• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benimki de vay be ikiz hayalleri kurmuştum hep ben de demişti ama şöyle bi durum var bizim sadece bi tane kaliteli embriyomuz vardı başka yoktu ve o da 5. Gün transferi ama adam ikiz hayali kurmuş ona üzülüyo 🙈 yapacak bi şey yok 🙂
Ben ikiz fikrinden hep korkmuştum eşim istiyordu ama ben doktorla konuşacağım tek koymasını özellikle isteyeceğim diyordum sonra tedavimiz yapıldı 21 yumurta toplandı 17 embriyo oluştu ve sonuç 6.gün 2adet kötü kalite embriyo donduruldu. Bu sefer kendim doktora rica ettim lütfen 2sini birlikte koyalım belki şansları biraz artar diye. Ne yazık ki negatif oldu sonuç. İkinci tedavide elimizde iyi kalite 5.gün embriyoları vardı bu sefer kaliteleri iyi tek de koyabiliriz dediler. Yoook dedim ikiz olacaksa olsun başımın üstünde yeri var😍 Allah bu duyguyu yaşattı ya tek ya da ikiz ya da üçüz tek dileğim hem burdaki bütün arkadaşlarım hem de kendim için sağlıkla kucağımıza almamız 🙏🏻🙏🏻

Günaydın kızlar şükür Rabbime kesemizi gorduk gayet sağlıklı dedi doktorum 5+5 günlükmusuz ben 5+1 hesaplamisdim pembe akintinda normal dedi kanama olmadiktan sonra korkma dediler haftaya da kalp atışı dinlemeye çağırdı 🤗😍
Güne güzel haberlerle başladık 🤗inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın 🙏🏻💓haftaya nerdeyse hepimiz kalp atışlarını duyacağız galiba 😇💖

Senin keseler kaç mm çıktı ve kaç haftalık ti? Ay şimdi de kese çapı iyi mi az mı telaşı 😪🤷‍♀️🤗
Bende senin gibiydim geldim akşama kadar kese çapına baktım çok küçük geldiler. Bir yerde kese günü 20 olmalı falan yazıyor başka yerde her embriyonun yapısı farklı diyor kafayı yiyecektim 😂😂 ben kendi hesabıma göre 5+2 diye gitmiştim sat a göre yani. Ultrasonda 4+6 görünmüşlerdi. Biri 9 mm diğeri 10,6 dı. Kalp atışında sat a uyumlu olmuşlardı. Kese için başka doktor baktı vajinadan. bence aleti bozuktu biz o gün gerçekten 5+2 dik.

Walla ölçü söylemedi heralde yada ben heycandan duymadim sadece guzel gelişmiş kesen ici de dolu dedi 5+5 gunluksun dedi
Ultrason kağıdı verdiyse onda yazıyor annesi alt köşede. Benim biri birinden kısa kalpte artık baş popo aralığını diyecek. 0,68cm biri 0,80 cm diğeri 😂ama bence tam ölçü alamadı karından bakalım yarın ne olmuşlar 💕🙃

Senin durumun zaten bambaşka aynı bedende 3 can 😍😍 benim eşim de hep ikiz istiyordu ama değerlerime ve hislerime bakılırsa tek bizimki. Hala bazen tek diyorum kızıyor bana belki o da tutundu sen böyle konuşunca duyup üzülecek diyor 😂😂 Sağlıkla kucağımıza alayım benim tek isteğim bu. Hiç anne olamayacağımı düşünüp evlat edinmekle ilgili araştırmalar yaparken bu aşamaya gelmiş olmamız bile inanılmaaaz 🤗🤗🤗
Rabbim en hayırlısını versin canım. Eşimle sonuç beklerken ne hissediyorsun sayı olarak dedi. Bilmiyorum hiçbir şey hissetmiyorum demiştim ama senin içini ne rahatlatır dersen en az 900 ü görmek istiyorum ikisininde benimle olması için demiştim. Sayıyı görünce acilin önünde ikiside benimle diye ağlamaya başladım. Bir elim karnımda bir elimde tahlil sonucu ikisi de benimle diyip ağladım. Hiç tek düşünmedim çok şükür korkmuyor değilim ya sağlıklı olmazlarsa diye. Bakmak için korkmuyorum kendi rahatlığım için zerre korkum yok. Tek korkum sağlıkları. 🙏Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah canım 😍

