- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canımBen burda paylaşırım canım keseye ne zaman gidicemi dün kanda bakıldı 197 cıktı yarın tekrar kan vericem dr ona göre bakıp keseye gel dicek inşallah mucizemi görürüm canım
Canim cok sağol inşallah dualarimizdasinz benim alttan bakildi
Kese goren arkadaslar gozunuz aydin darisi kalp atislarina insallahh
Bende senin gibiydim geldim akşama kadar kese çapına baktım çok küçük geldiler. Bir yerde kese günü 20 olmalı falan yazıyor başka yerde her embriyonun yapısı farklı diyor kafayı yiyecektimben kendi hesabıma göre 5+2 diye gitmiştim sat a göre yani. Ultrasonda 4+6 görünmüşlerdi. Biri 9 mm diğeri 10,6 dı. Kalp atışında sat a uyumlu olmuşlardı. Kese için başka doktor baktı vajinadan. bence aleti bozuktu biz o gün gerçekten 5+2 dik.
Hic bisey gozukmuyoki cnim
Bende emin olamadım canım onunki zaten tüp bebek değil normal yolla tesekkürlerHic bisey gozukmuyoki cnimbide ben artik bu testlere hic guvenmiyorum
Pek anlaşılmıyor canım bence erken gebelik testi alırsa daha güvenilir olur
Tamam canim saolunPek anlaşılmıyor canım bence erken gebelik testi alırsa daha güvenilir olur
Ben silik 2. Çizgi görüyorum.
Bende öle dedim ama tam heveslendirmek istemedim lekem geldi abla dedi adetine 3 gün varmis test yap dedim benim test vardi ondan verdim erken gebelik testi degildi simdi hamilesin derim olmaz üzülür Doktora git kan ver dedim en iyisiBen silik 2. Çizgi görüyorum.
Cok saol canim
Canim calisiyorum isten detayli yazamadim bence kesinilikle var ama yinede kan versin en iyisini yapmissinCok saol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?