• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

@JhuliaSat: 1 EylülTransefer tarihi : 23 EylülSonuç: 1 Ekim17 Ekim kese/kalp 👶🏻
@NesirSat: 7 EylülTransefer tarihi : 27 EylülSonuç : 3 Ekim17 Ekim kese, 21 Ekim kalp 👶🏻
Angelnursee Angelnursee Sat: 16 EylülTransefer tarihi : 4 EkimSonuç: 15 Ekim👶🏻
@zuzu3838Sat: 1 EkimTransfer tarihi : 26 Ekim6 Kasım kese13 Kasım kalp 👶🏻
Minnaklarimm Minnaklarimm Sat: 5 EkimTransfer tarihi:23 EkimSonuç tarihi:3 Kasımkese 12, kalp 22 Kasım 👶🏻👶🏻
Kardiyakarrest90 Kardiyakarrest90 Sat: 8 EkimTransfer tarihi : 24 Ekim14 Kasım kese, 22 Kasım kalp 👶🏻
M Mucizem20 Sat: 5 EkimTransfer tarihi : 6 KasımSonuç: 16 Kasım26 Kasım kese görüldü 👶🏻
C Cemre0000 Sat: 13 EkimTransfer tarihi : 2 KasımSonuç: 13 Kasım27 Kasım kese tarihi 👶🏻
@benmesela01 Sat : 16 EkimTransfer tarihi: 31 Ekimkese tarihi 26 Kasım7 Aralık kalp atışı Rand 👶🏻
@kelebekk47Sat:16 EkimTransfer tarihi:2 KasımKese 26 Kasım5 Aralık kalp atışı Rand👶🏻
Canlar topikte yazışan 16 kişiyiz. Tablo ekleyemiyorum. Sat tarihine göre sıralamaya çalıştım. Kalp atışında sata göre çıkıyor diye. 6 kişiyi de hemen devam edip yapacağım. Beş dakikaya inşallah onlarda geliyor 😂
Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık 🤗👏🏻

Kızlar yaptığım listeden bakabilirsiniz. Kese gördükleri tarihleri yazdım transfer tarihinden çıkarsanız transferin kaçıncı gününde olduğunu anlarsınız. Ben 20. Günü gördüm.
Canim liste icin tesekkrler cok guzel olmus emegine sağlık he bu arada bizde kalp atislarimizi 3 aralik da duyacagiz inşallah 🤗

Günaydın arkadaşlar ben de cumartesi kese görmeye gideceğim. Fakat hiçbir his olmayınca acaba degerçekten arttı mı diye yine kan verdim 5000 çıktı. Ama zaten alet 5 bine kadar ölçüyormuş. Benim de hesabıma göre 6 bin olması gerekiyordu bi sıkıntı olmaz demi

Günaydın arkadaşlar ben de cumartesi kese görmeye gideceğim. Fakat hiçbir his olmayınca acaba degerçekten arttı mı diye yine kan verdim 5000 çıktı. Ama zaten alet 5 bine kadar ölçüyormuş. Benim de hesabıma göre 6 bin olması gerekiyordu bi sıkıntı olmaz demi
Canimm ben 3400 de karindan gordum :-) sen hayli hayli gorursun :-)

Back