• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

M Mucizem20 Yadee Yadee Hayırlı olsun gözünüz aydın arkadaşlar darısı bizlerin de başına inşallah çok sevindim sizin adınıza 🤗inşallah bende haftaya görürüm dualarınızda bizleri de unutmayın.İlk muayenenizde alttan mı karından mı etti doktorunuz?

M Mucizem20 Yadee Yadee Hayırlı olsun gözünüz aydın arkadaşlar darısı bizlerin de başına inşallah çok sevindim sizin adınıza 🤗inşallah bende haftaya görürüm dualarınızda bizleri de unutmayın.İlk muayenenizde alttan mı karından mı etti doktorunuz?
Canim cok sağol inşallah dualarimizdasinz benim alttan bakildi

Darısı sana da inşallah 🙂Benim karnımdan baktı Trn hcr altan muayene olmuş 🤷‍♀️

Bende senin gibiydim geldim akşama kadar kese çapına baktım çok küçük geldiler. Bir yerde kese günü 20 olmalı falan yazıyor başka yerde her embriyonun yapısı farklı diyor kafayı yiyecektim 😂😂 ben kendi hesabıma göre 5+2 diye gitmiştim sat a göre yani. Ultrasonda 4+6 görünmüşlerdi. Biri 9 mm diğeri 10,6 dı. Kalp atışında sat a uyumlu olmuşlardı. Kese için başka doktor baktı vajinadan. bence aleti bozuktu biz o gün gerçekten 5+2 dik.

😅Relax olmaya çalışıyorum bakalım nasıl gecirecem haftayı..

54C45ED6-315E-43CB-898B-014352E592A1.jpeg

Kızlar bana bugün merkezde kalp atışını duyduktan sonra kendine doktor ayarla dediler yollarimz ayrilcak hangi hastane hangi doktora gidicem bilmiyorum ben biraz doktor konusundada hassasim keşke doktorumla devam edebilsem

Back