• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Günaydın arkadaşlar ben de cumartesi kese görmeye gideceğim. Fakat hiçbir his olmayınca acaba degerçekten arttı mı diye yine kan verdim 5000 çıktı. Ama zaten alet 5 bine kadar ölçüyormuş. Benim de hesabıma göre 6 bin olması gerekiyordu bi sıkıntı olmaz demi
Canim değere takilma benimde 3 kati ilerlerken cumartesi 3bin olmasini bekliyodum 2 bin çıktı bende tedirgin oldum sagliksjz mi ilerledi die ama şükür kesemizi gorduk dun. Ve gayet iyi dedi doktorumuz 🤗🤗 sende cok guzel seyler duycaksin cumartesi günü 👶

Kizlar daha 20si bende 1950 gibiydi jan tahlilim 18 509 cikmisti 4 kat artmaya devam ediyorsa bence bende srtuk gorunur dimi kese ve ya keseler? Doktor cumartesine gel demisti 30u yani bilemiyorum

Günaydın arkadaşlar ben de cumartesi kese görmeye gideceğim. Fakat hiçbir his olmayınca acaba degerçekten arttı mı diye yine kan verdim 5000 çıktı. Ama zaten alet 5 bine kadar ölçüyormuş. Benim de hesabıma göre 6 bin olması gerekiyordu bi sıkıntı olmaz demi
Canım benim değerlerde minnaklarımla aynı ikiz değerleri ama tek embryo transferi 😃çok takılmamak gerekiyormuş değerlere sağlıkla kesemizi kalp atışlarımızı görelim inşallah

Kizlar daha 20si bende 1950 gibiydi jan tahlilim 18 509 cikmisti 4 kat artmaya devam ediyorsa bence bende srtuk gorunur dimi kese ve ya keseler? Doktor cumartesine gel demisti 30u yani bilemiyorum
Canim ayin 20 sindemi 1950 di ve neden o kadar gec caqirdi karindan mi bakicak benim 502 ken gun verdiler gitmeden 3 gunonceside 2 bindi ve gözüktü seninki uçmuştur simdiye bide bu beta yüksekliği düşüklüğü kisiye gprede degisiyo sanirim

Estrefome devam ediyo musunuz peki kızlar bana bırakırdı .progestonu da aza indirdi fitillerimi yani. Estrofem ne icin açıkçası onu da bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi

Estrefome devam ediyo musunuz peki kızlar bana bırakırdı .progestonu da aza indirdi fitillerimi yani. Estrofem ne icin açıkçası onu da bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi
Bana estrofem 8.haftaya kadar devam progestan fitil 10.haftaya kadar devam dedi estrofem adet olmamızı engelliyormuş yumurtayı baskılıyor Rahmi kalınlaştırıyor demişti bana doktorum progestan da günde 3 tane devam.

Bana estrofem 8.haftaya kadar devam progestan fitil 10.haftaya kadar devam dedi estrofem adet olmamızı engelliyormuş yumurtayı baskılıyor Rahmi kalınlaştırıyor demişti bana doktorum progestan da günde 3 tane devam.
Gun de kaç tane estrofem? Progestan 3 tane fitil mi peki ?

Ben estrofemle progestanı günde 3 kez kullanıyorum canım.kan sulandırıcılarımı da bıraktırdı.estrofem progestan bir de folik asit kullanıyorum
Progestan 100 mg benim günde 4 tane.kan sulandırıcı devam estrofem bıraktirdi. 7 aralıkta kalp atışı war bakalım o zaman ne diyecek

Progestan 100 mg benim günde 4 tane.kan sulandırıcı devam estrofem bıraktirdi. 7 aralıkta kalp atışı war bakalım o zaman ne diyecek
Benim progestan 200 mg canım günde 3 kere.10 haftaya kadar risk var 10.haftaya kadar kullanmalısın demişti.Hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah sımsıkı tutunsun annelerine 🤗

Benim progestan 200 mg canım günde 3 kere.10 haftaya kadar risk var 10.haftaya kadar kullanmalısın demişti.Hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah sımsıkı tutunsun annelerine 🤗
Inşallah canım sen kalp atislarini duymussun cok şükür darısı bana inşallah. Ama ben kaç günlük öğrenemedim 6.haftanın içindesin dedi ama 5+ kaç bilemiyorum. 9 mm dedi. O kadar. Artık 7 aralığı beklicem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.

Inşallah canım sen kalp atislarini duymussun cok şükür darısı bana inşallah. Ama ben kaç günlük öğrenemedim 6.haftanın içindesin dedi ama 5+ kaç bilemiyorum. 9 mm dedi. O kadar. Artık 7 aralığı beklicem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.
Yok canım ben daha duymadım sata göre 4+4 üm ben daha küçüğüz biz😊5 Aralık’ta kese randevumuz var.kalp atışına daha var bizim

Ben günde 4 estrofem
Günde 2 defa bağışıklık baskılayıcı
günde 1 coraspirin
günde 1 6000 ml oksapar kan sulandırıcı günde 1 100ml progesteron
Günde 4 tane progeny F vitamin takviyesi
Günde 2 vajinal jel
Hepsine aynen devam dedi her muayeneden sonra soruyorum devam diyo 12. Hafta kesecekler sanırım. Doktorum estrofemi niye kesmiyorlar diyo kafam karışık

Back