim tamam bir ilac veriyorum damar yoldan dedi ve cok uzamadan gecti bulanti. Bu sekilde atlattin cnm zaten bebekler dogup aglamaya baslayinca bende agliyordum.
Bebisine de insallah kisa surede kavusursun bende isikta yatan bir bebegimin yaninda hastanedeyim duam seninle. Bu arada bende gecen cuma dogum yaptim
Evet sut sagmaya pazar gunu basladim.ilk sutumuzu dun vermisler bebege.eger bir sknti olmasa haftasonu ben kendim emzirmeye baslicakmisim smdi dha eve gonderme konusi yok.zatn bende hala hastanede yatiyorum ben iyi olana kadr onlarin bakmasi dha iyi diye dusunuyorumCanik cok gecmis olsun bende spinal oldum sadce dogum aninda tansiyonm düştüğü icin sakinleştirici yaptilar sonrasında bi sorun yaşamadım ama anestezi doktoru olsun kendi doktorum hesireler sıkı sıkı tembihledi bol bol su iç diye yoksa bas ağrın olur birde gazini atamassan boyun sırt agrin olur dediler birde süt sağmaya basladin mi bebeğinin durumu nasıl
Aynen canim benim bebeğimede oksijen veriliyodu entubeden çıkmıştı dun o oksijenide kesmisler ama emzirmeyle ilgili bisey söylememişler birazdan görüşü var doktoruyla konuşucaz seninki de solunum sıkıntısi vardi degil miEvet sut sagmaya pazar gunu basladim.ilk sutumuzu dun vermisler bebege.eger bir sknti olmasa haftasonu ben kendim emzirmeye baslicakmisim smdi dha eve gonderme konusi yok.zatn bende hala hastanede yatiyorum ben iyi olana kadr onlarin bakmasi dha iyi diye dusunuyorum
Vallahi benimkiler mamaya çok kötü alıştı. Sütü keyfi emiyorlar. İki bebeye süt zor 100 cc çıkıyor hangisine vereyimKızlar sütünüzü kaç saatte bir sağıp neyle veriyosunız bebeklerinize?
Canim ilk gun benimde ole oldu sicak uygulama yap dusta ilik suyla masaj yap cok iyi geliyor bebeginede rabbim sifa versin insallahKizlar iyisinizdir insallah bende pek yazamadim taburcudan sonra bugun ilk bebis kontrolumuz vardi maalesef Aycam sarilik cikti 2550gram dogmustu ve tedavi icin yatirdik bugun. Ben yanindayim Aylami evde anneme ve esime biraktim onlar bakiyor. Dogumdan hemen sonra direk annelik dertlere dustuk , sezeryan dikislerimi unuttum bile. Insallah yarin Aycam iyilesir de taburcu oluruz. Tavsiyem kizlar bebisleri bol bol besleyin bizde besledik ama demek yeterince olmadi. Golden goat yendogan mama kullaniyorum gogusime daha yeni yeni sut gelmeye basladi ama fena sislik var elimle saviyorum bosaltiyorum bakalim emzirebilecek miyim cunku ilk akislar damla damla bebisler iyice biberona alisti memeyi beklemek istemiyor hizli gelmeyince tutmuyor tabii. Sizin sut durumunuz nasil? Mastit diye korkuyorum cocuk doktora gosterdim eger emziremiyorsan 2-3 saat ara ile savacaksin diyor ugrasiyorum oyle tabii surekli elle savma da acityor zaten savma makineyi pek kullanisli bulmadim cunku sislik ustune baski uygulamasi gerekiyor. Bu konuda tecrubesi olan yazsin lutfen .
Thistle bez konuda cnm ben molfix yenidogan kullaniyom memnun kaldim simdi sleepy aldim onu da denecem yani demek o ki premature beze gerek yok bence.
Evet benimde oksijen skntisi var. Bebek erken dogdugi icin haftasini burda doldurana kadr vermezler sanirim ilk oyle denduAynen canim benim bebeğimede oksijen veriliyodu entubeden çıkmıştı dun o oksijenide kesmisler ama emzirmeyle ilgili bisey söylememişler birazdan görüşü var doktoruyla konuşucaz seninki de solunum sıkıntısi vardi degil mi
Hadi gozunaydin benim kizda yuz ustu yatiyor dha rahatmis onlar icin.Kizlar simdi gördüm oğlumu yüzüstü yatırmışlar mışıl mışıl uyuyo paşam bugun emzirmeye basliycakmisim cok şükür şuan yeni besledik dediler 1 gibi gelin ay cok heycanlandim yaa cok şükür Rabbime boyle giderse iki güne taburcu ederiz dediler ay şaka gibi yavruma ilk kez dokunucam bugün nasipse yaa
Canim benimkide 20 gün erken doğdu 40 haftalığa göre ama ondan yatmadı ciğerlerindeki suyu atamamış ondan yatti entube solunuma bağlıydı ama şükür iyi ve ilk kez kucagima aldim emzirdimEvet benimde oksijen skntisi var. Bebek erken dogdugi icin haftasini burda doldurana kadr vermezler sanirim ilk oyle dendu
Bu doyma konusunu nasıl kestiriyosunuz daha minnosum cikmadi ama sanki benim.sutum de az gibi nasil anliycam doymadigini ve ne kadar mama vericem hic bi fikrim.yokVallahi benimkiler mamaya çok kötü alıştı. Sütü keyfi emiyorlar. İki bebeye süt zor 100 cc çıkıyor hangisine vereyim
InsALLAH canimCanim benimkide 20 gün erken doğdu 40 haftalığa göre ama ondan yatmadı ciğerlerindeki suyu atamamış ondan yatti entube solunuma bağlıydı ama şükür iyi ve ilk kez kucagima aldim emzirdimcok guzel bi duyguymus tez zamnda sende yavrunu al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?