Rabbim en hayırlısını versin canım. Eşimle sonuç beklerken ne hissediyorsun sayı olarak dedi. Bilmiyorum hiçbir şey hissetmiyorum demiştim ama senin içini ne rahatlatır dersen en az 900 ü görmek istiyorum ikisininde benimle olması için demiştim. Sayıyı görünce acilin önünde ikiside benimle diye ağlamaya başladım. Bir elim karnımda bir elimde tahlil sonucu ikisi de benimle diyip ağladım. Hiç tek düşünmedim çok şükür korkmuyor değilim ya sağlıklı olmazlarsa diye. Bakmak için korkmuyorum kendi rahatlığım için zerre korkum yok. Tek korkum sağlıkları. 🙏Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah canım 😍
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Ben de transferden sonra inşallah ikisi de benimle kalır diye geçirdim içimden çünkü o an kalbime bambaşka bir hissiyat geldi faklı bir duygusallık galiba anneliğin ilk kıvılcımları. Doğsun da bakılır bir şekilde. Eşim o kadar istiyordu ki ikizleri yeter ki olsun yardımcı tutacağım sana diyordu😂😂 hala bilmiyoruz tek mi çift mi ama sizin değerlerinizi gördükten sonra tektir diye düşünüyoruz😇 Biran önce doğsun sevelim istiyorum nasıl geçecek bu aylar , haftalar 🤦‍♀️😂🐣

@Alya0507 canım hayırlı olsun gebeliğin. Şu an kafanı hamilelik günü için çok yorma kesede ayrı kalpte ayrı satta ayrı çıkabiliyor 😂 sata göre hesabını yap şimdilik kesede geri ya da ileri olabilir. Kalpte tekrar sata uyumlu oluyor. 5+2 diye keseye gittim 4+6 çıktık kalbe gidince kesede eksik olduğu üç gün üzerine geldi. Yani kalp için 6+2 diye gittik 6+6 olmuştuk 🙃🙃🙃

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Ben de transferden sonra inşallah ikisi de benimle kalır diye geçirdim içimden çünkü o an kalbime bambaşka bir hissiyat geldi faklı bir duygusallık galiba anneliğin ilk kıvılcımları. Doğsun da bakılır bir şekilde. Eşim o kadar istiyordu ki ikizleri yeter ki olsun yardımcı tutacağım sana diyordu😂😂 hala bilmiyoruz tek mi çift mi ama sizin değerlerinizi gördükten sonra tektir diye düşünüyoruz😇 Biran önce doğsun sevelim istiyorum nasıl geçecek bu aylar , haftalar 🤦‍♀️😂🐣
Belli olmaz canım bu biraz vücudun hormona verdiği tepkiye de bakar. Kese günü inşallah iki tane görürsünüz 🙏🙏🙏sağlıkla gelsinler inşallah 💞

@Alya0507 canım hayırlı olsun gebeliğin. Şu an kafanı hamilelik günü için çok yorma kesede ayrı kalpte ayrı satta ayrı çıkabiliyor 😂 sata göre hesabını yap şimdilik kesede geri ya da ileri olabilir. Kalpte tekrar sata uyumlu oluyor. 5+2 diye keseye gittim 4+6 çıktık kalbe gidince kesede eksik olduğu üç gün üzerine geldi. Yani kalp için 6+2 diye gittik 6+6 olmuştuk 🙃🙃🙃
Öylemi cok heycanlıyım zaten içim içime sığımıyor keseye ne zaman gidicem daha beli değil haber ederim sizlere cok teşekkür ederim Allah mucizelerimizi bize bağışlasın inşallah ❤️

Back