- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Peki o gelişmeyen kese ne olacakmış canım? Hayırlısı allahtan. 10.gün kan değerin kaçtı ?Kızlar keseyi gördüm 9 mm mis. Yolk kesesi de vardı.7 aralıkta kalp atışı dedi.randevu aldım. Ikiz olarak başlamış ama tek olarak devam etmiş. Diğer gelişmeyen kese de ordaydı. Hayırlısı hakkımızda
O kendi kendine gidecekmiş canım bi zararı olmaz dedim lekelnme olabilir dedi. 12. Gun 85.81 di. Taze 3.gun embriyosuPeki o gelişmeyen kese ne olacakmış canım? Hayırlısı allahtan. 10.gün kan değerin kaçtı ?
Anladım canım 2 tane 3.gün embriyo 12.gün 85 gayet normal bir değer çıkmış ya bende bir endişe var bakalım kese görünce anlayacaz. Gözün aydın canım karından mı baktı?O kendi kendine gidecekmiş canım bi zararı olmaz dedim lekelnme olabilir dedi. 12. Gun 85.81 di. Taze 3.gun embriyosu
Yok alttan canım. Gayet iyi bi sorun yok dedi bakalım sıra 7 aralıkta. Sen de ne sorunu var canım.Anladım canım 2 tane 3.gün embriyo 12.gün 85 gayet normal bir değer çıkmış ya bende bir endişe var bakalım kese görünce anlayacaz. Gözün aydın canım karından mı baktı?
İnşallah 7 aralıkta kalıp duyulur canım. Bende işte kese görene kadar biraz endişe beta biraz yüksek çıktı ikiz olabilir mi acaba diye endişeliyim canım.Yok alttan canım. Gayet iyi bi sorun yok dedi bakalım sıra 7 aralıkta. Sen de ne sorunu var canım.
Devlet mi istiyorsun özel mi canım ona göre önerelim ?Kızlar bana bugün merkezde kalp atışını duyduktan sonra kendine doktor ayarla dediler yollarimz ayrilcak hangi hastane hangi doktora gidicem bilmiyorum ben biraz doktor konusundada hassasim keşke doktorumla devam edebilsem
Olsun canım hayırlısı olsun benim beta normal di ikiz başlamış deyince sasirdimİnşallah 7 aralıkta kalıp duyulur canım. Bende işte kese görene kadar biraz endişe beta biraz yüksek çıktı ikiz olabilir mi acaba diye endişeliyim canım.
Özele giderim ya devlette cok kalabalik kadin doğum ozellikle ben gebzede oturuyorum gebze pendik kaynarca buralardan bildiginz iyi doktr önerileriniz varsa alirimDevlet mi istiyorsun özel mi canım ona göre önerelim ?
Canım tüp bebek doktoruyla olmaz emin ol ki onun yoğunluğu başka bizi idare edemezler. Ben tüp bebeği Ankara da oldum yaşadığım şehirde özel hastane ile anlaşma yaptılar burda merkezin ismini kullanıyorlar. Neyse rahim kalınlaşmada takibi buradaki tüp bebek doktoru yaptı. Kalp atışına kadar da ona geldim ama bir an önce kadın doğumcuya gitmek için sabırsızlandım. Soru soramadım hiç o süreçte adam benle uğraşmaz, istese de uğraşamaz. Aynı hastanede kadın doğum uzmanına başladım hem merkezden kopmamış oldum hem tüp bebek doktoru aşağıda var kafama takılan olursa ona da soracağım.Kızlar bana bugün merkezde kalp atışını duyduktan sonra kendine doktor ayarla dediler yollarimz ayrilcak hangi hastane hangi doktora gidicem bilmiyorum ben biraz doktor konusundada hassasim keşke doktorumla devam edebilsem
Bende öle söledim şimdi derim var sora yazık olmaz üzülür Allah razı olsun canımCanim calisiyorum isten detayli yazamadim bence kesinilikle var ama yinede kan versin en iyisini yapmissin
Canım keseyi ne zaman görmüş oldun ozaman kan da gördüğünden kac zaman sora bende keseye gidicem ne zaman diye cok merak ediyorumKızlar keseyi gördüm 9 mm mis. Yolk kesesi de vardı.7 aralıkta kalp atışı dedi.randevu aldım. Ikiz olarak başlamış ama tek olarak devam etmiş. Diğer gelişmeyen kese de ordaydı. Hayırlısı hakkımızda
| Sat: 1 Eylül | Transefer tarihi : 23 Eylül | Sonuç: 1 Ekim | 17 Ekim kese/kalp |
| Sat: 7 Eylül | Transefer tarihi : 27 Eylül | Sonuç : 3 Ekim | 17 Ekim kese, 21 Ekim kalp |
| Sat: 16 Eylül | Transefer tarihi : 4 Ekim | Sonuç: 15 Ekim |
| Sat: 1 Ekim | Transfer tarihi : 26 Ekim | 6 Kasım kese | 13 Kasım kalp |
| Sat: 5 Ekim | Transfer tarihi:23 Ekim | Sonuç tarihi:3 Kasım | kese 12, kalp 22 Kasım |
| Sat: 8 Ekim | Transfer tarihi : 24 Ekim | 14 Kasım kese, 22 Kasım kalp |
B benmesela01 | Sat : 16 Ekim | Transfer tarihi: 31 Ekim | kese tarihi 26 Kasım | 7 Aralık kalp atışı Rand |
| Sat:16 Ekim | Transfer tarihi:2 Kasım | Kese 26 Kasım | 5 Aralık kalp atışı Rand |
Bugün 26.günu görmüş oldum canim.12 ve 15.günü kan testi yaptrmistim. Tesekkur ederim canım âmin cumlemizinCanım keseyi ne zaman görmüş oldun ozaman kan da gördüğünden kac zaman sora bende keseye gidicem ne zaman diye cok merak ediyorum
Rabbim sağ sağlim kucana almayıda nasip etsin inşallah ❤
Bende yarın tekrar kan vericem sora dr ona göre sölicem keseye gelicen dedi cok heyecanlıyım canımBugün 26.günu görmüş oldum canim.12 ve 15.günü kan testi yaptrmistim. Tesekkur ederim canım âmin cumlemizin
| Sat:19 Ekim | Transfer tarihi:7 Kasım | Sonuç 15 Kasım | 5 Aralık kese /kalp randevu |
| Sat:24 Ekim | Transfer tarihi: 11 Kasım | Sonuç 19 Kasım | Kese randevu 1 Aralık |
B Babydust80 | Sat:25 Ekim | Transfer tarihi: 13 Kasım | Sonuç 23 Kasım |
| Sat:26 Ekim | Transfer tarihi:13 Kasım | Sonuç 20 Kasım | 5 Aralık kese randevu |
evet işte benim dediğim bu çok ağladım bu haftayı izlerken çok özel hissettim kendimi hiçbir tanımlamaya sığmayan bir ifade var. Dünyanın en kalabalık şarkısını söyleyen sesini sadece annesinin duyduğu küçük mavi balinayım. Sadece annesinin duyduğu o sesi bana nasip eden rabbıme binlerce şükür olsunne kadar tatli birsey kizlar, goz yaslarla izliyorum :))))
ne kadar tatli birsey kizlar, goz yaslarla izliyorum :))))
Öyle güzel anneciğim diyorki eşimde 10. Haftada söylediğine çok duygulandı ne zaman 10 olacak diyor. Orda babama söyle onu çok seviyorum diyorÇocuğun sesi beni etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?