• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar keseyi gördüm 9 mm mis. Yolk kesesi de vardı.7 aralıkta kalp atışı dedi.randevu aldım. Ikiz olarak başlamış ama tek olarak devam etmiş. Diğer gelişmeyen kese de ordaydı. Hayırlısı hakkımızda
Peki o gelişmeyen kese ne olacakmış canım? Hayırlısı allahtan. 10.gün kan değerin kaçtı ?

O kendi kendine gidecekmiş canım bi zararı olmaz dedim lekelnme olabilir dedi. 12. Gun 85.81 di. Taze 3.gun embriyosu
Anladım canım 2 tane 3.gün embriyo 12.gün 85 gayet normal bir değer çıkmış ya bende bir endişe var bakalım kese görünce anlayacaz. Gözün aydın canım karından mı baktı?

Anladım canım 2 tane 3.gün embriyo 12.gün 85 gayet normal bir değer çıkmış ya bende bir endişe var bakalım kese görünce anlayacaz. Gözün aydın canım karından mı baktı?
Yok alttan canım. Gayet iyi bi sorun yok dedi bakalım sıra 7 aralıkta. Sen de ne sorunu var canım.

Kızlar bana bugün merkezde kalp atışını duyduktan sonra kendine doktor ayarla dediler yollarimz ayrilcak hangi hastane hangi doktora gidicem bilmiyorum ben biraz doktor konusundada hassasim keşke doktorumla devam edebilsem
Devlet mi istiyorsun özel mi canım ona göre önerelim ?

Kızlar bana bugün merkezde kalp atışını duyduktan sonra kendine doktor ayarla dediler yollarimz ayrilcak hangi hastane hangi doktora gidicem bilmiyorum ben biraz doktor konusundada hassasim keşke doktorumla devam edebilsem
Canım tüp bebek doktoruyla olmaz emin ol ki onun yoğunluğu başka bizi idare edemezler. Ben tüp bebeği Ankara da oldum yaşadığım şehirde özel hastane ile anlaşma yaptılar burda merkezin ismini kullanıyorlar. Neyse rahim kalınlaşmada takibi buradaki tüp bebek doktoru yaptı. Kalp atışına kadar da ona geldim ama bir an önce kadın doğumcuya gitmek için sabırsızlandım. Soru soramadım hiç o süreçte adam benle uğraşmaz, istese de uğraşamaz. Aynı hastanede kadın doğum uzmanına başladım hem merkezden kopmamış oldum hem tüp bebek doktoru aşağıda var kafama takılan olursa ona da soracağım. 🙏

Kızlar keseyi gördüm 9 mm mis. Yolk kesesi de vardı.7 aralıkta kalp atışı dedi.randevu aldım. Ikiz olarak başlamış ama tek olarak devam etmiş. Diğer gelişmeyen kese de ordaydı. Hayırlısı hakkımızda
Canım keseyi ne zaman görmüş oldun ozaman kan da gördüğünden kac zaman sora bende keseye gidicem ne zaman diye cok merak ediyorum
Rabbim sağ sağlim kucana almayıda nasip etsin inşallah ❤️

Jhulia Jhulia Sat: 1 Eylül Transefer tarihi : 23 Eylül Sonuç: 1 Ekim 17 Ekim kese/kalp 👶🏻
Nesir Nesir Sat: 7 Eylül Transefer tarihi : 27 Eylül Sonuç : 3 Ekim 17 Ekim kese, 21 Ekim kalp 👶🏻
Angelnursee Angelnursee Sat: 16 Eylül Transefer tarihi : 4 EkimSonuç: 15 Ekim👶🏻
zuzu3838 zuzu3838 Sat: 1 Ekim Transfer tarihi : 26 Ekim6 Kasım kese 13 Kasım kalp 👶🏻
Minnaklarimm Minnaklarimm Sat: 5 Ekim Transfer tarihi:23 Ekim Sonuç tarihi:3 Kasım kese 12, kalp 22 Kasım 👶🏻👶🏻
Kardiyakarrest90 Kardiyakarrest90 Sat: 8 Ekim Transfer tarihi : 24 Ekim 14 Kasım kese, 22 Kasım kalp 👶🏻
M Mucizem20 Sat: 5 Ekim Transfer tarihi : 6 Kasım Sonuç: 16 Kasım 26 Kasım kese görüldü 👶🏻
C Cemre0000 Sat: 13 Ekim Transfer tarihi : 2 Kasım Sonuç: 13 Kasım 27 Kasım kese tarihi 👶🏻
B benmesela01 Sat : 16 EkimTransfer tarihi: 31 Ekim kese tarihi 26 Kasım 7 Aralık kalp atışı Rand 👶🏻
Yadee Yadee Sat:16 EkimTransfer tarihi:2 Kasım Kese 26 Kasım 5 Aralık kalp atışı Rand👶🏻
Canlar topikte yazışan 16 kişiyiz. Tablo ekleyemiyorum. Sat tarihine göre sıralamaya çalıştım. Kalp atışında sata göre çıkıyor diye. 6 kişiyi de hemen devam edip yapacağım. Beş dakikaya inşallah onlarda geliyor 😂

Canım keseyi ne zaman görmüş oldun ozaman kan da gördüğünden kac zaman sora bende keseye gidicem ne zaman diye cok merak ediyorum
Rabbim sağ sağlim kucana almayıda nasip etsin inşallah ❤
Bugün 26.günu görmüş oldum canim.12 ve 15.günü kan testi yaptrmistim. Tesekkur ederim canım âmin cumlemizin

G gizem_ar Sat:16 EkimTransfer tarihi:5 Kasım Sonuç 15 Kasım 25 Kasım kese görüldü.👶🏻
Red Velvet Red Velvet Sat:19 EkimTransfer tarihi:7 Kasım Sonuç 15 Kasım 5 Aralık kese /kalp randevu 👶🏻
S shemsim Sat:24 Ekim Transfer tarihi:8 Kasım Sonuç 18 Kasımkese randevu tarihi 30 Kasım 👶🏻
Muallim09 Muallim09 Sat:24 Ekim Transfer tarihi: 11 Kasım Sonuç 19 Kasım Kese randevu 1 Aralık👶🏻
B Babydust80 Sat:25 EkimTransfer tarihi: 13 KasımSonuç 23 Kasım 👶🏻
Dera34 Dera34 Sat:26 Ekim Transfer tarihi:13 Kasım Sonuç 20 Kasım 5 Aralık kese randevu 👶🏻
Şükür rabbime listeyi yaptım 😂😂 yeni sonuç alan arkadaşlar keseyi görelim sizi de listeleyeyim😍

ne kadar tatli birsey kizlar, goz yaslarla izliyorum :))))
evet işte benim dediğim bu çok ağladım bu haftayı izlerken çok özel hissettim kendimi hiçbir tanımlamaya sığmayan bir ifade var. Dünyanın en kalabalık şarkısını söyleyen sesini sadece annesinin duyduğu küçük mavi balinayım. Sadece annesinin duyduğu o sesi bana nasip eden rabbıme binlerce şükür olsun 🙏 🙏 🙏 durumuma da yazdım oğlum mavi küçük balinam kızımda İncirli badem kurabiyem 💞 inşallah hissettiğim gibi olur cinsiyetleri 🙏

Back